Simfonia lalelelor, by angela draganoiu (447 mesaje), la 18-04-2008 Pentru incintarea ochilor vostri, va anunt ca astazi la Pitesti se deschide
Simfonia Lalelelor si tine pina duminica 20.04.08. Veti putea admira aranjamente din lalele, in principal, dar si alte flori si plante, iar afara veti gasi plante de cumparat la preturi foarte bune. Nu sint numai plante, ci sint si unelte de gradinarit, dar si de decoratiuni pentru gradina si terase. Cu aceasta ocazie orasul se imbraca in "lalele". Dupa parerea mea este o idee extraordinara a orasului Pitesti si trebuie nu numai salutata, dar si onorata pentru ca veti avea ce vedea.
Va sfatuiesc sa va duceti.
Replica: Simfonia lalelelor by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 18-04-2008
Replica: Nicoleta ai by angela draganoiu (447 mesaje), la 21-04-2008 fost la simfonie? Ce rau imi pare ca nu ne-am dat intilnire, - poate data viitoare.
Erau o multime de flori care mai de care mai frumoase, preturi pentru fiecare buzunar, iar orasul se imbracase in straie de sarbatoare si lumea se plimba printre standurile cu flori si fiecare avea in mana o floare, un buchet sau un ghivecel cu plante. Evident ca n-am plecat cu mina goala si am cumparat o magnolie, o clematita, o forsitia (planta aceea care infloreste prima in primavara si face niste flori mici galbene) si un lithops micut. Cind m-am intors seara acasa eram frinta de oboseala, dar fericita dupa o astfel de excursie.
Replica: Cred by Ioana Manescu (142 mesaje), la 21-04-2008 ca o sa ajung si eu intrun an la acest festival despre care am citit atatea.
Angela sa stii ca Forsythia se inmulteste uimitor de usor daca iei un lastar de la o tufa din parc si il pui in pamant. Udare moderata si protejata de soare puternic pana prinde radacina.
Replica: Simfonia lalelelor by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-04-2008 Va invidiez fetelor! As vrea sa vad si eu macar o data. Cine stie, poate chiar voi avea ocazia la anul.
Replica: Simfonia lalelelor by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 22-04-2008 Din pacate nu am fost la simfonie. Dar vorba Adrianei, poate la anul.
Dar le admir zilnic in gradinile pe langa care trec in drum spre scoala
Replica: Tare by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 22-04-2008 imi plac lalelele, in strat compact. Am fost de curand la cineva la tara si vecinul lui are un lan de lalele. Cum nu mai au putere sa cultive gradina de cativa ani buni cultiva lalele. Tot ce fac este sa scoata bulbii, sa-i separe si sa ii planteze mai departe in gradina. Am vrut sa cumpar un brat de lalele, dar am plecat prea tarziu.
P.S. Poza este de pe net.
Replica: Simfonia lalelelor by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 23-04-2008 In gradina bunicii inca nu au inflorit, dar nici mult nu mai trebuie sa astept. Cred ca de Pasti o sa zambeasca toate la soare.
Replica: Simfonia lalelelor by angela draganoiu (447 mesaje), la 23-04-2008 La anul va anunt din timp ca poate va intereseaza si va duceti si poate ne vedem. ce ziceti?
Multumesc, Ioana de sfat insa cum n-am stiut cum se inmulteste, am cumparat planta gata prinsa. O s-o plantez simbata cind ma duc la curte.
Replica: Simfonia lalelelor by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 23-04-2008 Asa sa faci Angela poate ajungem si noi sa vedem "pe viu" aceste minunatii.
Replica: Ce by Untaru Livia (23 mesaje), la 23-04-2008 frumos ar fi sa ne intalnim toate gargaritele la strans lalele...
Replica: Simfonia lalelelor, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 29-04-2008 in acest camp de lalele.
Replica: O brosa by Maria Nistor (5039 mesaje), la 29-04-2008 lalea din partea mea pentru ca ati postat aceste minunati.
Replica: Simfonia lalelelor by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 29-04-2008 din gradina casei mele.
Replica: Simfonia lalelelor by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 30-04-2008
Replica: Lalelele by Gigi Hanta (92 mesaje), la 30-04-2008 din gradina ta, trebuie udate. Daca dai adresa, ti le ud eu ca ma pricep.
Replica: Simfonia lalelelor by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 30-04-2008 Multumesc, Gigi dar la cat a plouat zilele astea nu stiu daca mai este cazul. Iata ce proaspete sunt. Crezi ca mai au nevoie de apa?