|
Acum este 16 Apr 2026, 23:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Cornelia Suteu
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 04 Ian 2010, 14:59 |
|
|
|
Dina, toate imi sunt dragi pentru ca eu rezonez cu temele din goblenurile tale. Felicitari si pentru cele doua steaguri!
_________________ Cornelia - Adevarata prietenie este ca sanatatea; valoarea ei este rar apreciata, pana cand ai pierdut-o.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 04 Ian 2010, 16:53 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Foarte frumoasa colectie.Si goblenasele mele stau neinramate dar asta e, - le-o veni randul intr-o zi.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 04 Ian 2010, 17:20 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Va multumesc din suflet pentru aprecieri. Din pacate, nu am inramant pana acum nici un goblen pentru ca imi doresc sa le inramez la mine acasa. Eu, momentan, stau in chirie. Sunt cam egoista, nu pot sa le las la mama inramate. Nu as mai putea sa le iau de pe perete, asa ca prefer sa le tin neinramate la loc sigur si sa lucrez cat mai multe.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flori M
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 05 Ian 2010, 19:09 |
|
|
|
Toate-s frumoase! Ai calcat goblenurile?
_________________ Flori - Gargarita-Iris-Rosu
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 06 Ian 2010, 10:15 |
|
|
|
O colectie frumoasa Dina. Sper sa adaugi si alte bijuterii la colectia ta.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ella B
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 06 Ian 2010, 19:33 |
|
|
|
Dina, iti doresc la cat mai multe gobelene in colectia ta. Deja ai cateva frumuseti. Felicitari! Ce lucrezi, acum? Am cautat peste tot, dar nu am gasit. Pupici dulci.
_________________ Gargarita-Puf-de-Papadie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 07 Ian 2010, 11:29 |
|
|
|
Dragele mele, nu am calcat goblenurile, doar am scos pionezele de pe rama si apoi am pastrat lucrarea intr-o folie protectoare. Nimic mai mult. Momentan nu lucrez nimic, mi-am facut singurica un cadou de Craciun, am comandat online Golgota si icoana superba si astept sa soseasca. Bineinteles ca voi face fotografii si o sa va arat si voua serialele. Momentan sunt intr-o mare pauza si asa ma mananca degetele. Va urez spor la treaba si inca o data mii de multumiri pentru aprecieri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 09 Ian 2010, 22:42 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Dina, cat de frumos sunt pastrate goblenele tale, sa nu mai vorbim de modul impecabil de lucru!
P.S. Macatul din spatele fotografiilor imi aminteste de bunicii mei care nu mai sunt printre noi.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 10 Ian 2010, 20:07 |
|
|
|
Multumesc Cristina! Am incercat sa le pastrez astfel incat sa nu se murdareasca sau sa se umple de praf. Din pacate, spatele goblenului nu este precum fata lucrului, cred ca pe dos nu urmez aceeasi directie. Si da, macatul de pe pat este de la bunici, si asa cum ai spus tu, imi va aminti mereu de ei. Multumesc tuturor pentru aprecieri. Cred ca fiecare dintre noi starneste admiratie printre cei din jur in momentul cand ne etalam colectiile!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Lucia Marina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea, Dina Scris: 10 Ian 2010, 20:12 |
|
|
|
Dina, macatul tau imi aminteste si mie de o matusa draga ce a plecat la lumina. Mi-a lasat unul asemanator, numai ca al meu este grena. Este o idee sa il asez din nou la loc de cinste. De data aceasta, in casa mea.
Referitor la spatele goblenurilor tale, nu te teme. Incetul cu incetul te vei perfectiona de o sa fii si tu uimita.
Iti doresc sa ti se mareasca colectia care este, de pe acum, o promisiune frumoasa.
_________________ Lucia - Gargarita-Eden
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|