Topic: Shi cum imi imaginez by cucos catalina (1630 mesaje), la 13-07-2007 ca este veselie la voi in firma azi, ma alatur shi eu urandu-i La multzi ani! lui Dorin shi sa aiba parte de bucurii shi impliniri!
O zi frumoasa sa ai, Dorin!
Replica: La multi ani, Dorin! by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 13-07-2007 Ma alatur veseliei voastre si va rog sa ne trimiteti si fotografii.
Replica: Lui Dorin, by Bica Nistor (1301 mesaje), la 13-07-2007 ii uram sa aiba parte de sanatate si iubire.
Replica: Aniversare by Admin TTT (3927 mesaje), la 13-07-2007 Nu ati vrea sa fi fost de ziua lui Dorin in firma! Fix 133 de huse de scaun, 16 esarfe de masa, fata de masa pentru miri - croite, surfilate, calcate, clasificate si ambalate; doua arcade, sase stalpi, sase suporti pentru faclii - toti impodobiti cu tul in doua nunate si aranjamente florale; o casuta pentru dar in ton cu tema cromatica; 75 de marturii, huse sticle miri, etichete pentru sticle de sampanie, 75 plicuri pentru dar, decorul pentru doua masini, numere masini (Proaspat casatoriti), cosulete cu cocarde, jartiera, cosulet cu petale, pahare personalizate pentru miri... sa mai scriu? Ati inteles: am preluat in ultimul moment organizarea unei nunti si nu a fost timp de petrecere. La ora la care scriu pe acest Forum eu, Salcia si Robotica ne impartim ultimele sarcini. Maine, la ora 13 incepe ultima etapa a acestei activitati: decorarea restaurantului si a terasei acestuia.
Azi, fix la 15:30 Dorin ne-a invitat la masa aranjata special pentru noi sa degustam bunatati si dulciuri si sa ciocnim un suc sau o bere (cu alcool sau fara). Dupa urarile de rigoare si un multi ani traiasca, ne-am intors, cu greu, la activitatile noastre. Au ramas pe masa prajiturile rugandu-se sa fie mancate si regretul ca nu am putut petrece cu totii, mai mult timp impreuna. Am reusit insa sa ducem impreuna inca o sarcina pana la capat!
Robotica v-a rugat sa o scuzati pentru lipsa de activitate de pe forum. Saptamana aceasta delegatiile s-au tinut lant (doua montari de vitralii) si a dormit pe
unde scurte (cum m-a rugat sa o citez).
Pentru toate Gargaritele: un week end plin de relaxare din partea Echipei de la Rogoblen.