Modele noi - mai by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-05-2008 Asa cum au promis cei de la Rogoblen ne fac surprize dupa surprize. Si care mai de care mai placuta. Dupa ce m-am intristat putin ca modelele de la Ariadna nu au si kit cu diagrama, astazi am avut o mare si foarte placuta surpriza (adica trei surpize) - modele noi Rogoblen. Dar sunt si intr-o mare incurcatura: ce aleg? ca toate imi plac.
Mai intai o gingasa
Armonie de primavara.

Replica: Apoi by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-05-2008 cele doua palariute cu
Parfum de lacramioare. Aici intervine dilema cea mai mare. Pe care o aleg?
Replica: Pe cea cu fundita lila? by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-05-2008
Replica: Sau pe cea cu fundita rosie? by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 29-05-2008
Replica: Superbe! by Maria Nistor (4953 mesaje), la 29-05-2008 Ca de fiecare data, alegerea este chiar dificila. Cosul cu flori este o splendoare gandindu-ma la faptul ca fotografia nu le avantajeaza cat de frumos trebuie sa fie lucrat. Am ramas impresionata si de iconita, chiar daca este meticuloasa are culorile superbe si este o minunatie.
Replica: Le-am by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 29-05-2008 admirat si in topicul Terezei.
Replica: Felicitari, by angela draganoiu (436 mesaje), la 30-05-2008 echipei Rogoblen pentru modelele noi care sunt foarte frumoase.
Veti face oare si modelele cu flori (cele imprimate) si cu diagrama?
Replica: Multumim by Admin TTT (3921 mesaje), la 30-05-2008 pentru cuvintele calde referitoare la noile modele de goblen din aceasta luna.
Ne pare rau, Angela, dar nu vom realiza
niciodata modelele de la Ariadna pe diagrama.
Ariadna sunt partenerii nostri, iar modelele de goblen prezentate in catalog, le apartin. Cum ar fi sa le copiem modelele? Nici o gargarita nu ar face asa ceva unui prieten.
Replica: Modelele noi by Adriana Nicuta (4017 mesaje), la 30-05-2008 sunt frumoase, toate. Este un pic dificil cu palariutele... nu stiu pe care sa o aleg - amandoua sunt frumoase. Parca cea cu lila imi face cu ochiul, dar si cea cu rosu este foarte frumoasa. Off, greu mai e!
Trio-pansele face echipa buna cu
Trio-macii.
Multumim Rogoblen pentru cadoul acesta frumos!
Replica: Trio-pansele by Maria Nistor (4953 mesaje), la 30-05-2008 Lipsea imaginea, - sunt asa de frumoase...

Replica: Modele noi - mai by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 30-05-2008 Acum am ajuns acasa si am vazut
Trio - pansele. Sunt absolut incantatoare. In mare incurcatura ne mai puneti voi gargaritele de la Rogoblen.
Inca o data, felicitari!
Replica: Credeti ca by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 30-05-2008 m-as asorta cu palaria cu panglica mov pe cap si cu cosuletul, in mana?
Multumim de gingasie.
Replica: Foarte frumoase toate, by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 30-05-2008 - si cele de la Ariadna, si noile modele Rogoblen.
Luna acesta a fost asa agitata pentru mine, incat astazi ma simt de parca ar fi cazut un bolovan pe mine. Ne mutam in alta parte, si dati-va si voi seama ce inseamna asta: haine peste haine, carti, ustensile de bucatarie, reviste, - toate duse de aici in celalalt apartament. Ufff! Este destul de dificil...
Nu am evitat nici
Primavara, va pregatesc si o surpriza doar ca, fiind atat de agitata, parca nu mai am sporul de dinainte, parca nici chef de facut mancare nu am. Dupa ce ma linistesc un pic, sper sa revina totul la normal.
Va pup pe toate,
Gargarita-Floare-Calatoare
Replica: Totul by Ileana Miroiu (806 mesaje), la 30-05-2008 o sa fie minunat dupa ce vei termina, Oana. Fiecare lucru se face cu efort, dar conteaza rezultatul. Si fiindca tot te muti, o sa descoperi cate lucruri inutile sunt intr-o casa.
Spor la mutat si apoi la goblenat!
Daca intr-o luna nu o sa gasesc topicul ce anunta noile modele - o sa mi sa para chiar ciudat. Ciudat ar fi sa nu gasesc si modelele delicate cu care ne-au obisnuit fetele de la Rogoblen.
Am o intrebare: stie cumva cum sa mai fac rost de o mana in plus pentru a lucra toate palarioarele?
Replica: Culmea! by Bica Nistor (1281 mesaje), la 30-05-2008 O sa-mi aleg palaria cu fundita rosie ca sa se asorteze cu landoul nepoatei mele. Felicitari, RoGargarite!
Replica: Delicate by Silvia Har (625 mesaje), la 31-05-2008 mai sunt palariile, dar nici cu cosuletul nu imi este rusine.
Replica: Si by Laura Brasoveanu (912 mesaje), la 04-06-2008 fiindca sunt preferatele mele pentru ca au fata aceasta de leu suparat, dar, pe de alta parte sunt atat de frumoase, nu ma pot abtine sa nu le postez.
Banuiesc ca s-au dezvoltat din
Trei frati patati. Ce stiti?

Replica: Din by Doruletz Mic (1007 mesaje), la 04-06-2008 trei-frati-patati se poate face un ceai foarte bun.

Replica: Iar by Grigorita Carmen Laura Tereza (1264 mesaje), la 04-06-2008 ceaiul de trei-frati-patati curata sangele. Este foarte bun la intoxicatii alimentare.
Replica: Are by Ileana Miroiu (806 mesaje), la 12-06-2008 cineva idee cine a pictat
Armonie de primavara?Replica: Este by Andrei Stancu (193 mesaje), la 12-06-2008 Katharina Schottler. Are si alte cosulete pe aceeasi tema.
Replica: L-am by Ileana Miroiu (806 mesaje), la 12-06-2008 vazut, cu mult timp in urma, goblen la o firma straina. Aveti idee la care?