Acum este 04 Aug 2026, 10:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: S.O.S la spitalul Victor Babes
MesajScris: 17 Mai 2012, 10:48 
Neconectat

Nume forum:1
La spitalul Victor Babes se afla internat prietenul nostru Ionut Lupu in varsta de 21 ani din Teleorman, pe care l-am avut ca invitat la Serbarea de Craciun. In urma schimbarii unui tratament cu un medicament nou, a avut o reactie adversa deosebit de severa. Astfel acestuia i se administreaza hrana si medicamentele intravenos, el nefiind capabil nici sa manance nici sa bea nici sa mearga - doar geme usor. Am fost in vizita la el, am fost deosebit de impresionat de situatia data.
Au fost internati de urgenta la spitalul din Alexandria, de acolo trimisi pachet la Bucuresti. Nu au nimic din cele necesare unei internari de lunga durata - nici copilul , nici mama ca insotitor. De la cabinetul medical am aflat ca tratamentul va fi de lunga durata, leziunile pielii vindecandu-se greu. Au nevoie de solidaritate, de sustinere morala si materiala (servetele, sapun, pahar etc). Mama lui fiind diabetica i-ar prinde bine niste fructe proaspete. Pentru cei care pot ajuta, pot sa-i viziteze la Spitalul Victor Babes - Corpul B3, parter, Salonul 3, dupa ora 14:00.

Elena Zelko

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: