|
Acum este 16 Iul 2026, 21:56
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Lena Scris: 10 Apr 2016, 23:12 |
|
|
|
Draga mea Lena, eu abia acum am descoperit intamplarea ta. Nu te lasa doborata de persoanele cu suflet urat. Tu ai cel mai frumos suflet si asta este tot ce conteaza. Putini stiu ce inseamna dragostea pentru locurile natale si multi se orasanesc peste noapte. Ramele modelelor tale sunt speciale, asa cum deja cred ca ti-am mai spus. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vulpoi Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Lena Scris: 19 Aug 2016, 11:07 |
|
Membru din: 14 Iun 2011, 21:23 Mesaje: 1623 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Draga Lena, te felicit pentru intreaga colectie. Felicitari si pentru inramari!
Imi pare rau pentru situatia rautacioasa prin care ai trecut. Multi nu inteleg ce inseamna viata la tara, sa mergi cu picioarele goale pe pamant si sa te intepe pietricele in talpa sau sa stai pe prispa seara sa auzi greierasii cum canta pana tarziu in noapte. Bunicii mei sunt plecati acolo Sus de mai bine de 20 de ani, dar casa lor a ramas in continuare acasa. Mami meu este mutata la tara si nu o mai pot lua de acolo, asa ca in fiecare weekend ma bucur de aer curat si de animalutele din curte si de flori. Nu pune la suflet caci nu merita absolut deloc. Sa ai spor in continuare si sa ne incanti ca si pana acum cu modele si rame deosebite! Te pup.
_________________ Mariana - Gargarita-Orhidee
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zavate Ancuta
|
Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Lena Scris: 25 Aug 2016, 16:40 |
|
Membru din: 01 Mar 2016, 21:10 Mesaje: 1157 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Lena ai niste modele absolut superbe. Felicitari.
_________________ Ancuta - Gargarita-de-Safir
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|