Acum este 16 Apr 2026, 02:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Bica
MesajScris: 03 Iun 2011, 18:31 
Neconectat

Nume forum:1
Bicuta draga, esti mereu neobosita (ma gandeam ca iar s-a intamplat ceva de nu te-am mai vazut prin gradina), indiferent de valurile care vin in viata ta si care las mereu o umbra de tristete. Eu sunt de principiul ca faci bine, vei primi bine, chiar daca de ce-ul? nu intarzie sa apara. Cu fiecare de astfel episod, nu incetam sa invatam, indiferent de varsta la care ne gasim, dar singura satisfactie este ca datoria noastra ne-am facut-o.
Te felicit pentru ceea ce ai lucrat (Porumbita) si pentru decizia inteleapta luata in aceasta situatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 18:49 
Neconectat

Tare frumoasa este porumbita ta, draga Bica. Felicitari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 19:13 
Neconectat

Felcitari, Bica, pentru frumoasa porumbita!
Cat despre experienta cu prietena, sa stii ca nu esti singura care a patit acest lucru, dar viata merge inainte. Aceste persoane vor descoperi prea tarziu ca au pierdut un lucru atat de pretios:prietenia.
Cu o calda imbratisare, de departe,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 19:24 
Neconectat

Victory, am mancat multe experiente din acestea, amare in viata mea, dar se pare ca nu imi sta in fire sa ma port cu oamenii altfel.
Am primit un strigat de ajutor de la ea si nu puteam sa uit ce i se intampla. M-am gandit ca daca eu as fi fost in locul ei, mi-ar fi prins bine o schimbare.
Nu imi doream sa vina cu daruri la mine, mi-o doream pe ea langa mine, sa imi povesteasca, sa ii povestesc si sa incercam impreuna sa o fac sa treaca peste depresia in care se cufunda.
Nu m-am gandit nici o clipa sa ii cer sa cheltuiasca ceva pentru cat urma sa stea la noi.
I-am aranjat camera Mariucai, in asa fel incat sa se simta ca acasa. Mi-am luat notite din mailurile ei ca sa aflu ce mananca, ce nu are voie sa manance si mi-am facut un caietel numai cu ce urma sa ii gatesc.
Simteam ca trebuie sa fim ca doua surori ce impart totul.
Am trecut peste orgoliul meu si am apelat si la cuscrii pentru a o ajuta pe ea.
Si doar pentru ca o data nu am avut cum sa o ajut, ea se supara?
M-am simtit umilita si cand a aruncat goblenul in valiza, asa neglijent. Eu nu am mai fost in stare sa cos ceva pentru fetita sau nepotica mea si a fost un efort pentru mine. Un multumesc spus cu zambetul pe buze si o cat de mica atentie la modul cum il asezi in valiza, ar fi fost destul.
Da, Victory sunt si eu o patita, acum, si sper eu, mai priceputa.

Anca, mare adevar ai grait. Bine dai, bine gasesti. Acesta este motivul pentru care, intotdeauna, primul impuls a fost sa ajut. Si, vorba ta, mare lucru cand te simti bine ca ti-ai facut datoria. Acest sentiment l-am avut cand m-am despartit de ea.
Acum, nu imi doresc decat sa se simta bine dupa aceasta perioada petrecuta langa noi. Drept sa iti spun, chiar mi-ar displacea sa ma sune sau sa imi scrie, sa-mi multumeasca. Ma simt atat de bine, in acest moment si atat de impacata cu tot si cu toate, incat tot ce imi trebuie este linistea din casa mea. Nu peste mult timp, Mariuca va ajunge din nou la noi (pe perioada vacantei), asa ca iti dai seama cate am de facut.

Lenuta, ai dreptate. Prieteni, la varsta mea si ai ei, nu iti mai faci, asa ca eu tin strans de fiecare mana ce imi este prietena.
Eu si Bicu ne pretuim prietenii, ii respectam si ii ajutam cu mult mai mult decat ne ajuta ei, dar noua ni se pare absolut normal.

Victory, Anca, Ovidia si Lenuta, va imbratisez strans pe toate si va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 19:38 
Neconectat

Bica, bunicuta draga, mi-ai adus o lacrima pe obraz.
Din pacate, sunt tot mai dese persoanele ca prietena ta si tot mai rare cele ca tine. Ai un suflet de aur si nu iti mai doresc sa treci prin asa ceva. Stiu ca ai fost dezamagita, dar macar ti-ai indeplinit datoria fata de ea, ca o prietena buna ce esti. Poate asa a fost destinul sa iti dai seama cu cine ai de a face.
Dar venirea Mariucai va alunga orice tristete de pe chipul tau. Sunt nerabdatoare sa ne mai povestesti prin ce peripetii mai treceti amandoua.
Tu sa fii sanatoasa, la fel si Bicu si sa va bucurati de nepotica voastra, ca, in rest, toate trec.
Vreau sa te felicit pentru Porumbita (o minunatie de goblen) si cred ca va fi apreciat, dar abia cand isi va da seama cum s-a comportat.
O calda imbratisare de la mine si multi pupici, ca sa mai uiti de suparare.
Trebuie sa fii numai zambet pentru Mariuca si, mai ales, plina de energie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 20:02 
Neconectat

Adelina, eu cred ca trebuie sa invatam lumea sa se comporte corect si de aceea mi-ar fi greu sa fiu altfel.

S-ar putea sa ai dreptate referitor la destin. O viata am ajuta-o ori de cate ori a avut nevoie, din putinul meu. Cand era cu sotul ei in spital, mi-a spus ca nu mai are bani si i-am trimis si bani, fara stirea lui Bicu. Nu era cu titlu de imprumut, erau un ajutor de care mi-am dorit sa profite. Cand ne-am intalnit, nu a adus vorba despre momentul acela, iar eu am respectat asta pentru ca mi-am dorit sa uite amanuntele neplacute de atunci.
Sper, din toata inima mea, sa aiba un drum fara probleme in viata.

In rest, nu mai are nici o importanta atata timp cat m-ai imbratisat si pupat ca sa uit de suparare.

Sa stii ca sunt si plina de energie, dar si de zambet si imi tremura si inima usor cand imi aduc aminte ca mai am putin pana o vad pe Mariuca.

Te imbratisez si eu drag si iti doresc sa ai parte numai de prieteni adevarati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 20:06 
Neconectat

Bicuta, frumos suflet mai ai si sunt convinsa ca pe oamenii ca tine, nu-i uita nici Dumnezeu, dar nici oamenii. Pentru mine esti un continuu exemplu si iti multumesc.
Porumbita ta este atat de frumoasa ca merita sa ramana in casa ta.
Te pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 21:29 
Neconectat

Ramona, la cum te cunosc, iti multumesc ca ai avut rabdare si nu ai luat foc.
Iti multumesc si pentru cuvintele tale.
Si tu esti un om deosbit si stiu ce luptatoare esti si mai stiu ca nici un parinte cu copil autist nu este decat un martir constant pe altarul menirii sale in familie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Iun 2011, 21:59 
Neconectat

Bica, pentru mine esti un exemplu de bunatate si dragoste pentru familie si tot ce te inconjoara. Stiu ca nu vei refuza niciodata cand cineva iti va cere ajutorul. Imi pare rau ca ai pierdut o prietena, dar alegerea a fost a ei.
Iti doresc multa sanatate sa te bucuri de vacanta petrecuta cu Mariuca.
Sa stii ca Alexandru iti zambeste strengareste, iar mama lui te imbratiseaza cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Iun 2011, 17:38 
Neconectat

Porumbita este superba. Felicitari pentru finalizarea modelului, dar si pentru gestul tau deosebit.
Sunt sigura ca ai proceda la fel chiar daca ai sti dinainte finalul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 181 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: