Acum este 12 Iun 2026, 19:12

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Laura
MesajScris: 15 Mai 2010, 19:56 
Neconectat

Nume forum:1
Ioana, nimic nu face mai bine decat chipul unui nazdravan, zambind vesel la soare. Imi doresc si iti doresc ca barza sa fie semn bun, incarcat cu bucurie pentru casa ta.
Iti trimit si tie o raza din soarele meu de azi si te imbratisez cu toata dragostea.
Am simtit raza din soarele tau stralucind prin ochii lui Mihainta, dar si dragostea din imbratisarea mea. Iti multumesc.
Bucuria redescoperirii primaverii am simtit-o si eu cand familia a mers cu mine la morminte ca sa le impodobim cu panselute si craite. Am fost tare incantata ca am reusit sa realizez un mormant intreg cap-coada, desi totul l-am facut stand in genunchi pe o pernuta mica. Cred ca bucuriile date de lucrurile marunte sunt cele mai benefice sufletului nostru pentru ca, mai apoi, am reusit sa ajung la masina de la poarta cimitirului pe picioarele mele. Parca, pentru o clipa, Pamantul a socotit ca trebuie sa imi trimita putin din seva lui.
Iti zambesc si tie si lui Mihaita, dar si berzei ce s-a rotit deasupra ta.

Bica, ruga ta din fiecare seara, dar si imbratisarea ta cu elitre de gargarita a fost benefica. Am reusit sa conduc masina dupa mai bine de cateva luni. Intr-o intersectie, am observat ca in locul semafoarelor a aparut un sens giratoriu. Am fost atat de confuza incat politistul din zona alaturata (unde se lucreaza inca la drum) a venit precipitat la mine si mi-a cerut actele.
L-am intrebat de ce m-a oprit. Mi-a raspuns ca i s-au parut suspecte manevrele mele. I-am zambit si i-am raspuns ca eu detest sensurile giratorii. Imi fac rau. Mi se pare ca ma exileaza intr-o perpetua reluare. Si pentru ca tanarul se uita fix la mine am adus in ajutor o metafora, explicandu-i ca sensul giratoriu seamana cu criza aceasta. Politistul, nauc de replica mea, mi-a replicat scurt: Doamna, eu nu sunt pus aici ca sa fac politica. Drept care mi-a inmanat repede carnetul si mi-a facut semn sa plec.
Iti zambesc, o zi intreaga, asa cum am zambit dupa conversatia redata mai sus.

Alexa, eu fac o minune, din cand in cand. Tu faci in fiecare zi pentru ca esti o minune-de- mama.
Iti zambesc tie, lui Toni si minunii din burtica ta.

Doina, tie iti zambesc, iar pentru prietena ta am:

Nici un munte nu-i prea in inalt, pentru a-l urca
Orice trebuie sa faci e sa ai incredere
Nici un rau prea larg, pentru a-l traversa
Tot ce trebuie sa faci e sa crezi cand te rogi

Si apoi tu vei vedea, dimineata va veni
Si fiecare zi iti va fi luminata de soare
Si toata frica ta pentru mine va disparea
Eu vreau doar sa te vad...

Eu voi fi intre norii pe cer
Voi fi umarul pe care vei plange
Iti voi auzi vocea cand ma vei striga
Sunt ingerul tau
Si cand toate sperantele vor pleca, eu sunt aici
Nu conteaza cat de departe esti de mine, eu sunt aproape
Nu conteaza cine esti
Eu sunt ingerul tau
Eu sunt ingerul tau.

Iti vad lacrimile si te aud cand plangi
Tot ce tu ai nevoie este timp, cauta-ma pe mine si ma vei gasi
Tu ai totul si tu tot te simti singur
Nu trebuie sa alegi calea asta, lasa-ma sa iti arat o zi buna

Si apoi tu vei vedea, dimineata va veni
Si fiecare zi iti va fi luminata de soare
Si toata frica ta pentru mine va disparea
Eu vreau doar sa te vad...

Eu voi fi intre norii pe cer
Voi fi umarul pe care vei plange
Iti voi auzi vocea cand ma vei striga
Sunt ingerul tau
Si cand toate sperantele vor pleca, eu sunt aici
Nu conteaza cat de departe esti de mine, eu sunt aproape
Nu conteaza cine esti
Eu sunt ingerul tau
Eu sunt ingerul tau.

Si cand e timpul sa infrunti o furtuna
Eu voi chiar langa tine
Te voi tine ferita si te voi incalzi
Si stiu ca vom supravietui

Si cand vei parea ca esti sfarsita
Sa nu indraznesti sa renunti la lupta
Doar pune-ti credinta in ïndepartatul cer.

Ca nu culegem flori si nu zambim,
Noi, care, atat de repede, murim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mai 2010, 20:21 
Neconectat

Pentru tine, Laura.

Iti zambesc si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Mai 2010, 21:20 
Neconectat

Laura ma bucur ca ai asternut cateva ganduri din nou aici in gradina gargaritelor. Ai venit ca intotdeauna cand a fost nevoie pentru a incuraja un suflet trist de gargarita: de data aceasta a avut nevoie de balsamul cuvintelor tale, draga noastra Doina.
Ai reusit sa ma faci sa zambesc citind despre politistul care nu era pus in acel sens giratoriu ca sa faca politica.
Ne-ai invatat sa zambim si zambesc mereu cu gandul la tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mai 2010, 02:30 
Neconectat

Nasica draga ma bucur sa-ti gasesc asternute aici cateva din gandurile tale. Chiar daca o faci mai rar stii ca noi ne gandim la tine asa cum si tu te gandesti la noi.
Iti doresc multa sanatate, sa conduci masina cat mai des, sa te bucuri de lucrurile marunte ale vietii si sa ne poti zambi tot mai des asa cum si noi iti zambim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Mai 2010, 07:14 
Neconectat

Laura draga, ma bucur din toata inima cand te vad zburand prin gradina noastra.
Iti trimit o imbratisare calda si un zambet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Iun 2010, 20:34 
Neconectat

Doruletz, am simtit ingerul si iti multumesc. Ingerul tau fie cu tine si imi doresc ca tacerea ta sa fie doar semn bun. Iti zambesc cu speranta.

RodiMar, am visat ca eram impreuna pe o banca, intr-un parc mare, cu copaci seculari. Un rau limpede curgea bland in spatele nostru. Eu iti spuneam alte intamplari cu politisti, iar tu imi spuneai ca daca te mai fac sa rad mult, o sa te ingrasi. Eu incercam sa iti explic ca ingrasatul din ras este foarte benefic si ca asta ne aduce sanatate, iar tu radeai si mai tare. Am inceput si eu sa rad, iar lumea trecea pe langa noi, ne privea lung si zambea. M-am trezit zambind cu gandul la tine. Iti doresc sa ai parte de zambete in fiecare zi.

Karmen, oare de ce te-am indragit din prima clipa de cand ai tras o injuratura ca nu ti-ai putut posta imaginile? Nu o sa ghicesti intr-o mie de ani. Semeni cu Lina mea draga ce, cand se infurie si se simte neputincioasa, face ca tine. Iti zambesc cu gura pana la urechi.

Rodica, acum, dupa transplant fac un tratament ce imi ia forta de a mai conduce masina. Ma bucur ca are cine sa ma duca la spital, la fiecare doua zile si ma mai bucur ca desi se zice ca sistemul nostru sanitar este in colaps, iata ca pe mine ma mentine in viata. Oamenii fac, peste tot, diferenta.

Raza-de-Soare, am asteptat sa finalizezi nalbele verii tale ca sa o aduc si eu pe Oana Stancu, aici. De cum am vazut goblenul, am stiut ca o sa-l cos pentru Oana pentru ca seamana perfect cu ea, mai putin nuanta parului. Este adevarat ca mai mult de jumatate din goblen a fost cusut pe rand de mami a mea si de vecinica mea.
Luni, Teposul l-a dus la Bucuresti, la prietena Oanei.
Am simtit ca aveam o datorie fata de Oana, o datorie care nu mi-a disparut din inima pana in momentul in care i-am inmanat Teposului mic, goblenul impachetat intr-o punguta de cadou. Stiu ca ea lucra numai cai, dar sunt sigura ca nu o sa-si refuze placerea de a-si aseza chipul in casa proprie.
Se pare ca lucrand, cam in aceeasi perioada acelasi goblen cu tine, am fost impreuna la cules de nalbe si ne-am bucurat de frumusetea tineretii.
Iti doresc sa ramai aceeasi legenda Raza-de-Soare pe care o cunosc si iti zambesc ridicand ruga de sanatate pentru tine.

Oana, daca vreodata vei avea curiozitatea sa intelegi de ce am facut acest gest, afla ca, in filozofia mea exista un concept ce ma obliga sa ma impac cu mine. Candva, cand voi trece pragul spre Lumina, orice a izvorat din inima mea cu iubire, ma va ajuta sa ajung acolo, Sus. Esenta este poate, cel mai bine exprimata, in ceea ce a cusut Ralu langa gargarita.
Ori de cate ori imi voi aminti de tine, fii sigura ca o sa-ti trimit un zambet.

P.S. Exista trei simboluri ascunse, lucrate de mine. Le veti descoperi usor, urmarind imaginea de pe site sau goblenul Rodicai de la colectie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Iun 2010, 20:49 
Neconectat

Laura, sunt foarte bucuroasa sa te vad zburand si sa-ti citesc mesajele. Recunosc ca sunt o fire mai vulcanica, de multe ori mama imi spune: Carmenusa mea, nu te recunosc, nu asa te-am invatat, si asa este, dar viata este asa de dura ca vrand-nevrand te mai scapi. Pe urma regreti, dar este tardiv.
Iti multumesc frumos si sunt fericita sa intalnesc oameni ca tine, care iarta si zambesc.
Te imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Iun 2010, 21:04 
Neconectat

Karmen, si eu, ca si mami a ta, incerc sa o ponderez pe Lina, dar am parte de o noua portie de ras. Ca si in cazul tau.
Ce ne-am face daca am lua totul in serios si am uita sa radem?
Tot cu gura pana la urechi, te imbratisez si eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iun 2010, 20:09 
Neconectat

Laura de cand ne-ai invatat sa zambim, o fac mereu cu gandul la tine. Ma bucur ca visul te-a binedispus. Am zambit o data in plus citind ce ai visat: eu chiar am vorba asta ca rasul ingrasa. Parca ai citit in sufletul si in gandurile mele si nu este prima data cand o faci. Esti un foarte bun psiholog. Sper sa te refaci cat mai repede si rezultatele sa fie conform asteptarilor.
Ti-am simtit mult lipsa si de multe ori m-am gandit ca era nevoie de prezenta ta aici sa mai aduci cate o vorba blanda care sa ostoaie firile mai aprige ale unor gargarite, care nu cu rea intentie s-au mai ciondanit din cand in cand. Nu au facut-o cu gandul de a supara pe nimeni (cel putin asa sper eu), dar asa se intampla cand persoane cu caractere diferite au pareri diferite. Iertarea este cea mai buna cale spre impacare.
Te imbratisez si iti zambesc din tot sufletul. Cand ne vom intalni intr-un parc cu copaci seculari si cu o apa limpede ce va curge in spatele nostru vom rade din nou in hohote.
Apa limpede este de bine in vis.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 37  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: