In Memoriam: Tatiana Stepa, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 07-08-2009 In povestea copacilor goi
Scartaind intr-o singura usa,
Este vorba de noi amandoi
Este vorba de foc si cenusa.
doi copaci fara frunze pe drum
dupa cum ii priveste inaltul
doi copaci prin sarutul de scrum
aplecandu-se unul spre altul
spune-mi padure cu frunza rara
unde-i iubirea de asta vara?
nu stie iarna sa se indure
de noi copacii fara padure
Toata vara a fost numai foc
Si-au fost stele in nopti fara stele
Si prin toamna sederii pe loc
Cade ultima frunza spre ele
In zadar catre tine intind
Niste crengi ce-mi fusesera brate
Alte usi se aud scartaind
De tomnatecul vant sa se agate
nu mai suntem decat doi copaci
vor veni taietori sa ne tunda
vor lua crengi toti copiii saraci
pentru flacara lor muribunda
si chiar daca ma vei mai iubi
peste crivatul iernii ce vine
fara brate cu ochii pustii
n-am sa am ce intinde spre tine
Copaci fara padure
Replica: Dumnezeu s-o odihneasca! by Flori M (373 mesaje), la 07-08-2009 Avea numai 46 ani.
Replica: Dumnezeu s-o odihneasca! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 07-08-2009 Replica: Multumesc, Doruletz Mic, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 07-08-2009 pentru frumoasele versuri transpuse aici. Nu mi-a venit sa cred azi dimineata cand am auzit de
trecerea Tatianei Stepa. Mi-a placut intotdeaua, mi-au placut cantecele ei, dar mai ales superbele si profundele versuri ale lui Adrian Paunescu pe care ea le imbina atat de bine cu melodia. M-am gandit sa deschid un topic care sa se numeasca
Regrete unde sa scriu despre aceasta disparitie nefireasca, dar din cauza ploii n-am avut nici telefon, nici cablu si nici internet. Mi-a parut bine cand am vazut acest topic, iar faptul ca prima postare sunt versurile pentru melodia de referinta a Tatianei Stepa m-a lasat fara cuvinte. Aceasta este cea mai cunoscuta piesa a ei, dar mai are si alte piese foarte frumoase cu versuri la fel de deosebite.
Dumnezeu sa-i dea odihna usoara si sa aiba grija de sufletul ei bun.Replica: Dumnezeu s-o odihneasca! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 09-08-2009 O voce frumoasa si un timbru aparte.
Replica: RodiMar, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 09-08-2009
am plans cand am aflat ca dupa propria mea mami. Vocea ei semana, in anumite momente, cu vocea mamei mele, plecata prea devreme la... lumina. Si... plang.
Acum catva timp am realizat coregrafia pentru aceasta melodie impreuna cu doi tineri superbi. Au reusit sa castige concursul pentru care i-am pregatit, dar din pacate viata le-a fost retezata intr-un cumplit accident, undeva pe o autostrada din Ungaria. Vise frante. Mereu frante...
Replica: Cred ca by Mona J (805 mesaje), la 11-08-2009
vocea ei clara o sa-mi rasune in urechi toata viata, ca si cand ar fi aievea, mai ales...
Nu stie iarna sa se indure
De noi copacii fara padure.Replica: Un by Golesteanu Eliza (72 mesaje), la 12-08-2009 un inger care-l mangaie pe Dumnezeu cu vocea-i minunata.
Replica: Tatiana Stepa, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 13-08-2009 Durerea femeiasca