Acum este 12 Iun 2026, 18:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Laura
MesajScris: 31 Iul 2010, 09:32 
Neconectat

Nume forum:1
Laura, fiecare vorba "spusa" de tine este un balsam pentru sufletul tau. Te admir pentru puterea de a lupta cu boala, stiu cat de greu este, dar avandu-i pe cei dragi alaturi de tine, reusesti sa traiesti in armonie cu tine insati, vei reusi.

Sarut dulce fruntea care se incrunta cand vede prin casa... namila!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 11:33 
Neconectat

Eu recunosc, Laura ca de fiecare data citesc cu mare placere ceea ce scrii, dar ma abtin in a scrie pentru ca nu imi gasesc cuvinte care sa fie asa frumoase ca ale tale. Modul tau de a scrie este unic pe acest forum.
Ma limitez doar a-ti ura multa putere si forta sa treci peste toate pentru a te intoarce cu forte noi la noi in gradina.
Ma rog pentru tine.

De departe, te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Iul 2010, 12:40 
Neconectat

Cat ma bucura revenirea ta, Laura!

Si eu citesc cu mare placere ceea ce scrii, desi mai tot timpul nu am suficiente cuvinte la mine pentru a raspunde. Pentru mine esti un model si te imbratisez cu mare drag, iar ca sa te fac sa zambesti un pic, iti trimit si o fotografie cu piticeii mei. In clipele cand nu sunt mofturosi sau nu plang, is cei mai mobilizatori copii din lume. Scuzati indecenta scutecului, dar era foarte cald afara:

O calda imbratisare si un pup mare mare pentru tine, Laura.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 16:39 
Neconectat

Ce mult ma bucur sa te revad in Gradina Gargaritelor, mai ales ca nu ai venit cu mana goala. Ai lucrat doua splendide modele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 18:48 
Neconectat

Laura, multa sanatate si multa forta iti doresc. Nu as vrea sa ma repet, dar aparitia ta pe forum ma bucura de fiecare data. Chiar daca nu scrii in fiecare zi, gandul meu este la tine si ma intreb de fiecare data - ce mai faci?
Mii de imbratisari din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 21:35 
Neconectat

Laura, mi s-au udat chiloteii de atat ras!
I-am citit lui Marian ce ai scris referitor la tanarul arlechin si am rememorat momentul plecarii din Bucuresti cand ne spuneai cat o sa dormi tu cand vei ajunge acasa. Mi-l imaginez si pe Dan gestionand vitelul.
Refacere rapida la Lina si nu uita sa ne trimiti un semn de viata cand revii in Bucuresti.
Iti zambesc cu prietenie, iar Marian spune ca este OK sa-ti reamintesc ca urmare a pariului, ii esti datoare cu un dans tiganesc (Muro shavo) in picioarele goale, in plina zi de duminica, la Sura Dacilor, in fata tuturor turistilor, imediat ce parul tau va avea lungimea de 1 (un) centimetru. Are si o intrebare suplimentara pentru tine. Poate sa anunte si o televiziune sa imortalizeze momentul? Ha! Ha!

Pentru voi, gargaritelor: Laura a pierdut pariul facut cu Marian, cand a sustinut ca simte ca nu mai iese vie dupa o anume terapie medicala. Daca predictia Laurei s-ar fi adeverit, el nu avea sa voie sa pronunte numele ei toata viata ei si trebuia sa o uite. Cum Marian a castigat, vom avea parte de distractie! Hi! Hi! Abia astept!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Aug 2010, 21:48 
Neconectat

Laura, ma bucura vestile pe care ni le-ai adus. Recuperare usoara iti doresc. Esti un exemplu de tarie, vointa si optimism. Te imbratisez cu drag, iar Alexandru iti zambeste (uit de toate necazurile si de toata oboseala cand il vad zambind).
Alice si Marian, optimismul si veselia voastra sunt molipsitoare. Ma bucur ca Laura a pierdut pariul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Aug 2010, 18:48 
Neconectat

Draga mea Laura, iti trimit o raza calda de soare, sub teiul lui Eminescu si doua zambete nazdravane ale unor proaspat absolventi de grupa mica. Imi doresc din suflet ca cei 2 nazdravani sa-ti dea macar o mica parte din energia lor debordanta.
Te imbratisez cu multa caldura.

P.S. Maine, de ziua Sfintei Teodora, avem programat un pelerinaj la Sihla si la manastirile din jur. Am sa rog Sfantei sa-ti dea multa sanatate si putere.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Aug 2010, 23:35 
Neconectat

Laura, imi este dor de tine, de povestile tale pline de invataminte. Sper ca treci cu bine peste zilele acestea caniculare si ca in curand... Laura face o minune!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Aug 2010, 12:55 
Neconectat

Laura, stiu ca mai frumos decat zambetul unui copil nu poate fi nimic, dar eu iti aduc totusi un gand cu sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 365 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: