Primele goblenuri cu ata import - DMC by Admin TTT (3919 mesaje), la 10-04-2008 Intrucat exista o nisa de piata ce isi doreste sa lucreze cu anumite categorii de ate din import, firma noastra le satiface acest deziderat, lansand in paralel, varianta alegerii.
Primele modele de goblen ce sunt realizate cu ata
DMC:
Poarta spre primavara
Toamna de basm Produsul este livrat in toate cele trei variante: cu diagrama alb-negru, cu diagrama color si imprimat.
Diferenta consta in pretul mai mare al produsului realizat cu ata din import.

Replica: Ei by Ramona Marculescu (178 mesaje), la 10-04-2008 ura! pentru cine are bani. Multumesc pentru ne lasati variante. Felicitari Top Terra!
Replica: Inca un punct castigat by Bica Nistor (1280 mesaje), la 10-04-2008 pentru Rogoblen si meritati si de la mine un bravo. Vorba Ramonei, insa - bine ca ne lasati optiuni. Si pentru asta chiar meritati multumiri. La pensiile noastre...
Replica: Bravo Rogoblen, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 10-04-2008 pentru aceasta initiativa.
Am si eu o intrebare pentru ca nu ma pricep: sunt chiar asa bune atele DMC? Este diferenta mare intre atele actuale si cele DMC sau Puppets?
Replica: La pret by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 10-04-2008
Nicoleta. DMC-ul are un tuseu frumos, sunt lucioase, dar si exagerat de scumpe si aici si afara.
Referitor la Puppets, - lucram odata intr-un parc dintr-o statiune, un rogoblen (cum ii zic eu goblenului de la Rogoblen). O doamna, ce se pretindea cunoscatoare m-am intrebat de ce prefer atele Puppets. Pe atunci, la intrebarea ei, am ramas cu gura cascata. M-am facut ca nu inteleg si vroiam sa o las moarta, - invarteam in minte idei: ce sa o intreb ca sa schimb subiectul? Dar ea, invartind cartoanele mele cu ata, o tinea cu
papetz in sus si
papetz in jos. Pana la urma am intrebat-o ce-i
papetz. Ea mi-a aratat ata de pe cartoane. M-a bufnit rasul si i-am spus ca-i ata
Cap de pisica pe care o folosesc cei ce produc rogoblen. M-a privit neincrezatoare si dupa ce a cercetat-o, mi-a zis ca-i o ata buna si asta. Atunci am aflat eu ce este cu Puppets.
Da, exista o diferenta semnificativa intre atele actuale si DMC.
Replica: A by Maria Nistor (4953 mesaje), la 21-05-2008 folosit cineva ata DMC?