Ce palarie alegem? by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 19-02-2008 Romanica?
Replica: Sau by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 19-02-2008 Zbor de gargarite?
Replica: Ce palarie alegem? by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 19-02-2008 Amandoua sunt absolut superbe. Chiar urma sa comand un goblen. Ma gandeam la
Mac, este un model deosebit, dar cred ca
Zbor de gargarite va fi urmatoarea achizitie.
Romantica este prea mare pentru mine, inca nu am curaj sa incep un goblen asa mare.
Replica: O, Nicoleta, bine, by Gina Necula (132 mesaje), la 19-02-2008 ai venit intre gargaritele de pe acest forum! Ma gandesc ca daca o sa lucram
Zbor de gargarite[/b], sigur ajungem gargarite de seama si pe acest forum. Nu am mai fost de mult pe aici, si, in seara aceasta ma uitam cu jind la [b]Eden care este atat de frumoasa, dar are cam multe culori pentru mine, cand am vazut
surpriza[/b]! Sunt amandoua frumoase, iar eu sunt moarta dupa albastru, dar Zbor este criminala!
Ce ai mai lucrat, Nicoleta? Eu, am lucrat, tot asa, mai maruntele..
Succes si cand lucrezi nu uita sa postezi ca eu asa am sa fac cum face Bica la [b]Provocare.
Ma grabesc ca mi se arde muschiul de vita la cuptor:
Iata reteta: muschi vita, spalat si impanat cu catei de usturoi, asezat in tava de la cuptor cu cartofi curatati si taiati in sferturi, morcov curatat, intreg si broccoli, apa cat le cuprinde pe toate, putina sare si totul bagat la cuptor cu folie de aluminiu deasupra. Dietetic, sanatos si gustos!
Va pupici, mari si mici,
Gina
P.S. Ma omor dupa
Mac[/b]!

Replica: Multumesc pentru primire by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 19-02-2008
Va urmaresc de mult pe forum, dar pana acum nu am participat la discutii. Nu am cusut prea mult. Preferata mea este [b]Iconita. Am lucrat-o si a iesit
divina. Am sa postez curand o fotografie. In rest am mai lucrat
Madona in argint,
Ikebana cu crini si doua peisaje micute. Imi place ideea [b
]Provocarii[/b] si cand ma apuc de lucru la
Zbor am sa va arat fotografii. Sunt sigura ca va iesi ceva de vis.
Replica: Ce palarie alegem? by Cozea Rodica-Maria (618 mesaje), la 20-02-2008
Eu zic sa le alegem pe amandoua ca sunt incantatoare si cred ca ni se potrivesc de minune.
Sunt incantata de cate modele noi au aparut in ultimul timp la TTT. Si ce frumoase!
Replica: As alege by Ramona Marculescu (179 mesaje), la 20-02-2008
Semn de primavara - deco si
Romantica - deco ca sa fac o pereche ideala pentru pernutele de pe canapeaua mea din living.
Replica: Eu aleg by Ioana Manescu (142 mesaje), la 20-02-2008 Zbor. Este mai calda, cromatic vorbind

Replica: Aleg, by Lucia Marina (218 mesaje), la 28-02-2008 ,,Zbor de gargarite" pentru garderoba de primavara si ,,Romantica" pentru vara.
Replica: Tot vorbim de palarii... by Lamaita Ghilaciu (136 mesaje), la 28-02-2008 
Replica: Ce palarie alegem? by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 13-03-2008 Am comandat "Zbor de gargarite". Abia astept sa il primesc si sa incep sa lucrez la el. Imi place ce a lucrat Gina. Promit sa va postez si eu fotografii pe masura ce lucrez.
Replica: Acum este de ales! by Maria Nistor (4953 mesaje), la 01-06-2008 Care palarie?
Lacrimi de primavara?

Replica: Sau by Maria Nistor (4953 mesaje), la 01-06-2008 Parfum de lacrimioare?
Replica: Grea decizie. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 01-06-2008 Tu ce alegi Maria?
Replica: Am by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 01-06-2008 observat ca Bica, in alt topic este transanta: pe cea cu panglica rosie. Eu as alege-o pe cea cu panglica mov pentru ca se asorteaza la unul din taioarele mele de vara.
Replica: Este by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 01-06-2008 prea greu sa ma hotarasc. Cred ca as lucra-o pe cea cu panglica rosie si as purta-o pe ce cu panglica mov.
Replica: Lacrimi de primavara, by Maria Nistor (4953 mesaje), la 02-06-2008 a fost alegerea mea, - de cand am inceput
Iconita am ramas fascinata de combinatiile de rosu.
Replica: Care palarie? by Maria Nistor (4953 mesaje), la 03-06-2008 Pe care (din cele doua palari) ati ales-o, Gargarita Paunita si Gargarita Blue?
Replica: Si by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 04-06-2008 eu am ales tot
Lacrimi de primavara, sunt parca mai calde culorile.
Sa stiti ca alegerea a fost foarte grea pentru ca ambele variante imi plac foarte mult. La alegere a participat toata familia. Am postat pe ecran ambele variante una langa alta si am stat si le-am admirat destul de mult pana ne-am hotarat.