Floarea papagal by Oana Stancu (356 mesaje), la 13-07-2006
Replica: Floarea papagal by Oana Stancu (356 mesaje), la 13-07-2006
eplica: Floarea papagal by Oana Stancu (356 mesaje), la 13-07-2006
Replica: Adica, by cucos catalina (1635 mesaje), la 13-07-2006 shi noi suntem flori?
Replica: Interesanta floare! by Jianu Elvira (198 mesaje), la 31-07-2006 Se gaseste in florariile noastre? Care-i denumirea stiintifica?
Replica: Floarea papagal, by angela draganoiu (447 mesaje), la 01-08-2006 se numeste
impatiens glandulifera. Nu stiu daca se gaseste in florariile noastre.
Replica: Angela, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 01-08-2006 tu ai floarea asta? Adica o gasim pe undeva, la cineva?
Am si eu o
impatiens glandulifera (sigur ca alta specie), dar florile nu sunt asa spectaculoase ca la floarea papagal.
Replica: Din nefericire, by angela draganoiu (447 mesaje), la 02-08-2006 n-am planta asta. Eu am vazut-o la cineva din Olanda. Am vazut-o si pe cea din fotografie, insa este alta varietate. Daca aflu sursa de planta va spun la toti cei interesati. Pina atunci, numai bine.
Replica: E-n regula. by Jianu Elvira (198 mesaje), la 02-08-2006
Daca reusesti sa afli mai multe sunt numai ochi si urechi.
Replica: Eu o am de by Oana Stancu (356 mesaje), la 04-08-2006 vezi fotografia!
P.S. Da, Catalina! Si ei sunt flori!
Replica: Floarea papagal by angela draganoiu (447 mesaje), la 07-03-2007 Anul trecut va spuneam ca am vazut aceasta planta la cineva din Olanda. Tot anul trecut la sfarsitul lui octombrie am vizitat o sera de unde am primit o plantuta mica de impatiens glandulifera. Incerc acum sa va pun o poza cu ea, iat-o:
Floarea papagal
http://s59.photobucket.com/albums/g317/angeladraganoiu/?action=view¤t=papagal.jpg Sper sa va placa. Inca nu am inmultit-o, dar cum reusesc pot sa va dau. Deocamdata experimentez cu o frunza. Va anunt cind sint gata.
O zi buna tuturor!
P.S. Nu stiu de ce nu se vede. Poate ma ajuta cineva sa o puteti vedea. Este tare frumoasa.
Replica: Floarea papagal by Admin TTT (4020 mesaje), la 07-03-2007 Acum se vede. Este superba. Sa o stapanaesti sanatoasa si sa ne bucuri macar cu fotografii daca nu si cu un puiut!
Replica: Admina, by angela draganoiu (447 mesaje), la 07-03-2007 multumesc pentru sprijin. Incerc sa obtin puiuti. Deocamdata experimentez o frunza pusa in banut de turba sa vedem ce iese. Altfel nu stiu cum s-o inmultesc si nu are lastari sa tai.
Replica: Este by Admin TTT (4020 mesaje), la 08-03-2007 superba si ar fi pacat sa faci experimente. Poate intr-o zi o sa faca si seminte. Si, pentru ca este 8 martie, un cald La multi ani!
P.S. Pe mine ma cheama Monica
Replica: Multumesc by angela draganoiu (447 mesaje), la 08-03-2007 pentru urari.
Va urez tuturor doamnelor si domnisoarelor si celor care fac parte din aceasta familie, - dati-mi voie s-o numesc asa, a celor pasionati de frumos, - un cald La multi ani! sa va fie viata o primavara calda, sa fiti inconjurati de dragoste. Monica, sa stii ca nu chinui floricica. Pur si simplu am rupt o frunza si am pus-o intr-un banut de turba si acum astept rezultatul. Nu va face seminte pentru ca sta intr-un balcon inchis si nu sint insecte sa faca polenizarea si floricelele cad dupa un timp fara ca eu sa pot sa fac polenizarea artificial, adica cu o pensula trecuta pe flori.