Acum este 24 Iun 2026, 09:50

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Campanie caritabila de Craciun
MesajScris: 19 Noi 2013, 13:52 
Neconectat

Nume forum:1
De Craciun este mai usor ca oricand sa fii bun.
In pragul sarbatorilor de iarna, copiii din centrul de Zi „Sf. Maria” din sector 5, au nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru ca “scrisoarea” lor sa ajunga la Mos Craciun si pentru ca acesta sa vina si la cei 30 de copilasi care frecventeaza programul centrului.

Misiunea Centrului de zi Sf. Maria este aceea de a preveni abandonul si institutionalizarea copiilor a caror familii se afla in situatii socio-economice dificile cu risc de separare a copilului de familie, prin asigurarea pe timpul zilei a hranei, a unor activitati de ingrijire, educatie, recreere-socializare si consiliere.

Din acest motiv, Explore Medicine TV prin Sanatatea Media Group, apeleaza la bunavointa dumneavoastra de a-l aduce pe Mos Craciun la acesti copii minunati, care merita sa se bucure de darurile Mosului si de a le oferi o zi minunata, in spiritual Craciunului, cu povesti, colinde, surprize si multe zambete.
Pentru toate aceste fapte deosebite avem nevoie de implicare financiara sau de donatii in bunuri materiale:

Cadourile micutilor (dulciuri, jucarii, carti, fructe, rechizite, hainute etc.)
Un bradut si ornamente pentru acesta;
O mascota “Mos Craciun”;
Daca considerati ca putem organiza impreuna o zi de poveste pentru acesti copii, va rugam sa ne contactati la telefon 0752.231.577 sau pe adresa de e-mail comunicare@sanatateamediagroup.ro

Va multumim din inima!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Campanie caritabila de Craciun
MesajScris: 19 Noi 2013, 14:16 
Neconectat

Nume forum:1
Draga mea, Gargarita Balsam pentru Suflet, iti multumesc pentru ca ne oferi posibilitatea sa fim mai buni si sa ajutam pe cei in nevointa. Sa stii ca in perioada aceasta am intrat mai des pe forum si cautam aceste topice Ajuta, daca poti. Marturisesc ca nu dispun de foarte multi bani, insa mi-ar placea sa am posibilitatea ca macar 20-30 de lei sa trimit. Asa ca daca faci rost de ceva conturi de pe la fundatii de batrani sau de copii, posteaza-le, te rog pe forum. Recunosc ca sunt mai comoda de felul meu, si mi-este mai simplu sa trimit banii prin internet banking, rapid si simplu, de aceea mi-ar placea sa imi pui la dispozitie vreun cont. Multumesc, si sa ai parte de o perioada cu multa liniste si pace, asa cum se cade in aceasta perioada de post.
Te pup cu mare mare drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: