Acum este 05 Aug 2026, 19:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Andreea, 2 ani, are nevoie de ajutor
MesajScris: 23 Oct 2013, 15:59 
Neconectat

Nume forum:1
Va scriu acest mesaj in speranta ca printr-un efort comun sa putem salva viata unei fetite de 2 ani, Ion Andreea, diagnosticata cu ciroza hepatica (colecistita cronica; chist de coledoc si fibroza hepatica conform Buletin de analiza histopatologica nr.74567-570/31.01.2013 anexat). Singura sansa a fetitei este tratamentul in strainatate (in cazul de fata la o clinica din Germania) intrucat profesorul Irinel Popescu nu o poate opera, deoarece este foarte mica.

Pe scurt, pe tatal Andreei l-am intalnit saptamana trecuta, marti (15 octombrie), la clinica Euromedic Fundeni Bucuresti, sectia PET/CT. Discutand, pentru a mai trece timpul pana la primirea rezultatelor, am aflat povestea trista a acestui tanar (are 42 de ani si se afla, la randul lui, in tratament si supraveghere medicala pentru metastaza la plamani) a carui singura dorinta, inainte de moarte, este sa-si stie fetita salvata. Domnul Ion Gheorghe a reusit batand din poarta in poarta sa adune 13.000 euro din suma necesara pentru interventie, suma care se ridica la aproximativ 27.000 euro. Cazul lui a fost mediatizat de Antena 1 si Evenimentul Zilei (numarul din 5 iunie 2013, in care puteti vedea si imagini si citii mai multe detalii), dar nu s-a strans suma necesara.

Pe mine, privirea trista dar plina de speranta a acestui om lovit de soarta m-a impresionat atat de mult incat m-am hotarat sa-l ajut nu numai cu o suma de bani (dupa puterile mele), dar mai ales rugand rudele, prietenii, colegii de serviciu si toti oamenii de suflet pe care ii cunosc sa ma ajute ca impreuna sa salvam viata Andreei si sa aducem bucurie in inima unui tata necajit, care nu-si doreste altceva decat o sansa la viata pentru fetita lui.

Ajutorul pe care voi puteti sa-l dati este nepretuit pentru ca poate face diferenta dintre viata si moarte in cazul Andreei. De aceea, va rog din suflet nu numai sa donati bani, atat cat puteti dumneavoastra, dar si sa transmiteti acest apel de ajutor cunostintelor si prietenilor dvs. cu rugamintea de a contribuii, dupa puterile lor, la salvarea vietii acestei fetite care, cum spunea tatal ei, este "o minune pentru noi" .

Contul in care puteti dona bani este:
Piraeus Bank Ploiesti
Cont: RO46 PIRB 3100 4457 9100 1000
Nume titular: ION Gheorghe (tatal Andreei)
CNP: 1730324151242

Va multumesc pentru ajutor si va doresc din suflet sanatate si viata lunga cu bucurii si impliniri, asa cum imi doresc si pentru fetita Andreea Ion.

Viorela Iacovoiu
Conf. univ. dr., UPG Ploiesti

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: