Acum este 16 Apr 2026, 04:05

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Bica
MesajScris: 06 Ian 2011, 09:24 
Neconectat

Nume forum:1
Draga mea bunicuta, ce agitatie este la tine in casa. Dar cred ca acesta este farmecul, daca ar fi monotonie nu cred ca ar fi bine, nu?
Te pup si te imbratisez cu drag, Bica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 09:32 
Neconectat

Bica, m-am distrat cu postarile tale, dar cum ai spus si tu, sa ne dea Dumnezeu doar suparari din acestea.
Lin, buna idee.

Cu un gand bun si o calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 14:37 
Neconectat

Ralu, a fost superb cand mi-am curatat peria de par. Este o amintire draga de la o prietena ce a calatorit mult in strainatate. Este facuta toata din os bine finisat, dar nu este destinata si pentru o blana de caine. Am luat fiecare dinte al ei si cu o scobitoare am extras parul de catel, apoi am spalat-o cu sapun cu o periuta de dinti.
Sa stii ca eu am un jurnal de care stiu doar eu si unde imi trec toate evenimentele legate de Mariuca. Acum am descoperit ca cel mai usor este, ca dupa ce scriu aici, sa dau listare (copiii mei nu inteleg de ce mi se consuma cartusul atat de repede de la imprimanta; imprimanta este adusa de ei, iar la noi nu se gaseste cartus pentru ea) cand se aduna pentru o coala de hartie si sa o lipesc in jurnal.

Nico, drept sa-ti spun, desi sunt mare iubitoare de animale, este pentru prima oara cand m-am simtit sufocata de obligatii.
Imagineazati-o pe Bica, imbracata frumos, cu palton lung, cu cizma lunga si cu palariuta pe cap, ducand la 6 dimineata, cateii la plimbare. Eu ma uit la picioare pentru ca imi este tare frica de ghiata (si anul acesta este din plin), iar ei trag fiecare intr-o parte. Li se incurca lesele, sunt agitati cand vad cainii comunitari, iar eu ma rog sa se rezolve mai repede. Dupa ce se rezolva, ii prind cu lesa de un gardut si eu strang intr-o punga pe care o arunc la container cand ma intorc. Numai ca in prima zi nu am prins lesele cum trebuie si, asa cum ti-am descris, sa ma fi vazut alergand dupa ei. Problema nu mai era ca o sa cad si o sa mi se intample ceva, problema era ca o sa cad cu punguta in mana si o sa ma fac toata de caca de catel, dar ca o sa pierd si cateii.

Lin, vecina este suparata ca de ce nu i-am spus ca am catei. Mi-am cerut scuze, dar tot nu i-a trecut. A mai ramas sa imi cer scuze ca de fiecare data cand vine la mine, vine cu pisica.

Onuta, asa este, dar sa stii ca astept ziua de duminica, asa cum nu am asteptat decat ziua nasterii Mariucai.

Dalina, nu am fost niciodata rea de paguba.
Vasele tale sunt superbe, dar ale mele erau din ceramica smaltuita. Se spune ca cele smaltuite au plumb. Si-o fi zis Domnnul ca nu sunt bune langa Mariuca si catei (?!).
Unul avea culoarea verde (verdele cel mai inchis de pe vasele de mai jos), iar celalalt culoarea cobaltului. Ultimul a fost o comanda speciala dupa primul numai ca a avut culoarea mentionata.

Imi place tare mult paravanul din spatele vaselor. Oare o fi tot de la Corund?

Iti multumesc pentru apelare, esti o dulce. A fost o placere pentru mine sa gasesc atat de repede un nume frumos pentru tine si sa te pot intampina.
Zbor placut in gradina, in continuare.

Va multumesc ca ati fost langa mine in aceste zile. Parca au trecut mai repede.
Acum, ma scuzati, - fac si eu ca Alexa cand i se trezeste printesa Sarah - dar chiar se aude cum unul din catei cum rontaie ceva pe hol.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 14:49 
Neconectat

Ma doare burta de ras. Iarta-ma!
Biata mea, Bicuta! Te pup dulce si te strang la piept si mai rezista putin.

Pupici multi si dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 15:59 
Neconectat

Draga mea bunicuta ce dor imi era de tine. Nu am putut sa iti doresc un an nou plin de bucurii si multa sanatate tie, lui Bicu si Mariucai. Am ras cu pofta de patania cu catei, si nu stiu cum de te mai descurci. Totul e agitat la tine acasa, dar totul se va termina imediat. Va pup pe toti si as vrea sa va intalnesc intr-o zi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 16:08 
Neconectat

Am revenit. Rodea numai coltul de la plinta de la parchet. L-a scos afara (din colt) si l-a facut numai damburi. I-a luat Mariuca la ea in camera ca cica m-am inrosit la fata.

Ralu, multumesc pentru urari. Iti doresc sa ai parte de multa sanatate in acest an. Bucurii multe si marunte de la Dario.
O imbratisare prelunga pentru tine si multi pupici pentru manutele lui, dulci.

Nico, o imbratisare stransa pentru tine si mii de pupici pe manutele lui Alexandru de la mine.

Lin, o fi comedie, dar sper ca aceasta comedie va lua sfarsit duminica seara. Fara regizori!
Sanatate multa!

Abriela, toata viata mi-am dorit o viata tihnita, dar cred ca Domnul ma iubeste atat de mult incat nu m-a lasat niciodata sa ma plictisesc. Laura spunea la fel, nu?
Te imbratisez si eu drag.

Venera, sigur mai rezist pana duminica. Astazi a sunat cuscra si a intrebat daca ne deranjeaza catelusii. Bicu a raspuns cu un:
- Nuuu, nu ne deranjeaza.
Dupa care imediat:
- Da, veniti sa ii luati duminica seara, da?
M-a bufnit rasul de cat de transparent a fost.

Dalina, da' cine crezi tu ca va mai gazdui catei in casa mea?
Paravanul ar merge bine in casa copiilor mei, de asta mi-a atras atentia.
Te imbratisez cu tot dragul.

Adelina, eu nu spal doua saptamani dupa Boboteaza si deja am de spalat cu mult mai multe decat am spalat in luna dinaintea Craciunului. Va fi o bucurie. Daca nu ma mai vedeti prin gradina sa stiti ca m-a rapus spalatul.
Iti doresc sa iti fie zilele frumoase ca tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 22:35 
Neconectat

Curaj, Bica au mai ramas 3 zile.
Ma fac sa rad cu lacrimi peripetiile de care ai parte. Sunt sigura ca Mariuca se distreaza de minune alaturi de ei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Ian 2011, 22:58 
Neconectat

Bica draga, este de ras si plans toata patania, bine ca mai sunt trei zile si totul o sa revina mai mult sau mai putin (lucrurile stricate) la normal.
Te pup si te imbratisez. Multa sanatate lui Bicu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: