Acum este 04 Mai 2026, 11:11

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Robotica
MesajScris: 19 Ian 2010, 21:19 
Neconectat

Secretul Fericirii

Pasul I

Sa stii ca Dumnezeu exista in toate lucrurile din viata si pentru aceasta trebuie sa-l iubesti si sa-i fii recunoscatoare pentru toate lucrurile care ti se intampla

Pasul II

Sa te iubesti pe tine insuti si in fiecare zi cand te trezesti si inainte sa adormi trebuie sa spui: Sunt important, am valoare, sunt in stare, sunt inteligent, sunt iubitor, astept mult de la mine, nu exista obstacol sa nu-l pot invinge!

Pasul III

Sa pui in practica tot ceea ce spui ca esti si daca tu gandesti ca esti inteligent actioneaza inteligent, daca tu gandesti ca esti in stare, fa ceea ce iti propui, daca tu gandesti iubitor, exprima-ti iubirea, daca gandesti ca nu exista obstacol pe care nu-l poti invinge atunci propune-ti scopuri in viata si lupta pentru ele pana cand le vei obtine.

Pasul IV

Sa nu invidiezi pe nimeni pentru ceea ce are sau pentru ceea ce este, ei vor obtine partea lor, tu o vei dobandi pe a ta.

Pasul V

Sa nu pastrezi in inima ta ranchiuna impotriva nimanui; acest sentiment nu te va lasa sa fii fericit. Trebuie sa-l lasi pe Dumnezeu sa faca dreptate si tu iarta si uita.

Pasul VI

Sa nu iei lucrurile care nu-ti apartin, aminteste-ti ca, potrivit legilor nescrise ale naturii, maine vei pierde ceva de mai mare valoare.

Pasul VII

Nu trebuie sa faci pe nimeni sa sufere; toate fiintele pamantului au dreptul sa fie respectate si iubite.

Pasul VIII

Trezeste-te intotdeauna cu un suras pe buze si observa imprejurul tau cautand sa descoperi in fiecare lucru partea lui buna si frumoasa, ajutandu-i pe cei care au nevoie fara sa te gandesti ca nu vei primi in schimb! Cand privesti pe cineva descopera-i calitatile tale.

Iar daca stiai toate acestea, pesemne ca trebuia sa-ti fie adus aminte.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Ian 2010, 09:17 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc pentru ca mi-ai adus aminte.

Prin felul nostru de a fi, mai reusim sa uitam cateodata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2010, 22:24 
Neconectat

Doamne, iarta-mi, te rog, toate greselile, cele de voie si cele fara de voie, cele cu stiinta si fara de stiinta, cele in neascultare.
Imi cer iertare pentru tot ce ti-am gresit tie, in viata acesta sau alta data, imi cer iertare de la toate Puterile Ceresti pentru tot ce am gresit in viata aceasta sau alta data. Imi cer iertare de la toti oamenii pentru tot ce le-am gresit in viata aceasta sau alta data si-l rog pe bunul Dumnezeu sa ma ajute sa fiu iertat de cei care nu pot sau nu vor sa ma ierte.
Ii iert pe toti oamenii care mi-au gresit in viata aceasta si alta data si-l rog pe bunul Dumnezeu sa ma ajute sa ii iert pe cei care nu-i pot ierta.
Te rog Doamne, ajuta-ma sa ma iert si pe mine insumi pentru tot ce am gresit, atat cat crezi ca merit. Imi cer iertare pentru intreaga mea familie si neamul meu. Imi cer iertare de la viata, vietuitoare, plante si animale. Imi cer iertare de la spiritele pamantului, ale apei, aerului si focului, lemnului si metalelor, ale ghetii. Imi cer iertare de la iubire, suflet, spirit, constiinta, vointa, gandire, memorie, credinta. Imi cer iertare de la sex si bani. Imi cer iertare de la lumina si intuneric. Imi cer iertare de la pamantul care mi-a ingaduit sa ma nasc. Imi cer iertare de la intreg Universul.
Amin
Dr. Ovidiu-Dragos Argesanu

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2010, 22:36 
Neconectat

Bine te-am gasit Robotica draga.
Mi-ai amintit de cateva carti citite in urma cu cativa ani, primite de la o buna prietena intr-un moment mai greu al vietii mele. Este vorba despre Lazarev si cartile sale.
Am sa listez randurile de mai sus si am sa le tin la indemana. Simt ca imi va face bine sa le citesc din cand in cand.
Sa-ti faca Dumnezeu parte de tot ceea ce-ti doresti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mar 2010, 08:46 
Neconectat

Ieri, un coleg, vazand zapada ce curgea din ceruri, ne-a strigat: Ninge cu ghiocei!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2011, 01:05 
Neconectat

Sănătate şi iubire, fericire şi împlinire în noul an.
Crăciun luminos şi binecuvântat alături de familie.
Pupici pe inimioară.

Ganduri cu sanatate, iubire, fericire, impliniri, binecuvantari si de la mine, Marina.
Sarutarile mele vin la tine, la micul tau print si la printesa ta, pe aripi de fluturi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 46 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: