Acum este 31 Mai 2026, 17:16

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Bica
MesajScris: 25 Dec 2010, 22:24 
Neconectat

Nume forum:1
Bica, ce frumusete de bijuterie ai facut pentru Mariuca. Ai tacut si ai facut un cadou frumos, din inima ta mare de bunicuta, care este intotdeauna de admirat.
Ma bucur ca toate s-au asezat cum a fost mai bine, ma bucur ca Bicu este acasa si a decurs totul bine si ca ati petrecut cu totii Craciunul, asa cum iti doreai. Vezi cum se le rezolva Cel de Sus pe toate?
Te imbratisez cu drag si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Dec 2010, 12:24 
Neconectat

Felicitari, Bica!
Multa sanatate, fericire, alaturi de cei dragi tie!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Dec 2010, 10:32 
Neconectat

Bica, ma bucur foarte mult pentru tine si felicitari pentru minunatul goblen pe care l-ai adus in colectia ta. Este superb.
O sa fie tare mandra Mariuca de el.
Pupici si multa sanatate intregii familii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Dec 2010, 10:54 
Neconectat

Bica, bunicuta draga, ma bucur ca ai avut un Craciun frumos, inconjurata de toata familia.
Goblenul cusut pentru Mariuca este foarte frumos si sunt sigura ca va ocupa un loc de cinste in camera ei.
Iti doresc multa sanatate tie si lui Bicu si te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Dec 2010, 09:14 
Neconectat

Bica, ai cusut o minunatie pentru printesa ta, Mariuca. Multa sanatate pentru tine si Bicu. Ma bucur ca toate lucrurile s-au asezat pana la urma asa cum ti-ai dorit. O calda imbratisare pentru bunica pe care oricine si-ar dori-o.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 01:10 
Neconectat

Felicitari pentru colectie, Bica, iar pentru ultimul goblen lucrat am numai cuvinte de lauda.
Ma bucur tare mult ca v-ati adunat cu totii de Craciun si ca Bicu este sanatos, acasa langa tine si imi pare tare rau ca ai trecut printr-o perioada cumplita. Dumnezeu ne ajuta sa trecem cu bine peste toate greutatile si uite ca si la tine, Bica s-a adeverit. Din cuvintele tale si din postarile tale mi-am dat seama ca esti o persoana cu adevarat inteleapta si buna, o persoana calda. Si iti multumesc ca ne impartasesti si noua din aceasta dragoste pentru oameni.
Mulumesc Bica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 14:50 
Neconectat

Bica, draga mea bunicuta, ma bucur ca lucrurile au decurs bine.
Vezi ca Doamne Doamne are el grija de tot.
Ii doresc lui Bicu multa sanatate.
Imi place enorm de mult ultima bijuterie adaugata la colectie. Mariuca va fi tare mandra cu ingerasul ei.
Ti-as mai scrie mai multe, dar se trezeste Sarah si are colici.
Pupici dulci pentru tine si pentru toti cei dragi tie si un an nou plin cu bucurie, sanatate, multumire si implinire sufleteasca.
La multi ani draga mea, Bicuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 18:12 
Neconectat

Bica, iti urez in Noul An multa sanatate si liniste.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 19:03 
Neconectat

Dragele mele, gargarite,

Orbita de griji - Bicu, spital, casa, obligatiile asumate anterior, aprovizionarea pentru la tara, cumparaturi pentru sarbatori cu cozi interminabile (cu Mariuca de mana), coplesita de prea multe treburi unde nu avea cine sa-mi dea o mana de ajutor, mahnita ca avem parte de medici si spitale in prag de Craciun, pregatiri pentru sarbatoarea crestina ce se apropia si multe altele (facturi de platit, piese de schimb pentru aragazul nostru etc.) mi-am sunat scurt cuscrii si i-am intrebat ce fac cu cateii daca Mariuca ajunge la ei. Bietii, luati pe nepregatite si nestiind ce este in inima mea, mi-au raspuns ca nu pot renunta la catei (ii tin in apartamentul lor) daca vine Mariuca. Mi-am luat ramas bun, fara alte explicatii si mi-am vazut singura de treaba, ca de obicei.
In tot acest timp, nepotul meu a fost singurul strajer ce m-a ajutat, ori de cate ori a putut.
Cand l-am vazut pe Bicu in casa, inainte de Craciun, m-am inchinat si i-am multumit lui Dumnezeu.
Casa era pregatita ca de sarbatoare si mancarea fierbea pe aragaz cand a sunat la usa si au aparut copiii. Veseli si pusi pe glume, au fost cel mai frumos dar la care spera o mama.
Eu si Bicu ne-am chinuit sa nu observe ceva diferit in viata noastra si nu am mentionat nimic referitor la ultimele intamplari.
Printre altele, ginerele a tinut sa ne asigure atunci ca cuscrii vor avea grija ca Mariuca sa nu stea la un loc cu cateii, ca acestia stau pe holul mare si nu au voie sa treaca in celelalte camere etc. Am tacut si mi-am vazut de treaba, de parca nu as fi auzit nimic.
Astazi, Mariuca ne-a dat de gol. Le-a povestit de spital, de Bicu si iata ca am fost desconspirati. Asa am aflat care era si surpriza lor: au platit doua bilete si pentru noi ca sa mergem cu ei intr-o statiune din Austria, de Revelion. Numai ca Mariuca trebuia sa ramana in grija celorlalti bunici.
Au plecat sa faca rocada la bilete. M-am oferit sa am eu grija de cainii cuscrilor si sa mearga ei in Austria.
Asa ca, vezi tu, Viorela, nu sunt tocmai persoana care imi place mie sa cred ca sunt si nici cea pe care ti-o imaginezi tu. Am si eu defectele mele si regret mult cand ma descopar altfel decat as vrea sa fiu.

Ralu, am tacut pentru ca nu credeam ca o sa-l mai vad terminat vreodata. Si parca trebuia sa fie, in primul rand, o surpriza si pentru mine.
Iti trimit multe imbratisari si tie si lui Dario.

Lenuta, Doamne-ajuta si inmiit si la tine, la fel.

Abriela, un gand cu sanatate si pentru tine si iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Nico, sa iti dea Domnul numai bucurii si tie si lui Alexandrel si sa va bucurati de bunicutele bune si blande, in familia voastra.

Vorela, iti doresc sa ti se implineasca visele si sa fii sanatoasa si puternica.

Deea, sper ca parintii ei sa nu uite de el, atunci cand Mariuca va avea camera ei.
Multa sanatate si tie.

Draga mea, Alexa, sa iti aduca Anul Nou numai bucurii pentru tine, pentru Toni si Sarah, dar si pentru Ciprian. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de reusite.
Pupa-i pe ingerii tai, din partea mea.
Te strang in brate cu drag, ca intotdeauna.

Maria, sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de pace in suflet.

Ultima oara modificat de Admin pe 29 Dec 2010, 19:24, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2010, 21:29 
Neconectat

Bica, sunt convinsa ca esti minunata si nu reusesti sa imi dovedesti contrariul.
Te sarut dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: