Nu credeam sa-nvat a muri vreodata... by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 17-03-2008 Un semn ca Ovidiu Iuliu Moldovan a invatat...
Este una din legendele mele personale. In adolescenta eram indragostita de el si invidiam orice persoana de gen feminin ce ii statea aproape...

Replica: Restul... by Golesteanu Eliza (71 mesaje), la 17-03-2008 este tacere...
Replica: Da, by Oana Stancu (355 mesaje), la 17-03-2008 celalalt Cioran!
Replica: Nu se ridica oare cortina la Rai, by Vasiliu Letitia (1486 mesaje), la 18-03-2008 de se grabesc marii nostri actori sa plece?
Replica: A mai cazut o stea... by Adriana Nicuta (4061 mesaje), la 10-09-2008 Ilarion Ciobanu

Replica: Aseara, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 10-09-2008 cineva mi-a cerut parerea referitor la experimentul din Elvetia. Raspunsul meu:
Nu ma pot opune pentru ca sunt un fir de nisip in aceasta lume, dar daca va fi asa cum spun scepticii, asta inseamna ca noi, toate fiintele de pe acest Pamant vom ajunge intr-o lume mai buna sau, poate, intr-o alta lume care sa ne faca mai buni. Ar fi culmea sa plang in fata drobului de sare!
Domnul sa-l odihneasca pe Ilarion. Letitia, s-ar putea sa ai dreptate.
Replica: Eu by Gina Necula (132 mesaje), la 10-09-2008 zic ca fiecare avem instinct de conservare si ca savantii aceia din Elvetia au si ei un astfel de instinct. Daca ar stii ca experimentul ar putea devia, nu si-ar asuma riscul.
Sincer, in sufletul meu, am varsat o lacrima pentru Ilarion.