|
Acum este 19 Aug 2026, 03:59
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
angela draganoiu
|
Subiectul mesajului: E vremea sa plantam trandafirii Scris: 20 Ian 2010, 10:01 |
|
|
|
Este vremea sa plantam trandafirii by angela draganoiu (447 mesaje), la 07-09-2009
Dragele mele, Este vremea sa plantati trandafiri din butasi. Stiti cum? Daca nu, va spun eu acum.
Luati un lastar tanar care sa aibe intre 4 si 6-7 frunze, faceti o groapa adinca cit lastarul, udati bine pamantul si puneti lastarul in groapa lasandu-i afara 2 frunze din varf. Apoi puneti deasupra o sticla de plastic (de preferat partea cu dop). Daca se poate, este bine sa puneti la o distanta oarecare de sticla, balegar. Lastarul il lasati acolo pina in primavara si veti scoate sticla numai dupa ce temeperaturile vor fi pozitive noaptea. Pe timpul iernii veti putea uda lastarul numai in zilele calduroase si numai ziua. In rest, succes si flori frumoase.
Replica: Angela, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 07-09-2009 multumesc. Chiar saptamana trecuta ma gandeam sa imi pun trandafiri in gradina.
_________________ Angela - Gargarita-Floare-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|