Acum este 15 Apr 2026, 19:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Danuta
MesajScris: 10 Oct 2011, 20:55 
Neconectat

Nume forum:1
Danuta, asta tu numesti colectie saracuta?
Toate sunt foarte frumoase si abia astept sa te felicit pentru viitoarea pe care o vei adauga.
Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2011, 21:08 
Neconectat

Mersi mult, Anca, imi pare bine de vizita ta pe aici.
Adevarul e ca inainte nu eram asa de pasionata de goblen ca acum. In plus, modelele care se vand in Galati sunt dragute unele, dar nu suporta comparatie cu cele care se vand pe site. De aceea mi se pare mie acum ca nu sunt niste modele "wow", dar sunt multumita. Si avand in vedere ca aici in Mexic goblenul nu exista ca atare, cu atat mai mult cauzeaza admiratie din partea celor care cunosc tablourile mele. Si mai adaug ceva, dar sa nu credeti ca vreausa ma laud: cand am mai mers prin parc si am luat goblenul cu mine, nu a fost data sa nu se apropie cel putin o persoana care sa il admire. Acest lucru ma face fericita.

Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2011, 21:22 
Neconectat

Leoaica tanara ai o colectie minunata. Si mare. Imi plac foarte mult metamorfozele. Sper sa ajunga si in ladita mea, dar mai au de asteptat.
Iti doresc la cat mai multe.
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2011, 21:42 
Neconectat

Danuta, dupa cum poate deja sti si eu sunt pasionata de peisaje, iar cum am mentionat si in trecut, pentru ca sunt izvor nesecat de inspiratie si de frumusete. Sa sti ca si modelele mai vechi au acelasi efect. Dar, daca facem o comparatie intre ceea ce produce TTT in momentul de fata si ceea ce se gaseste pe piata, cu siguranta exista diferente. Insa, cu fiecare model nou care apare, se vede cat de mult s-au perfectionat creatoarele noastre, iar acel woau de admiratie este imposibil sa nu ne scape si parca ceea ce avem deja lucrat sau in lucru, parca nu ni se par la fel de frumos.
Indiferent de model, ca este mai nou sau nu, ca este un peisaj sau o florala, ca este un portret sau animal, daca ne leaga ceva de acel model, pentru noi e cel mai reusit. De aici si bucuria noastra de a lucra ceva frumos si cred ca fiecare din noi intelegem perfect sentimentul pe care il simtim atunci cand lucrul nostru este atat de apreciat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 07:46 
Neconectat

Draga Danuta, am ramas chiar surprinsa ieri ca am vazut ca nu ti-am scris nimic in colectia ta. Pe urma, mi-am dat seama ca de abia ai creat-o. Puteam sa jur ca o ai deja. Te felicit pentru fiecare model in parte, sunt frumoase si iti impodopesc casa cu mandrie.
De abia astept sa iti vad si Simfonia aici, la loc de cinste.
Te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 08:37 
Neconectat

Felicitari pentru colectia ta, Danuta! Modelele tale sunt foarte frumoase si complexe. Iti doresc la cat mai multe si sa ne bucuri in curand cu noi imagini.
Pupici cu sclipici pentru tine si ingerasii tai!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Oct 2011, 17:42 
Neconectat

Va multumesc, dragele mele.

Anca, sincer vorbind, mie imi plac tare mult modelele noi, desi nu pot sa spun ca fetele de la TTT au creat vreodata un model care sa nu-mi placa. In schimb, asa cum spui si tu, se vede ca si in procesul de creare a unui goblen exista o evolutie cat se poate de pozitiva.

Ralu, abia acum am reusit sa deschid topicul, dar sunt incantata ca m-ai vizitat.

Anaid, multumesc pentru pupicii cu sclipici.

Adelina, te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 14:23 
Neconectat

Danuta, felicitari pentru frumoasa ta galerie. Toate imi plac deopotriva pentru ca sunt indragostita de goblen. In fiecare pui dragoste si pasiune si de aceea sunt speciale.
Peisajele din cadrul Metamorfozelor sunt asa de finute si elegante.
Cat despre deformarea panzei, cred ca se deformeaza putin chiar si cand se coase cu 2 fire.
Iti doresc ochisori buni si timp liber sa poti sa ne mai incanti cu frumusetile ce-ti ies din mana.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 17:26 
Neconectat

Multumesc pentru aprecieri, draga Miha. Mie imi plac Metamorfozele mai mult ca si concept, pentru felul in care se desfasoara anotimpurile in cele patru ipostaze si tocmai ca sa le arat copiilor mei cum este vremea pe la noi in Romania. Asa cum am mai spus, eu ma aflu intr-o zona in care nu prea se schimba vremea de la un sezon la altul. Acum a inceput sa fie mai frig, dar este ca la munte, frig noaptea si dimineata, iar ziua este cald. Este o clima frumoasa, dar face sa nu ai notiunea timpului ca atare, pentru ca trece o luna dupa alta fara o schimbare radicala. In fine, oricum ceea ce ma bucura este ca mi-au ramas inca doua peisaje la care ma incanta culorile.
In rest, ce pot sa spun, cred ca depinde mult si de gherghef pentru a nu avea probleme cu strambatul panzei, cred ca acel gherghef pe care am lucrat este putin stramb, dar totusi faptul ca am lucrat la doua fire a imbuntatit situatia, plus ca a mers mai rapid.

Iti doresc sa ai parte de o zi insorita in innouratul Nottingham. Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2011, 18:53 
Neconectat

Draga mea, Danuta iti raspund aici multumindu-ti din suflet pentru votul pe care mi l-ai acordat. Ai dreptate ca nu suntem asa apropiate (desi eu mi-as dori acest lucru), dar sper ca de acum incolo sa fim. Pentru mine esti un exemplu de tarie, de forta de a reusi in viata chiar si intr-o lume necunoscuta tie. Te admir si imi place felul tau de a fi. Ai o familie de invidiat si duci o viata frumoasa si fericita.
Te pup si te imbratisez gargarita frumoasa si pe afara si prin interior.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 131 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: