Alegorii - Pasarea mama by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 27-03-2008 Felicitari Rogoblen!
Ma surprindeti in fiecare zi!
Imi plac foarte mult ultimele modele propuse la sectiunea alegorii:
Mac si
Pasarea Mama. Le si vad pe perete asezate unul langa altul.
Replica: Eu by Silvia Har (623 mesaje), la 27-03-2008 asa nu ma mai joc! Tocmai am scos din bugetul meu de Paste pentru
papagalii fetelor mei si acum si
Pasarile! Ce ziceti? Ar merita sa mai tai codita mielului si sa-mi fac si eu un dar de Paste? Ar fi pacat... As face o pereche minunata cu
Macul pe care o sa vi-l arat la
Colectia mea, cat de curand.
Voi ce va faceti cadou de Paste?
Replica: Pasarea mama, by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 27-03-2008 Tocmai am vazut noul model si m-am gandit ce bine i-ar sta langa "Mac". M-am pregatit sa-mi astern gandurile, dar surpriza... Mi-au luat-o alte gargarite inainte. Ma bucur ca si voua v-a inspirat asocierea cu "Mac"-ul. Imi plac aceste modele in mod deosebit si in general imi plac alegoriile.
Replica: Pasarile by Doi na (569 mesaje), la 27-03-2008 imi plac mai mult ca Macul, dar cred ca fac o pereche frumoasa. Aveti perfecta dreptate!
Replica: Pe by Cristina Sandu (144 mesaje), la 27-03-2008 scurt, Doina - dupa cum stii, imi plac pasarile si doar nu o sa ma gandesc tocmai acum, Silvia, la bugetul pentru Paste. Si, apoi, vorba voastra: nu am voie sa-mi fac si eu un dar de Paste?

Replica: Eu by Alice Popa (233 mesaje), la 27-03-2008
cred ca daca lucram
Mac, este neaparat nevoie sa ne luam si
Pasarea. Vedeti ce repede mi-am gasit o scuza?
Replica: Este pereche by Maria Nistor (4953 mesaje), la 27-03-2008 Nu se poate unul fara celalalt asa ca o sa fac o comanda si eu, - parca lipsea ceva la
Mac.
Replica: Stiu eu by Adina Zancu (7 mesaje), la 28-03-2008 de ce mai trag cu ochiul la modelele noi...
Pasarea este inedita. Pentru ca mai drag imi este
Macul, dar este nevoie si de perechea lui, mi le fac cadou cum ziceti voi. Cand le voi lucra, mai vedem. Poate daca incep cu fondul...
Va urez succes la toate Gargaritele, cum va numiti si, cine stie, poate intr-o zi o sa reusim sa facem un articol despre Gargaritele de pe acest forum.
Replica: Insist sa by Valery Antemie (768 mesaje), la 30-03-2008 mai faceti astfel de goblene. M-ati hotarat sa ma apuc din nou de lucrat goblen.
Replica: Interesanta iluzie optica. by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 31-03-2008
Replica: Alegorie (iluzie optica). by Milos Cosmina Elena (608 mesaje), la 31-03-2008
Replica: Astazi, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 01-04-2008 am ridicat coletul de la posta cu
Pasarea mama. Culorile sunt interesante.
Replica: Ne recunoastem in Pasarea mama, by Vasiliu Letitia (1480 mesaje), la 01-04-2008 poate ca de asta ne place atat de mult.
Replica: M-am prins, Maria! by Gina Necula (132 mesaje), la 01-04-2008 Pasarile, desi par la fel, au fiecare alte nuante. Pasarea-gura are nuante mai roscate, pasarea-nas are culori mai maronii, iar pasarea-ochi, mai verzulii. Copacul cu gri si fondul... ai ce lucra! Felicitari, Maria! Spor!
Pupici, mari si mici!
Gina
Replica: Alegorii - Pasarea mama by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-04-2008 Super culorile, Maria.
Abia astept sa il primesc. Am senzatia ca
Zbor va mai astepta putin.
Replica: Maria, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 02-04-2008 tu nu ai primit insemn de la Rogoblen? Ca nu l-am vazut fotografiat.
Replica: Sunt by tanasa clementina (1058 mesaje), la 02-04-2008 intradevar toate minunate, dar nu stiu daca le-as putea lucra deoarece imi plac foarte mult goblenurile dupa celebri pictori. Consider ca au mai mare valoare.
Replica: Clementina, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 02-04-2008
parerea mea este ca lucram fiecare dupa cum simte. Pentru mine, de pilda, valoare este ce-mi place si nu ce crede lumea ca ar fi valoare. Punctul tau de vedere este pertinent, dar nu m-am putut abtine. Eu de pilda am lucrat
Peretarul cu panselute pentru cineva care il indrageste foarte tare. Nu pot sa-ti spun ca este un goblen care imi place foarte mult, desi dupa ce l-am lucrat si am descantat atatea panselute, m-am legat de el. In momentul in care voi darui acest goblen, acesta va capata o valoare deosebita atat pentru mine care voi face un cadou deosebit de Paste, cat si pentru persoana care il va primi. Vezi? Valoarea este relativa.
Replica: Desigur, by tanasa clementina (1058 mesaje), la 03-04-2008 imi cer scuze. Nu am vrut sa deranjez pe nimeni cu afirmatile facute. Poate nu am fost inteleasa bine. Intradevar orice goblen lucrat reprezinta o parte din sufletul nostru, din munca noastra. De asemenea, consider dupa cum ai spus, Laura, ca fiecare dintre noi lucreaza ceea ce ii place si ceea ce simte. Cand am scris acele randuri nici o clipa nu m-am gandit ca as putea jigni pe cineva, - nu am facut- o la modul rautacios.
Replica: Nu-ti by Lucia Marina (218 mesaje), la 03-04-2008 face griji, Clementina. Nu ai suparat pe nimeni. Si la cat de blanda este Laura - a fost parerea ei, a fost parerea ta si atat. Nu suntem aici ca sa impartim ceva sau ne mahnin una pe alta. Ne uneste pasiunea pentru goblen si, uneori numai pasiunea pentru frumos. Ne legam una de cealalata prin niste fire pe care nu le vedem, si, ne place ori nu ne place, la un moment dat, rezonam in majoritate, la unison (cred ca si Letitia a scris undeva despre aceasta legatura si nu a fost singura). De pilda, am o prietena care mi-a spus ca nu a citit nicaieri nimic mai frumos decat ce am scris noi, aici, cand a murit Pusa. Cum am ajuns acasa, am deschis topicul si am recitit. Da, avea dreptate. Numai ca noi nici macar nu realizam cateodata cat de mult rezonam in anumte momente. Mi s-a parut extraordinara si grija fetelor pentru Laura cand incepand cu Letitia au postat la
Pentru tine... Solicitudinea lui Alice fata de Laura este inca un lucru deosebit. Parca tu de ce vii si scrii aici? Te simti bine, simti nevoia sa iti scrii parerea, ba ne mai destainui si ce face cea mica (ai uitat sa ne-o prezinti - cum o cheama?). Asa ca nici nu indrazni sa crezi ca ai supara pe cineva cu opiniile tale... Pentru noi esti bunicuta din Franta.
Replica: Alegorii - Pasarea mama by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-04-2008 Clementina, fiecare are dreptul la o opinie.
Sunt sigura ca nu ai suparat pe nimeni, tot asa cum sunt sigura ca nu iti displac total alegoriile ci ca ai o afinitate pentru prelucrarile marilor pictori.
Replica: Alegorii - Pasarea mama by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 15-04-2008 A inceput cineva sa lucreze
Pasarea mama? Chiar sunt curioasa. Eu am lucrat putin la ea. Ma cam incomodeaza ghergheful ca este cam mare, dar rezultatul cred ca va fi super.
Voi posta curand o imagine cu ce am lucrat, dar deocamdata nu am aparatul la dispozitie.
Replica: Inca nu. by Maria Nistor (4953 mesaje), la 15-04-2008 Eu inca lupt cu
Luceafarul si nu vreu sa incep altceva pana nu il termin. Cu modelele noi si cu premile de Paste, alegerea este dificila. Astept sa vad o fotografie cu
Pasarea mama in lucru.
Spor la lucru in continuare.
Dupa Sfantul Paste cred ca o sa fie mai mult timp pentru goblene.
Replica: Si by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 15-04-2008 cum merge
Luceafarul? Ai mai inaintat? Imi place foarte mult cum iese si astept sa vad ce ai mai lucrat.
Replica: O by Maria Nistor (4953 mesaje), la 18-04-2008 sa afisez zilele astea ce am lucrat. Nu prea mult, intradevar, dar o sa fie un goblen placut. Astept sa vad si
Pasarea mama. Sper sa o postezi treptat ce o lucrezi.
Spor la goblenat!
Replica: Iluzie optica by CRISTEA ALINA EUGENIA (4 mesaje), la 18-05-2008 Sunt superbe iluziile optice afisate, ba chiar doresc sa le achizitionez si eu pe cele doua, - cea cu caii si cea cu stolul de pasari. Superbe...
Replica: Bine a, by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 18-05-2008 revenit, Alina in primavara de pe forumul nostru!
Cele doua imagini la care faci referire nu sunt decat propuneri. Nu stim daca vor deveni goblen.
Ce ai mai lucrat? Stiu ca lucrezi dupa diagrama. Nu-ti faci topic cu
Colectia mea, sa postezi ce ai lucrat la
Femeia legenda?