Acum este 21 Apr 2026, 17:48

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Colectia mea - Cristinica
MesajScris: 19 Oct 2009, 08:46 
Neconectat

Nume forum:1
Colectia mea - Cristina Zabava by Zabava Cristina (197 mesaje) , la 22-07-2009
In sfarsit mi-am finisat si eu primul goblen.
In cruciulita este el, si se numeste Duet Maci.
Astfel pot si eu sa-mi incep, lent dar sigur, colectia.

Pana acum nu am mai lucrat niciodata dupa diagrama, lucru care parca imi aduce acest model si mai aproape de inima.

Multumesc gargaritelor pentru entuziasmul lor constant si pentru dorinta-zilnica-de-a-lucra pe care mi-o dau.

Replica: Cristina, by Adela Aura Vlad (420 mesaje) , la 22-07-2009
iti doresc bine ai venit la Femeia legenda si felicitari pentru primul tau lucru in punct cruciulita. Poate ar fi de ajutor pentru viitoarele gargarite sa stie cum ai lucrat, ce probleme ai avut, daca ai folosit gherghef, daca esti multumita de spatele lucrului tau. Este o experienta ce merita impartasita si cred ca tare utila pentru cele ce vor lucra dupa tine.
O singura intrebare: ti-a fost fomitza cand ai scris titlul acestui topic?

Replica: Adela, by Zabava Cristina (197 mesaje), la 22-07-2009
Vai! Cum de nu am vazut!? Sa corecteze cineva, va rog.
De fapt da, chiar imi era foame. Tocmai venita de la tenis de vreo doua ore eram; numai pepene mancasem si a trebuit sa rescriu comentariul (mai scurt chiar) fiindca nu era formatul imaginii buna si am pierdut tot cand am dat back.

Si nu a fost chiar primul model, ci al doilea, daca iau in considerare un model mai vechi, de acum circa cinci ani, cam asa. Dar acela a fost imprimat si am impresia ca avea ochiul de la panza si mai mare. Nu mai stiu ce a facut mama cu el si tare rau imi mai pare ca nu il mai pot vedea.
Cu siguranta, in schimb, pe atunci faceam noduri si aveam probleme cu ata, incepea sa se destrame sau mai stiu eu ce.

Probleme am avut cu cititul diagramei. Eu aveam gauri in panza, iar pe diagrama aveam punctulete umplute. Pana la urma mi-am dat seama ca ori numar punctul dintre gauri, ori numar punctele de unde incep cusutul, dar prima mi se pare mai exacta mie. (sper ca se intelege ce vreau sa spun).
Pana la urma in dreptul macilor am desenat niste patratele cu creionul pentru ajutor, iar gherghef nu, nu am folosit.
De spatele lucrului sunt foarte multumita si daca vreti chiar postez o imagine.
Altceva, nu stiu ce as mai putea zice.

O seara placuta.

Replica: Cristinica, by Onuta O (1355 mesaje) , la 22-07-2009
noi nu te putem ajuta sa schimbi titlul, doar Admin, dar, pana atunci, sa nu-i dai de munca, incearca sa-l schimb tu.
In partea dreapta unde este scris titlul, ai un icon cu o foita si un creion; dai click acolo si ti se va deschide o noua ferestra unde va aparea mesajul pentru a-l edita; corectezi greseala si dai Modifica.
Sper sa fi inteles ceva.

P.S. Duet maci este tare dragalas, dar eu nu l-as folosi ca semn de carte; nu de alta, dar nu as mai citi, ci doar as admira semnul la cat este de frumos.

Sa ai spor la goblenat si sper sa ne prezinti aici si urmatoarele bijuterii ale tale finalizate.
Pupici.

Replica: Onuta, by Zabava Cristina (197 mesaje), la 23-07-2009
mie nu imi apare pop-up cand dau click pe el, nu se intampla absolut nimic.
Eu folosesc cea mai noua versiune de firefox, asa ca am zis sa incerc si cu Internet Explorer, dar nu a mers nici cu acela.
Nu pot sa schimb din pacate.

Si intradevar, nici nu ma gandeam sa-l folosec drept semn de carte. Eu una l-as intoarce pe toate partile si as admira in mod special cat de curat mi-a iesit spatele.

Si multumesc frumos.
Urmatorul meu goblen o sa fie Dragoste Impartasita care sunt sigura ca o sa tina ceva timp. Poate o sa-i fac chiar un serial. Nu, de fapt, sunt sigura ca ii voi face unul. Ha! Ha!

Spor si tie la goblenat!

Replica: Cristina, by Oana Sandulesei (315 mesaje) , la 23-07-2009
foarte interesant ce spui tu aici despre punctul in cruce. Am si eu un asemenea modelas, dar inca nu l-am lucrat, tot semn de carte ii este destinul, numai ca nu ma pricep de unde sa incep lucrul, cum sa continui si din astea. Zici ca pe diagrama este un semn de unde se incepe? Si pe panza de unde stii cum sa incepi? Ma uit si eu diseara sa vad modelasul meu cam cum arata si poate mi se lamuresc unele aspecte.
Pana atunci, spor la goblenat si mie imi este dor de acusor, dar au tot fost sarbatori zilele acestea si nu prea am apucat.

Replica: Oana, by Zabava Cristina (197 mesaje), la 23-07-2009
ma bucur sa aud ca sunt si alte persoane care aleg sa faca semne de carte. Tu pe care il ai?
Pe diagrama nu iti arata de unde sa incepi, iti arata doar tot modelul.
Eu am inceput de sus, asa cum imi zicea pe verso la pagina pe care am primit-o impreuna cu materialele. Imi spunea ca panza are in plus 2,5 cm la ambele capete (in lungime) si astfel am numarat cu rigla 2,5 cm si am inceput lucrul.
Eu mi-am desenat niste patratele pe la mijlocul modelului, fiindca doream sa termin de lucrat o culoare, inainte sa trec la alta si cam incurcam punctele.

Dar, din cate am inteles eu, nu ti-a sosit inca pachetul?
Spor si tie la lucru!

Replica: Este vorba de by Oana Sandulesei (315 mesaje), la 23-07-2009
Sirag roz. Il am de mai demult, dar pana sa vad ce ai lucrat tu nu mi-am facut curaj sa il lucrez, desi este destul de simplu ca si model. Poate intr-o pauza de la Treptele copilariei.

Replica: Bravo, Cristina! by Raluca Popa (923 mesaje) , la 24-07-2009
Ai fost rapida. Duetul tau este tare dragalas. Ma bucur ca te-ai molipsit de "virusul goblen". Iti doresc mult spor la Dragoste impartasita.

Replica: Multumesc, gargaritelor. by Zabava Cristina (197 mesaje) , la 26-07-2009
Oana, mi s-a parut foarte interesant materialul pe care se lucreaza acel model. Si sunt sigura ca-l poti face cu maiestrie. Daca nu esti sigura, poti sa-ti schitezi usor niste patratele pe material, nu?
Iar Treptele copilariei mi se par o adevarata splendoare. Foarte cald sentimentul care mi-l dau si iti doresc mult spor la lucru.

Raluca, am avut destul timp liber la munte si am lucrat din plin. Mai si ploua din cand in cand si vai, ce frumos era!
In legatura cu Dragoste impartasita, ma voi apuca de un serial, dar am unele dubii in legatura cu ghergheful. Panza de la model este mult mai mare, asa ca am indoit-o putin cand am prins-o (ghergheful meu este de la TTT, marime medie). Nu sunt sigura daca am facut bine; cum se prinde panza mai exact? Am vazut cum gargaritele folosesc pioneze si nu inteleg cum le-au prins.

Sa aveti o zi grozava, fetelor.

Replica: Cristina, by Bica Nistor (1427 mesaje) , la 27-07-2009
Gargarita cercetasa (cum as putea sa-ti spun altfel, cand esti toata numai curiozitate si intrebari - bravo tie!), am venit sa te felicit pentru prima bijuterie expusa la Colectia ta.

Replica: Bica, by Zabava Cristina (197 mesaje) , la 27-07-2009
ha! Ha! Ha! Multumesc frumos de tot.
Si cu putin noroc, in curand o sa mai am o bijuterie in colectie.

Desi eu, una, nu prea vreau sa ma grabesc, ci vreau sa savurez.
Dupa aceea, nu mai stiu ce model sa mai aleg.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Cristina Zabava
MesajScris: 24 Oct 2009, 17:22 
Neconectat

Zabava Cristina scrie:
nu prea vreau sa ma grabesc, ci vreau sa savurez.
Bravo tie, Cristinica! Si, pentru ca maine este ziua cea mare, eu iti urez de astazi la multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Colectia mea - Cristinica
MesajScris: 25 Apr 2011, 19:46 
Neconectat

Draga Cristinica felicitari pentru colectie. Paste fericit!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Dec 2011, 23:22 
Neconectat

Sănătate, fericire şi multe împliniri în noul an.
Crăciun luminos şi binecuvântat alături de familia ta.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2011, 12:13 
Neconectat

Sarbatori fericite draga Cristinica! Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Dec 2011, 14:35 
Neconectat

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Apr 2012, 21:40 
Neconectat

Din dragoste pentru noi a ales crucea. A ales sa moara ca noi sa avem viata, s-a facut pacat ca noi sa fim iertati, a purtat bolile noastre ca noi sa fim vindecati , s-a facut blestem ca noi sa avem binecuvantare, a fost respins ca noi sa fim acceptati, a indurat rusinea ca noi sa fim imbracati in slava Sa! Minunea invierii sa va inunde inimile!
Paste binecuvantat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: