|
Pentru ea, by cucos catalina (1635 mesaje), la 25-10-2008 Una dintre preferatele mele melodii din repertoriul sotzilor Teodorovici. Mi-am cumparat ieri CD-ul cu Doina shi Ion Aldea Teodorovici impreuna cu ziarul Jurnalul Natzional. Va recomand cu placere aceste ritmuri, in locul ultimelor shtiri din viatza romaneasca sau viatza romanului.
Replica: Toate le ierti by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 25-10-2008 Doamne de sus, cu blandete mareatza chiar si pe cei care te-au dus in Siberii de gheatza Daca eu imi amintesc bine asa sunau versurile unui cantec de-al lor. Si mie imi place muzica lor.
Replica: Te inteleg, Catalina. by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 26-10-2008 Nici mie nu-mi plac stirile de acum.
Eu am urmarit vineri seara o emisiune cu Tatiana Stepa si Andrei Paunescu. M-am simtit asa de bine ascultandu-le melodiile.
Replica: Bucurati-va prieteni by Floare de colt (144 mesaje), la 26-10-2008 Eu ma grabesc, tu te grabesti, el se grabeste; Imbatranesc, imbatranesti, imbatranste; ce am iubit, ce n-am iubit, ca-ntro poveste, simpla de tot, scurta de tot, viata este...
Bucurati-va prieteni...
Replica: Si eu am vazut by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 26-10-2008 emisiunea de vineri cu Tatiana Stepa si Andrei Paunescu. Un adevarat balsam pentru suflet. Am vazut si sambata ceva din ea, in reluare.
_________________ Catalina - Gargarita-Mac, Prima-Gargarita-Sefa
|