Acum este 21 Apr 2026, 20:51

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: NeRobotici!
MesajScris: 06 Iun 2009, 11:14 
Neconectat

NeRobotici! by Robotica TTT (243 mesaje), la 13-12-2007
Exista o limita a bunului peste daca treci, o lume intreaga te arata cu degetul si iti arunca, in final, un cuvant urat.
Zilele trecute, o ex-clienta a firmei noastre a cerut imperativ ca modelul Angelica sa i se faca, nici mai mult, nici mai putin, cadou.
In cererea ei mentiona ca in 2005 a cerut sa i se faca o imprimare pe panza dupa o imagine trimisa de ea (imagine portret, cap+gat).
In 2007 descopera ca firma noastra i-a furat... imaginea imprimata. Portretul imprimat repezenta capul unei madone, unde voalul era pe nuante de albastru, iar imaginea semana cu Angelica (imagine bust).
Admina (de servici la mailuri) i-a explicat ca modelul Angelica a fost creat si aprobat in varianta pe rosu in 2001, la firma noastra.
Iar la finele lui 2000 eu am inceput sa lucrez varianta originala, pe verde, inainte de de lansarea produsului. Ce vreti? Fiecare are cate o pasarica si a mea este culoarea verde.
Ex-clienta are o fixatie pe ideea de cadou si compensatie.
I-am spus Adminei ca ea a gresit ca nu a taxat-o pe ex-clienta cu calificativul furt, atunci cand aceasta a cerut imprimarea. Evident ca nu era vorba de asa ceva fiind vorba de o imagine publica (pictura), dar am vrut sa o tachinez putin pe Admina, fata asta a noastra cu nervi de otel, inima de dulce-mama si vorba de prunc. Am reusit sa vad un chip obosit (te cred, daca lucreaza 6-22!) pe care o fluturare de gene, trecute prin ochelari, mi-a dat de inteles ca ma asculta.
Am adaugat, daca tot m-am simtit ascultata: Stii ceva? Fac un topic cu Ne-Robotici!
I-am smuls un zambet si cred ca asta a contat pentru amandoua in ziua aceea.
Nu am avut timp sa si scriu despre acest subiect atunci, dar o fac astazi pentru ca vreau sa inteleg si eu un lucru: de ce unele Robotici, devin NeRobotici? Ce se schimba in structura lor? Ce traume poarta? De ce la unele dispare bunul simt, unde se rupe legatura cu realitatea?
As vrea sa ascult si opinia altor Robotici si nu legat de cazul de mai sus.

Replica: Lipsa by Bica Nistor (1186 mesaje), la 13-12-2007
de educatie este pentru clienta respectiva, singura mea explicatie. Problema cu astfel de persoane este faptul ca ele nu realizeaza lipsa de educatie, tara ce pleaca de la cei 7 ani de acasa si continua pana la varsta adulta pentru ca din educatia primita in scoala, unii nu iau chiar nimic. Imi pare rau cand intalnesc astfel de oameni. Ei sunt rezultatul unei lipse de implicare pe toate planurile.
M-am uitat prin hartiile mele, si, da, am o dispozitie de livrare de la voi pentru Angelica din 2002.
Transmite-i Adminei ca in viata trebuie sa te mai si odihnesti.

Replica: Eu as by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 13-12-2007
zice ca poate fi vorba de o deviere de comportament datorita faptului ca societatea nu a taxat astfel de persoane atunci cand au gresit prima oara. Factorul punitiv are un rol mare in dezvoltarea caracterului unui om. Iar la femei, lucrul acesta este mai evident, poate pentru ca trag mai mult la caruta vietii in viata. Nu credeti?

Replica: As by Stanoiu Constantin (255 mesaje), la 13-12-2007
vrea sa scriu cuvantul, dar am vazut ca Robotica nu l-a folosit asa ca ma abtin. Dar, unele persoane fac ce au vazut la parinti: mint daca parintii mint, se imbata daca asa au vazut la parinti, incearca sa insele daca au vazut ca le-a mers parintilor. Eu, in locul vostru nici nu m-as obosi sa le raspund la escroci.

Replica: Draga by angela draganoiu (421 mesaje), la 13-12-2007
Admina si Robotica nu va mai framintati atita pentru o persoana lipsita de buna-cuviinta.

Off-subiect: eu am lucrat acest model pe nuante de rosu, dar cu verde este superb. Cred ca l-as lucra si pe verde, dar timpul nemilos nu ma lasa.

Replica: Bine by Oana Stancu (352 mesaje), la 13-12-2007
ca nu sunt obsedata de verde ca v-as cere varianta pe verde. Stiu ca nu faceti lucrul acesta, dar nu m-am putut abtine.
In rest, vorba Angelei: ce plecati urechea la psihopati? In calitate de medic, va certific ca persoana respectiva, nu are preocupari care sa ii ocupe timpul coerent si acum are un fix cu idei care se leaga de goblen, imagini, cadouri, - a facut o manie depresiva (in plin elan), dupa o trauma peste care nu a avut capacitatea sau posibilitatea sa treaca, nu este genul de om care sa-si recunoasca si sa-si asume greseala si are sanse mari sa devieze.
In genere, femeile sunt tributare unui astfel de comportament datorita incarcaturii hormonale ce actioneaza asupra multor organe si stimuli si produce, in situatii de stress, comportament anormal. Se trateaza diferentiat daca pacientul vrea sa lucreze pentru eliminarea riscului de a deveni inutil, sie insusi.
Tot in calitate de medic: Admina, un program ca cel dupa care lucrezi te va duce spre dependenta si epuizare.

Replica: Pacat by Nicolae Orban (191 mesaje), la 13-12-2007
ca unii oameni ajung astfel. Cine stie ce educatie o fi primit - cum zice Bica. Poate este o trauma, un dezechilibru sau chiar o boala cum zice Oana. Poate sunt toate la un loc. Ceea ce mi-a placut si uite de ce imi sunt dragi fetele la Rogoblen - ele nu il apasa pe om mai jos, nu il condamna si nu il arunca. Incearca sa inteleaga. Au un respect anume pentru om. Li s-o trage de la faptul ca lucreaza arta, ca asa le-a dat mama-natura nu stiu, da o sa-mi fac timp sa scriu mai multe intr-o zi.
Sotia mea, dupa ce ne-a murit primul baietel a avut probleme grave. Au fost ani grei pentru mine - ca nu-i usor sa vii acasa si sa simti ca vrei sa pleci in iad, dar numai acasa sa nu stai. A fost multa dragoste si intelegere la mijloc si cand parintii o condamnau ca nu o mai recunosc eu am fost langa ea. Acum este limpede la minte si nici nu mai are pareri ca unul-altul are ceva cu ea.
Doamne fereste de asa ceva.

Replica: Nu by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 13-12-2007
vreau nerobotici - nu-mi plac. Stiu ca exista, m-am izbit si eu de multe, dar nu-mi place subiectul. Ma deprima. Vreau numai Robotici haioase cum este Cata, Marian si alte fete simpatice de aici.
Eu, de felul meu, sunt vesela. Mama spunea ca atunci cand eram sugar si ma sculam din somn, eu radeam. Si mamica mea tot vesela este, iar tati este superpontos. La scoala am avut probleme cu rasul meu contagios - erau si profe mai scortoase. Nu-mi plac fetele invidioase si nu-mi place sa am de-a face cu oameni ce vor sa profite de mine. Imi pare rau pentru ei - nu stiu ce prietena ar fi avut in mine (va place ce modesta sunt?)!
Nu stiu sa raspund la intrebarea de ce unii sunt altfel decat mine, de pillda.
Merg sa scriu la Robo!

Replica: Mi-a placut calificativul de by cucos catalina (1605 mesaje), la 17-12-2007
Ne-robotzica. Shi este de ajuns sa i se spuna doar atat unei femei, care este "pudica" inca in fatza celor cei shapte ani de acasa (!)

Replica: Ne-robotzica! by Bica Nistor (1186 mesaje), la 17-12-2007
Am ras, Catalina, cand am vazut imginea postata de tine... cred ca am intinerit un an.
Nu m-as fi gandit niciodata la un astfel de sutien.
Am salvat-o si am sa o trimit la toate prietenele mele care vor sa arate macar cu un an mai tinere.

P.S. Sa stii ca m-am tot gandit la ce ai intrebat (in alt topic), dar nu imi dau seama la ce te referi.

Replica: Eu o sa iau partea buna by Vasiliu Letitia (1426 mesaje), la 17-12-2007
a lucrurilor si spun ca poate ca a meritat sa apara o Ne-Robotica daca numai asa am fi putut noi admira frumusetea Madonei in verde. Pe mine ma fascineaza frumusetea si expresivitatea madonelor si ma bucur ca si cei care conduc firmele de goblen ne-au rasfatat cu genul acesta de model. Ca sa ceri compensatii pentru folosirea unei imagini cum este Angelica, eu cred ca ar trebui sa fii pictor si sa-ti apartina lucrarea originala. As fi vrut sa va postez o madona, dar nu se potriveste deloc cu imaginea anterioara asa ca o sa caut altceva.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: