Acum este 05 Iun 2026, 23:12

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Colectia mea - Elena
MesajScris: 27 Mai 2009, 13:01 
Neconectat

Nume forum:1
Colectia Elenei Nicoleta Vlad, by Admin TTT (3804 mesaje), la 25-06-2008

... si ma bucur ca am primit un raspuns. Sunt clienta a firmei de sase ani cumparand periodic goblenuri de la dumneavoastra si sunt multumita de calitatea goblenurilor, atat eu cat si mama care lucreaza dupa modelele imprimate. Avem impreuna peste 24 lucrate va multumesc ca v-ati facut timp si ati raspuns si mesajelor mele.
Sper ca pe viitor cu putin noroc sa regasesc si modelele propuse de mine. Nu conteaza cat va mai dura un an-doi. Eu voi ramane clienta a firmei atat cat voi mai reusi sa lucrez goblenuri. Regretul meu cel mare e ca cu greu gasesti oameni sa aprecieze la adevarata valoare goblenurile, iar anumiti clienti lucreaza goblenuri fara nici cea mai mica ambitie sa iasa cu adevarat arta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar am luat legatura cu cineva din strainatate care dupa ce a venit in tara sa cumpere cateva goblenuri, a plecat dezamagit de calitatea goblenurilor vazute si de felul in care erau lucrate.

P. S. Imi place foarte mult modelul Eden, iar daca am indraznit sa va propun si noi idei de goblenuri este pentru ca imi plac enorm imaginile cu ingeri, alegoriile cu cai si imaginile cu inorogi. Sper ca se vor pastra in baza de date si imaginile pe care vi le-am propus. Am atasat si cateva din goblenurile lucrate, asa cum arata pe fata cat si pe dos.
Imi plac enorm. Sunt o parte din viata mea, o parte din trecutul meu.

Primit prin mail, astazi 25.03.2008

Replica: Colectia Elenei Nicoleta Vlad, by Admin TTT (3804 mesaje), la 25-06-2008

Replica: 2.07 pe verso, by Admin TTT (3804 mesaje), la 25-06-2008

Replica: Elena, by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 25-06-2008

te asteptam cu drag sa ne impartasesti din experienta ta, fara intermediari.

Replica: Super, by Frunza Nicoleta (3112 mesaje), la 25-06-2008

goblenul tau Elena. Chiar nu stiu cum reusesti sa iasa asa perfect pe spate, nu se vede nici un fir, nici pe unde ai trecut ata pe dedesubt. Te astept si cu alte imagini si poate ne mai dai si cateva sfaturi.

Replica: Referitor la, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 25-06-2008

tehnica ta, Elena, sunt si eu interesata.

Replica: Buna, fetelor! by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 27-06-2008

Iata cum trebuie sa lucrati pentru a reusi. Pentru ca goblenul sa iasa bine si pe spate si sa nu mai apara acele spatii libere, trebuie sa te obisnuiesti sa cosi astfel: in randul cusut de la stanga la dreapta, punctul trebuie facut de sus in jos, iar in momentul in care te intorci cu un rand de la dreapta la stanga, punctul se coase de jos in sus. Astfel cusatura iese dubla si pe spate. Daca trebuie sa faci un rand vertical, de jos in sus, punctul se coase invers (adica de sus in jos), iar daca doresti sa cosi randul de sus in jos, punctul se coase de jos in sus. Poate ca e mai greu de inteles la prima citire, dar incearca si vei avea o surpriza placuta. Daca nu intelegeti, intrebati. Raspund cu placere. Si eu am fost la randul meu ajutata de o prietena. Atentie, daca se lucreaza in acest fel, cu ata in trei fire, goblenul va iesi mai gros si se va lucra si mai greu.

Replica: As dori sa stiu by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 29-06-2008

cum sa fac sa imi infloreasaca Kalanchoe. Am patru bucati, dar nu reusesc sa le fac sa infloreasca. Exista un ingrasamant special?

Replica: Sunt by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 29-06-2008

forile mele preferate.

Replica: Sunt foarte frumoase florile by Frunza Nicoleta (3112 mesaje), la 01-07-2008

A mea infloreste in fiecare iarna, iar florile tin pana primavara. Si a mamei mele a inflorit in primavara. Le trebuie foarte multa lumina si udate la 2-3 zile. In rest nu ii ofer ingrijiri speciale.

Replica: Sunt florile by Bica Nistor (1180 mesaje), la 01-07-2008

cel mai putin pretentioase, Elena. Nu abuza cu apa si asa cum ti-a spus si Nico, au nevoie de lumina din plin. Vei avea frumusete de kalanchoe si in plus o groaza de puiuti. Atunci cand crengutele se maresc, rearanjezi tufa (tai cu un foarfece crengutele mari). Eu le pun in apa si in 2 saptamani au deja radacini.
Nu, nu exista un ingrasamant special pentru ele. Exista ingrasamant pentru flori si atat. Gasesti la orice supermarket. Atentie la data de expirare. Ia unul ce expira cat mai tarziu pentru ca altfel ramai cu el nefolosit.

Esti o draguta ca ai scris atat de minutios despre tehnica ta. Si eu lucrez la fel ca tine.

Replica: Foarte frumos lucrezi! by Racovita Adriana (3841 mesaje), la 01-07-2008

Si eu lucrez la fel, dar din pacate pe spate nu sunt asa de frumoase. La tine nu deosebesti fata de spate!

Si floricica mea infloreste destul de greu. A fost plina de flori in martie, acum are doar cativa bobocei care parca nu se mai deschid.

Si te rog mai arata din goblenele lucrate.

Replica: Va multumesc by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 02-07-2008

pentru sfaturi in legatura cu florile. Voi mai completa mica mea coletie, dar acum nu mai am imaginile din cauza ca le-am sters din calculator (din greseala).
Ma bucur ca incercati tehnica mea. Eu am incercat sa explic cat mai corect si pe intelesul tururor.
Sper ca am si reusit.
Pup.

Replica: Abia by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 04-07-2008

astept sa-ti vad si restul goblenurilor tale.
Roaga pe cineva sa te ajute si la fotografiat si la aranjat fotografiile pentru a le introduce pe forum. Eu, la incept, am facut multe greseli pentru ca nu vroiam sa intreb. Eram putin mai orgolioasa si asta m-a costat (intotdeauna!)

Observ ca lucrezi foarte frumos pe spate. Meriti toate felicitarile pentru un astfel de spate la un goblen.

Sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca floricelele!

Replica: Elena, by Tender Rose (248 mesaje), la 06-07-2008

la ce tehnica ai, imi imaginez ca si restul goblenurilor tale sunt frumoase. Abia le astept.

Replica: O parte din celelalte goblenuri, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

Ikebana cu floarea soarelui

Replica: Goblenul meu preferat, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

Magie

Replica: Spate, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

Replica: Spate, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

Licorn

Replica: Fata, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

Replica: Chemarea strabunilor, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

Replica: Elena, by Oana Stancu (351 mesaje), la 07-07-2008

si tie iti plac caii? Am observat ca ai lucrat Chemarea strabunilor, dar si Licorn. Eu sunt pasionata de cai si de aceea acestea au fost primele goblenuri pe care le-am remarcat.
Felicitari pentru faptul ca lucrezi atat de frumos (inclusiv pe spate) si, in plus, felicitari pentru ca lucrezi modele imprimate.

Replica: Felicitari by Maria Nistor (4788 mesaje), la 07-07-2008

in primul rand pentru pasiunea ta in arta goblenului si a modelelor foarte frumoase pe care le lucrezi atat tu cat si mama ta.

Replica: O, by Silvia Har (590 mesaje), la 07-07-2008

cat ma bucur ca avem si o lucratoare de goblen imprimat printre noi. Vom castiga experienta. Fetele mele ar fi vrut sa lucreze imprimat, dar daca eu le-am impins de la spate cu diagrama...
Felicitari pentru colectie si te mai felicit ca ai capacitatea de a lucra goblen imprimat.

Replica: Mama mea lucreaza, by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 07-07-2008

modele inprimate. Am incercat si eu, dar mi se pare mai obositor si am renuntat sa mai lucrez modele inprimate. Va multumesc pentru aprecieri si pentru mesaje. Da, imi plac caii, in special inorogii. De aceia as vrea sa se realizeze mai multe goblenuri pe aceste teme. Si alegoriile.

Replica: Sa by Maria Zanfir (515 mesaje), la 08-07-2008

ne scrii si noua cum lucreaza mama ta goblenurile imprimate.

Replica: Elena,, by Zoica Maniu (230 mesaje), la 08-07-2008

ar fi interesant de povestit modul cum lucreaza mama ta goblen imprimat, intr-un topic separat. Sunt sigura ca asta ar interesa pe multe fete ce lucreaza imprimat.

Replica: Inca by Lucia Marina (212 mesaje), la 08-07-2008

nu te-ai gandit la inramare, Gargarita Magie?

Replica: Doamne, by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 08-07-2008

cata rabdare trebuie sa ai sa lucrezi un astfel de goblen. Felicitari mamei tale, Elena, dar si tie pentru ceea ce ne-ai expus aici, lucrat de tine.

Replica: Sunt minunate! by Racovita Adriana (3841 mesaje), la 09-07-2008

Si ce ingrijit lucrezi! Lucrez la fel ca tine, dar la mine parca nu arata asa pe spate.

Cat despre cel imprimat, meriti tot respectul. Mie mi se pare foarte greu. Nu prea deosebesc unele culori.

Replica: Ce mai lucrezi, Elena?, by Olivia Parvu (87 mesaje), la 12-08-2008

Replica: Acum lucrez by vlad elena nicoleta (28 mesaje), la 14-08-2008

Sissi. Sunt la ultimile 3 diagrame.

Replica: Si nu by Stefania Crudu (165 mesaje), la 16-08-2008

o expui in cadrul unui serial, Elena?

Replica: Elena Nicoleta, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 22-09-2008

Am citit ce ai scris in alt topic si tare mi-as dori sa mai scrii.
Pentru gargaritele care nu au citit, o citez pe Elena Nicoleta:

As fi vrut sa pot picta dar Dumnezeu nu mi-a dat harul pictorului, in schimb a lasat goblenul - pictura pictorului fara de har.

Cineva spunea ca bucuria unui pictor nu este sa pastreze doar pentru el ce a pictat ci sa stie ca macar un singur tablou pictat de el se afla intr-un mic colt de lume, chiar si intr-o odaita da om sarman, el multumindu-se doar cu un colt de foaie pictata si aceea poate, mototolita. Asa sunt si eu m-as bucura sa stiu ca undeva intr-un colt de lume s-ar afla cineva care sa sa bucure de un goblen lucrat de mine. Cine stie, poate voi avea parte de aceasta bucurie. Deocamdata stiu ca doua persoane dragi mie se bucura de doua goblenuri pe care le-am daruit: Ingerul pazitor si Mesteceni aurii.

Dupa ce am citit cuvintele tale, m-am gandit cat mi-ar placea sa am o prietena ca tine. Esti un om special.
Eu iti zambesc si te astept.

Replica: Si by Silvia Agache (137 mesaje), la 11-10-2008

eu as vrea o prietena ca tine Elena Nicoleta.
Pupici dulci!

Replica: Buna fetelor, by vlad elena (2 mesaje), la 26-02-2009

am revenit.

Replica: A trebuit sa fac alt cont by vlad elena (2 mesaje), la 26-02-2009

pentru ca vechea adresa de email nu mai imi este recunoscuta si nu am mai reusit sa las mesaje pentru voi.
Va multumesc pentru aprecieri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Elena
MesajScris: 25 Apr 2011, 19:33 
Neconectat

Draga Elena felicitari pentru colectie. Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Dec 2011, 23:49 
Neconectat

Multă sănătate şi fericire în noul an.
Crăciun Fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2011, 12:19 
Neconectat

Sarbatori fericite draga Elena! Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2011, 14:09 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 21:38 
Neconectat

Din dragoste pentru noi a ales crucea. A ales sa moara ca noi sa avem viata, s-a facut pacat ca noi sa fim iertati, a purtat bolile noastre ca noi sa fim vindecati, s-a facut blestem ca noi sa avem binecuvantare, a fost respins ca noi sa fim acceptati, a indurat rusinea ca noi sa fim imbracati in slava Sa. Minunea invierii sa va inunde inimile!
Paste binecuvantat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2012, 11:31 
Neconectat

Pentru ca nu am mai reusit sa ma conectez in vechiul meu cont astazi mi-am facut altul. Daca este vreo problema rog admnistratorul sa ma ajute sa ma conectez cu vechiu cont multumesc.
Vlad Elena Nicoleta

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Noi 2012, 14:19 
Neconectat
Site Admin

Pentru ca nu am mai reusit sa ma conectez in vechiul meu cont astazi mi-am facut altul. Daca este vreo problema rog admnistratorul sa ma ajute sa ma conectez cu vechiul cont multumesc.
Vlad Elena Nicoleta

Da, este o problema pentru ca pe forum nu poti avea doua conturi, motiv pentru care nici nu am aprobat postarile tale de pe noul cont. Te rog scrie la firma problema ta ca sa o rezolvam.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Dec 2012, 20:20 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Dec 2012, 01:08 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 11 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: