Acum este 16 Apr 2026, 02:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Bica
MesajScris: 06 Ian 2011, 23:10 
Neconectat

Nume forum:1
Bica, ma fascineaza usurinta si modul in care transpui in cuvinte toate aceste intamplari. Ma bucur ca le pui la pastrare. Poate intr-o zi Mariuca le va citi si sunt sigura ca va fi incantata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Ian 2011, 01:31 
Neconectat

Bica, mie sincer, imi pare rau ca se intorc cuscrii acasa. Ma obisnuisem sa ma distrez atat de copios pe seama catelusilor. Dar dupa ce pleaca la casuta lor, pe lista de dorinte a Mariucai nu a aparut si doi catelusi?
Bica, sa fie cu bine pana duminica si sa nu mai faca nici o combinatie de bun venit stapanilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Ian 2011, 01:56 
Neconectat

Bica, imi doream de multa vreme sa te felicit pentru Aripile copilariei (imi place tare mult), dar si pentru intreaga colectie. Iti doresc multa sanatate si multe clipe minunate alaturi de nepotica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 11:07 
Neconectat

Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Apr 2011, 11:08 
Neconectat

Paste fericit alaturi de cei dragi!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Apr 2011, 07:54 
Neconectat

Felicitari draga Bica pentru intreaga colectie. Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Apr 2011, 09:02 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Mai 2011, 12:27 
Neconectat

Cu dor de tine, Bica:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 12:08 
Neconectat

Maria, au trecut acele cateva zile si totul a ramas doar o amintire. Culmea, chiar o amintire frumoasa.
Mariuca oricum vorbeste cu cateii, atunci cand intra in legatura cu cuscra pe internet.

Ralluca, lucrurile sunt lucruri si chiar am uitat de ele. A ramas doar amintirea acelor zile. Imi aduc aminte cu placere ce grija avea Mariuca de mine ca sa nu ma supar din cauza cateilor.
Multumesc pentru urarile de sanatate. Iti doresc si tie sanatate si timp liber cat mai mult pentru pasiunea ta.
Te imbratisez cu drag.

Nico, un jurnal asemanator am avut si pentru fetita mea, dar, din pacate, nu am putut sa fiu la fel de riguroasa si constanta, ca in cazul Mariucai, unde am profitat din plin de timpul liber.
Un jurnal tinut de mama este poate singura amintire de care nu m-as desparti.
Te pup si pe tine si pe Alexandrel.

Anca, Mariuca isi doreste mult sa aiba catei, dar parintii o pondereaza, iar eu nu o incurajez. Oricum, orice caine (inclusiv intalnirile cu comunitarii din Romania) devine sub mainile ei un catel ce se gudura si o iubeste neconditionat.

Elisabeta, Alina si Ovidia, va multumesc pentru urarile de Paste. Am fost tulburata in acea perioada si nu am putut sa va raspund.
Sa aveti si voi parte doar de bucurii pentru gandurile ce mi le-ati trimis atunci.

Alice, sunt pe aici mai putin din mai multe motive. Ti le voi explica pe indelete dupa ce va arat ce am lucrat pentru prietena mea din Israel.
Refugiul porumbitei

Porumbita, cum ii spun eu, am luat-o pentru prietena mea din Israel. Este o prietena din copilarie ce trecea prin niste stari neplacute, urmare a unor evenimente triste din viata sa. Dupa ce am obtinut acordul lui Bicu, am invitat-o sa stea la noi, in Romania un timp (trei luni).
Am luat-o de la aeroport, am cazat-o la noi, am gatit special pentru ea (ca ea nu mananca anumite mancaruri de la noi), i-am urmat orarul personal (sculare la pranz si culcat dupa miezul noptii), am dus-o peste tot (in vizite prin zonele istorice, de agrement sau de tratament) pe unde ne-au permis banii si timpul.
Inca de la inceputul sederii la noi, i-am aratat goblenurile noi de la Rogoblen si ea s-a indragostit de Porumbita. I-am cumparat-o si am inceput eu sa lucrez la ea, ca, ulterior, mi-a spus ca ea crede ca i-am luat-o degeaba, ca nu se inhama la lucrat.
Atat eu, cat si Bicu, dar si cuscrii nostri am incercat sa facem tot ce ne-a stat in putinta ca prietena mea sa se simta bine.
Din pacate, o singura data nu am putut sa merg cu masina cu ea pana la Bucuresti (i-am cumparat bilet si am urcat-o la microbuz) si din clipa aceea s-a suparat pe mine. Se intampla cam cu doua saptamani inainte de plecarea ei spre casa ei din Israel. Nu a mai vorbit cu mine decat in varful buzelor si numai daca insistam sa primesc un raspuns. Am intrebat-o, inclusiv cum vrea sa-i inramez Porumbita. A luat goblenul si l-a aruncat a lehamite in valiza, spunandu-mi ca se descurca ea.

Pentru ca vreau sa intelegeti perfect situatia si pentru ca este o experienta de viata din care poate invata fiecare, adaug ca prietena mea mi-a adus cadou doi metri de material de matase (putrezit, de cand il avea in casa) si o cravata pentru Bicu, ce a fost purtata odata de sotul ei (are o pata, mica, pe o margine). Nu am invitat-o ca sa imi aduca daruri, iar cadourile ei m-au umilit. In viata mea, nu mi-am permis vreodata sa daruiesc ceva vechi sau purtat cuiva, indiferent cine era acea persoana.

Singura cheltuiala pe care a facut-o amica mea, au fost biletele de avion si ceea ce si-a cumparat din Romania, singura.

In final, cand am ajuns la aeroport, i-am spus ca imi pare rau ca este ultima oara cand ne vedem si ca motivul acestei hotarari se afla in comportamentul ei, din ultimele doua saptamani. Nu am imbratisat-o, nu am mai adaugat nimic altceva. Am lasat-o langa usa de intrare la verificari de la aeroport si m-am simtit usurata.

Ca m-am convins pe cine am avut in casa atata timp, ca oamenii se schimba mult in decursul vietii si uneori chiar in foarte rau, ca unii oameni nu se simt bine pana nu iti iau toata mana si ca reusesc sa te umileasca oricum, toate acestea sunt lectii invatate. Din pacate, poate intr-o zi cineva va avea nevoie de mine sa fac ce am facut pentru amica mea din Israel si nu va fi genul de persoana pe care vi l-am descris mai sus. Ei bine, nu stiu daca voi mai putea repeta gestul.

Acum sunt prinsa cu gradina de la tara, cu spoitul casutei si cu multe alte treburi pe care le-am lasat in urma, urmare a faptului ca am avut un musafir in casa.

Goblenul nu a fost usor de lucrat, mai ales pentru ochii mei obositi.
Nu l-am adus mai devreme, ca la mine este este comedie mare pana imi aranjeaza nepotul fotografia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 13:47 
Neconectat

Bicuta, cand inveti ca facerea de bine...
Incearca sa traiesti si pentru tine si familia ta. Iti spun din experienta ca multe mi-am luat si eu peste ochi incercand sa ajut pe toata lumea, indiferent de imi cerea sau nu.
Toata viata am fost mama ranitilor, cand am fost ranita toata lumea a avut treaba.
Incearca, draga mea, sa ajuti cand ti se cere ajutor si in anumite limite.
Zic si eu, ca deh, tot patitu-i priceput.
Te pup, draga mea, si iti trimit o mare imbratisare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: