Primele goblenuri cu ata import - Puppets Coats, by Admin TTT (3919 mesaje), la 27-02-2008 Intrucat exista o nisa de piata ce isi doreste sa lucreze cu anumite categorii de ate din import, firma noastra le satiface acest deziderat, lansand in paralel, varianta alegerii.
Primul model de goblen ce este realizat cu ata
Puppets de la firma
Coats este (se putea altfel?!)
Eden.
Produsul este livrat in toate cele trei variante: cu diagrama alb-negru, cu diagrama color si imprimat.
Diferenta consta in pretul mai mare al produsului realizat cu ata din import.
Replica: Este un lucru by angela draganoiu (436 mesaje), la 27-02-2008 de laudat ca ati luat o astfel de initiativa si cred ca sa face precizarea ca modelul este cu ate de import, nu? Asta ca sa se stie si cine vrea cu astfel de ate, sa aibe posibilitatea de a alege.
Replica: Este, by Georgeta Petrea-Manta (146 mesaje), la 27-02-2008 bine ca v-ati gandit si la noi cei fara bani multi, draga Echipa de la Rogoblen. M-am uitat la pret si drept sa va spun, Eden cu pretul de la ate straine, nu ar fi fost pentru buzunarul meu. Va felicit.
Replica: Da, by Nicolae Orban (193 mesaje), la 27-02-2008 ai dreptate, Geta. Este bine ca este pentru toate buzunarele.
Replica: Iata by Admin TTT (3919 mesaje), la 16-03-2008
cum arata un model cu ata Puppets de la Coats.

Replica: De ce by Ramona Marculescu (178 mesaje), la 11-04-2008 este altfel ambalajul la modelele cu ata Puppets?
Replica: Ata Puppets, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 11-05-2008 A lucrat cineva
Eden cu acest tip de ata?
Replica: Maria, by Ramona Marculescu (178 mesaje), la 11-05-2008 la intrebarea ta nu stiu sa raspund, dar am aflat de ce cele postate au ambalajul altfel decat la cele pe care le primim noi: este ambalajul pentru magazinele din strainatate ce au ca varianta de expunere rastelul cu carlige.