Acum este 13 Aug 2026, 02:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sarbatorile de iarna
MesajScris: 09 Dec 2011, 10:01 
Neconectat

Nume forum:1
Alia, ai sa vezi ca cipreso dureaza si mai mult decat bradul obisnuit, asa ca nu fi necajita. Imi place enorm coronita si sa stii ca nici bradul nu are parfum deloc chiar. M-ai dat gata cu presepele, imi place la nebunie. Este adevarat ca este o munca titanica la facut unul, iti trebuie multe personaje, dar mai ales spatiu si multa, multa imaginatie la facut. Care a fost reactia lui Alessio?

Anca, mi-ai lasat si mie pofta de prajiturele. As vrea eu sa jumulesc ceva, dar nu ne putem permite, de rusine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2011, 10:36 
Neconectat

Ralu, buna intrebare mi-ai pus. Acum sa te tii. Prima reactie, - s-a repezit la el si inainte sa-l opresc, a apucat sa ia doi dintre magi si camila si i-a pus in tractor, langa globuri. Am sa va arat si bradul, doar ca era bine daca ii faceam fotografii in prima zi. Acum partea de jos este goala, toate globurile fiind concentrate in jumatatea de sus al bradului. Sper sa fie doar anul acesta asa. Banuiesc ca pana anul viitor ii mai vine mintea la cap, adica mai creste si el.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Dec 2011, 14:58 
Neconectat

Felicitari draga Alia! Nu vrei sa vii si la mine sa imi faci? Ca este tare frumos. Daca il uiti si pe Alessio la mine jur ca nu ma supar. Poate il fur si pe Dario lui Ralu, ca asa au cu tovaras de joaca.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2011, 09:24 
Neconectat

Am admirat si eu decoratiunile vostre si am prins din zbor si niste idei. Aici inca nu au aparut brazii de cumparat sau poate nu am vazut eu, dar de abia astept sa incep si eu operatiunea Craciunul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2011, 11:02 
Neconectat

Alia, noi in primul an, am suspendat bradul pe o mobila, ca sa nu ajunga la el. Anul trecut l-am lasat pe jos caci mobila nu o mai aveam, asa ca imi clantanea globurile de fiecare data cand dispaream din vizor. Anul acesta s-a mai potolit, mi-a zis ca ii place si gata, inca nu l-a jumulit. Sa speram ca tine pana la final.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Dec 2011, 23:39 
Neconectat

Ralu, felicitari pentru inspiratie, imi place mult cum ti-ai impodobit casa. Vad ca esti pregatita si primesti colindatori. Ne primesti si pe noi? Ariana a invatat colindul Mos Craciun cu plete dalbe.
Felicitari tuturor gargaritelor, sa va impodobiti casele cat mai frumos si sa aveti o masa cat mai bogata de sarbatori.
Pupici.

Ultima oara modificat de Admin pe 12 Dec 2011, 11:28, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Dec 2011, 15:06 
Neconectat

Ria, iti multumesc de felicitari si va primim cu multa placere cu colindul. Noi anul acesta nu am reusit sa invatam nimic in romaneste, eu vorbesc, el se uita la mine, dupa care isi vede de ale lui. Speram ca la anul va fi mai bine.
Am vrut sa va arat ca am pus si luminite la presepe, parca asa este mai bine si mai tainic:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 77 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: