Acum este 16 Apr 2026, 02:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 589 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 59  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Tender Rose
MesajScris: 15 Apr 2010, 08:23 
Neconectat

Nume forum:1
Tender Rose, imi plac extrem de mult treptele tale cu flori si ma bucura faptul ca ni le-ai daruit. Imi pare rau pentru mahnirea ta, dar vreau sa stii ca vei ramane mereu aproape de sufletul meu. Chiar daca nu te cunosc am simtit ca te pretuiesc inca de la inceput prin ceea ce ai lucrat, dar si prin gandurile tale impartasite aici.
Astept cuminte sa ne revedem.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Apr 2010, 09:06 
Neconectat

Draga, Tender Rose iti pot spune ca ai o colectie superba. Toate modelele sunt pe placul meu. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2010, 11:22 
Neconectat

Draguta mea (sunt micuta mult fata de tine, dar asa iti spun), ma bucur enorm ca iti admir Treptele, dar sunt si mahnita pentru problema ta cu ochisorii. Stiu ca goblenurile, la fel ca florile, sunt dragostea ta.
Te imbratisez si te pupacesc pe obrajori.
Si...
"Ascult, privesc, respir cu lacomie,
Caci toata frumusetea asta-mi pare
Ca niciodata n-are sa mai fie!

Si-s fericit c-am fost o clipa-n stare
Sa simt, în marea lumii simfonie,
A gândurilor mele întrupare."

O primavara frumoasa!

P.S. Poezia o stii bine.

Te pupacim doi acum.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Apr 2010, 13:00 
Neconectat

Tender Rose, ai o colectie minunata. Felicitari!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 07:43 
Neconectat

Trec peste amaraciunile ce se sting greu in sufletul meu si sufar in continuare ca si Flori, atunci cand a fost intrebata daca n-are colectie, desi avea. Atunci a fost nevoita Flori sa se explice de ce nu lucreaza in serial desi nu cred ca i-a facut bine ca fost nevoita sa-si prezinte intimitatea.
Discutiile de la concursuri arata ca spritul despre care vorbea Laura in Gargaritelor, sa nu uitam ca suntem gargarite!, tinde sa dispara sub ambitiile si desertaciunile ce apar aici, in acest spatiu.
Am ales sa stau departe de aceasta gradina si sa nu mai scriu, tot asa cum au facut atatea fete. Incepand cu Oana Stancu ce a disparut din gradina noastra urmare a unor cuvinte aruncate tot cu superioritate si infatuare (desi ea, ca medic, era o dulce ce ne incanta inimile, iar colectia ei cu cai este unica pe acest forum), continuand cu Elena, Gargarita-din-Nori, apoi Flori M, Alina Velicu (disparuta tot in urma unei de astfel de discutii) si cate alte fete... - tot mai multe gargarite se retrag preferand sa isi inghita lacrimile singure si sa bucure doar de goblenul pe care il lucreaza decat sa fie nevoite sa se explice si sa se enerveze.
M-am uitat la Gargarita lunii, un concurs inedit creat de Cristina sa vad cine sunt [...] vin cele din afara si ne fac regulile. Sunt tot gargaritele pe care le stiu de la infiintarea forumului, cele care au avut mereu cate un cuvant bland si bun pentru fiecare. Banuiesc ca nu mai conteaza ca au lucrat goblen, ca au fost mereu langa noi.
Nu am puterea sa va explic cum acest goblen a ajuns in Israel prin prietena mea, cum a ajuns la o competitie si cum a castigat premiul cel mare. Desi exista persoane minunate aici, glasul uneia dintre ele imi rasuna in urechi. Exista un proverb la noi Daca nu poti fi prieten cu toti membrii familiei, nu esti prieten deloc. Acesta este motivul pentru care va prezint goblenul lucrat si atat.
Triptic cu lalele

Va multumesc dragi gargarite pentru ca mi-ati adus alinare cu cuvintele voastre.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 08:13 
Neconectat

Ai o colectie foarte frumoasa, Tender Rose. Felicitari!
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 08:24 
Neconectat

Tender Rose, citind ultimele randuri mi-au dat lacrimile pentru ca am simtit durerea din sufletul tau. Nu am reusit sa ne cunoastem mai bine pe acest forum, dar reusesc sa imi dau seama ca esti o persoana deosebita.
Triptic cu cale este minunat, un goblen deosebit care ma bucur ca a ajuns si pe meleaguri straine si a fost apreciat asa cum se cuvine.
Eu pot doar sa sper ca timpul va vindeca un pic ranile sufletului si ca vei reveni cu placere la noi in gradina.
Te imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 08:27 
Neconectat

Tender Rose, modelul prezentat de tine mi-a intrat in suflet cu repeziciune si acolo va ramane mereu. Exprim prea putin daca iti spun ca este superb, ca are o sensibilitate aparte care iti capteaza privirea si ramai pierduta in frumusetea calelor. Cred ca acest model exprima in acelasi timp frumusetea si puritatea sufletului tau.
Bine ai revenit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 08:51 
Neconectat

Draga Rose, m-am "plimbat" prin colectia ta si ma simt minunat. Parca toate florile si-au dat intalnire aici: maci, albastrele, margarete, liliac, crini, trandafiri, cale, branduse, panselute, trepte cu flori. O nebunie de culori si forme. Si peste toate multa gingasie si sensibilitate. Felicitari pentru colectie si multumesc pentru aceasta plimbare.
Vreau sa cred ca vei gasi puterea sa ne spui despre concursul si premiul castigat. Vreau sa ne bucuram impreuna cu tine de acesta implinire. Si mai vreau sa cred, ca in aceasta gradina cu flori vom gasi mereu Rose. Daca te-am suparat cu ceva, vreodata, te rog sa ma ierti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Iun 2010, 12:40 
Neconectat

Draga Rose, m-au lasat muta calele tale. Nu-mi gasesc cuvintele pentru a exprima puternica impresie pe care mi-a facut-o acest goblen. Te imbratisez cu multa dragoste si-ti doresc din tot sufletul putere pentru a ne impartasi si alta data din frumusetile lucrate de tine.

P.S. Aduc aici un buchet de cale sa tina companie frumusetilor tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 589 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 59  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: