|
Acum este 02 Aug 2026, 23:28
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Ileana Miroiu
|
Subiectul mesajului: S.O.S - Un copil nevinovat Scris: 28 Ian 2011, 21:10 |
|
|
|
Pirvu Mihaela scrie:
Ieri, doamna director de la Scoala Izvoarele m-a rugat sa caut cateva jucarii, daca se poate sa fie sonore, pentru un baietel de 5 ani nevazator si astfel am ajuns sa-l cunosc pe Marius. Ne-am dus la el cu o sacosa mare cu jucarii care de care mai interesante prin sunetele pe care le scotea. Marius este un baietel de etnie roma. Poate cineva ar putea spune ca tara este plina de astfel de copii, dar el este special. L-am gasit intr-o camera plina de fum de la soba care le incalzeste, lui si familiei sale, singura camera pe care o au. Marius statea in pat langa un lighean cu nuci si ii ajuta pe parintii sai la alegerea miejilor de nuca. Cand ne-a auzit a devenit foarte timid, dar pana la urma ne-a aratat ca stie sa numere si sa recite poeziile pe care sora sa le invata pentru scoala. I-am prezentat fiecare jucarie-n parte si dupa cateva minute, cu glasul plin de emotie mi-a spus: "Te rog mult sa nu mi le iei inapoi!" L-am asigurat ca sunt ale lui si ca se poate juca cu ele oricat si oricand doreste. A fost pentru prima data cand am cunoscut un copil orb si mai simt si acum o durere in stomac. Cred ca emotia a facut sa mi se mute sufletul in stomac. As vrea sa gasim o solutie pentru ca acest copil sa aiba o viata mai buna. As vrea sa aiba parte de educatie pentru ca am vazut ca poate. As vrea sa nu mai respire acel fum innecacios. As vrea sa existe o posibilitate ca sa se vindece. Daca nimic din toate acestea nu se poate indeplini, macar sa incercam sa-i aducem un strop de bucurie in sufletelul lui micut.
miki_dino2006@yahoo.com
_________________ Ileana - Gărgăriţa-Balsam-pentru-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|