Acum este 19 Aug 2026, 00:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Flori de la Raiul meu
MesajScris: 20 Ian 2010, 10:06 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Flori de la Raiul meu by Admin TTT (4020 mesaje), la 15-08-2009
RodiMar, prefer sa iti raspund in topic separat. Prea frumoase sunt imaginile din topicul tau ca sa intru eu, acolo.

Raiul meu a fost populat in fiecare weekend de prieteni dragi. Am reusit chiar performanta sa ma intalnesc cu doua prietene minunate (venite de departe), saptamana trecuta.
A fost un vis din care m-am trezit prea repede. Prietenele mele sunt foste cliente ale firmei cu care m-am interferat intamplator. Numai ca pasiunea pentru flori, goblen, Raiuri ne-a apropiat in ultimii cinci ani, de ne-am zis ca este musai sa realizam Marea Intalnire.

Si iata-ne, dupa cinci ani, stranse la Raiul meu (cu barbatii nostri, sporovaind de parca se cunosteau de cand lumea), trei gargarite harnicute ce am pregatit bucate sanatoase impreuna, am cutreierat imprejurimile, am prospectat gradinitele, motiv sa stam stranse si sa ne povestim cate in luna si stele. Desi inatlnirea a inceput de vineri, devreme, duminica cand ne-am despartit, au fost doar regrete. Regrete si promisiuni ca trebuie sa reeditam o alta Mare Intalnire.

In rest, proaspatul student din familie isi petrece timpul, saptamana de saptamana alaturi de prieteni (mereu altii), la Rai. Iar Raiul ne-a bucurat cu flori pe care le credeam de mult distruse de cartite sau de ger.

Din pacate (sau din fericire), in firma noastra se munceste si sambata si duminica pentru ca Agentia Iris organizeaza evenimente de weekend, iar acum este inflatie la cereri. Si poti refuza cand altii si-ar dori sa munceasca si nu au unde?
Eu, oricum sunt fericita ca printre picaturi reusesc sa ajung la Rai, unde aerul curat, verdele muntelui, bucuria culorilor din gradina mea, imi dau forta de a munci fara preget.
Poate intr-o zi va exista si o Mare Intalnire Monica-RodiMar. Sa stii ca eu o presimt.

In attach, o floare ce mi-a vizitat gradina Raiului si s-a minunat de existenta unui musuroi de furnici.

Replica: Ce dulce-i by Anca Lungoci (376 mesaje), la 15-08-2009
cu floricelele in par!
Felicitari pentru Marea Intalnire, Monica.
Ma inscriu si eu pentru o viitoare intalnire.

Replica: Monica, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 15-08-2009
esti bine venita in topicul meu si cred ca in a oricarei Gargarite. Ma bucur de Marea Intalnire care a avut loc, mai ales ca a fost o reusita, cat despre superba floricica ce sa mai zic: acolo ii este locul intre flori.

Sa dea Domnul sa se implineasca presimtirea ta, - nu se stie niciodata pe unde ne duc cararile vietii. Poate va sosi si clipa aceea.

Eu o tin in inima, RodiMar. Si ce tin eu in inima mea ca speranta, Cineva a avut grija ca la momentul ales, sa se implineasca. Probabil este adevarat ca doar atat luam cu noi cand plecam spre lumina: amintirile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: