|
Acum este 04 Aug 2026, 10:40
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Ileana Miroiu
|
Subiectul mesajului: S.O.S la spitalul Victor Babes Scris: 17 Mai 2012, 10:48 |
|
|
|
La spitalul Victor Babes se afla internat prietenul nostru Ionut Lupu in varsta de 21 ani din Teleorman, pe care l-am avut ca invitat la Serbarea de Craciun. In urma schimbarii unui tratament cu un medicament nou, a avut o reactie adversa deosebit de severa. Astfel acestuia i se administreaza hrana si medicamentele intravenos, el nefiind capabil nici sa manance nici sa bea nici sa mearga - doar geme usor. Am fost in vizita la el, am fost deosebit de impresionat de situatia data. Au fost internati de urgenta la spitalul din Alexandria, de acolo trimisi pachet la Bucuresti. Nu au nimic din cele necesare unei internari de lunga durata - nici copilul , nici mama ca insotitor. De la cabinetul medical am aflat ca tratamentul va fi de lunga durata, leziunile pielii vindecandu-se greu. Au nevoie de solidaritate, de sustinere morala si materiala (servetele, sapun, pahar etc). Mama lui fiind diabetica i-ar prinde bine niste fructe proaspete. Pentru cei care pot ajuta, pot sa-i viziteze la Spitalul Victor Babes - Corpul B3, parter, Salonul 3, dupa ora 14:00. Elena Zelko
_________________ Ileana - Gărgăriţa-Balsam-pentru-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|