A plecat Adrian Pintea! by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 08-06-2007
Domnul sa-l odihneasca!
Vi-l aduceti aminte in Becket?

Replica: Iancu Jianu by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 09-06-2007 Este rolul in care mi-l amintesc cel mai bine pe Adrian Pintea, poate pentru ca eram copila si mi se parea atat de grozav in rolul asta.
Mi-a placut si in Padureanca, desi moare la sfarsit, dar m-a dat gata cu dragostea pentru fata aceasta, si mai ales cu sfarsitul tragic.
Dumnezeu sa-l ierte! Stiu ca este undeva acolo sus cu Toma, cu Amza, si cu toti ceilalti actori care au plecat mult prea repede dintre noi.
Cu drag,
Oana
Replica: Cuvintele by cucos catalina (1629 mesaje), la 11-06-2007 sunt de prisos; am pierdut atatzia oameni mari ai Romaniei in ultima vreme, incat nici nu shtii ce ai putea spune. Adrian Pintea nu-shi finalizase nimic. Aici printre noi, am fi avut nevoie de el shi ca actor shi ca om. Poate ne compatimeshte gandul ca a simtzit iubirea shi aprecierea noastra.
Replica: Suntem by Admin TTT (3925 mesaje), la 12-06-2007 fluturi efemeri in copacul vietii!
Replica: Monica, by angela draganoiu (438 mesaje), la 12-06-2007 tare mult imi place comparatia cu fluturii. E stefoarte potrivita cu conditia noastra pe acest pamant.
Stiu, Angela.