|
Acum este 04 Aug 2026, 15:08
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Ileana Miroiu
|
Subiectul mesajului: S.O.S. Sange A2, Bucuresti Scris: 18 Iun 2012, 14:33 |
|
|
Dragele mele, Imi cer scuze ca folosesc acest forum pentru acest mesaj, dar este o situatie critica. Mama prietenului meu este in spital, acum, 18 iunie ora 13:30, a facut o complicatie in urma unei operatii de saptamana trecuta, pierde mult sange si are nevoie urgent de transfuzie cu A2 pozitiv. Noi in familie nu avem grupa asta. Are 3.000 de trombocite (celulele de coagulare) in loc de minim 150.000, motiv pentru care corpul ei nu poate opri singur hemoragia. In Bucuresti la centrul de hematologie nu exista suficient sange cu grupa asta si nici suficiente trombocite, exista o parte la Ploiesti si au trimis o ambulanta sa le aduca de acolo. Medicii spun ca ce vine de la Ploiesti nu ajunge. Va rog mult, daca este cineva care poate dona A2 pozitiv, mai jos este site-ul centrului de hematologie Bucuresti, cu adresa (este langa Piata Victoriei, aproape de Bulevardul Titulescu. Cine merge, sa spuna ca donatia este pentru Preda Viorica, de la Spitalul Municipal. Multumesc. http://www.transfuzia.ro/centr e.php?jud=B IoanaDin pacate centrul de hematologie de care va spuneam a avut program pana la 13:30. La Municipal am sunat si nu se fac donatii la ei. Abia maine dimineata, marti, la centru se pot face donatii. Va multumesc mult tuturor si cine poate, ne vedem maine dimineata la centru, eu o sa fiu acolo. Inca o data site-ul: http://www.transfuzia.ro/centr e.php?jud=B Ioana Preda www.ioanapreda.ro
_________________ Ileana - Gărgăriţa-Balsam-pentru-Suflet
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|