Acum este 04 Aug 2026, 12:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Tuberoze
MesajScris: 09 Feb 2010, 15:08 
Neconectat

Nume forum:1
Tuberoze by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 17-10-2007
Zilele trecute mi-a atras atentia un cuvant. Tuberoze. Sunt flori, dar habar n-aveam cum arata, unde cresc. Cum arata am descoperit, dar pentru mai multe informatii o las pe Angela, daca, bineinteles, este si ea curioasa.

Replica: .Si in gradina. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 17-10-2007

Replica: O prietena are o cultura de tuberoze in gradina pe care le valorifica. by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 17-10-2007
Banuiesc ca ii sunt foarte dragi pentru ca, mie nu mi-a oferit niciodata vreun bulb.
Imi place parfumul tuberozelor. Sunt chiar dependenta de el.

Replica: Draga Letitia, by angela draganoiu (447 mesaje), la 18-10-2007
n-am nici un fel de experienta cu planta aceasta. Tot ce pot sa spun este ca are un bulb care trebuie plantat in primavara intr-un loc luminos, dar sa nu bata soarele direct pe planta, ca infloreste prin august. Am facut un experiment de a planta citiva bulbi in gradina (vreo 5-6), a rasarit numai unul, dar n-a inflorit pentru ca a fost seceta mare anul acesta. Cum nu locuiesc permanent in casa unde este gradina nu a avut cine sa-l ude. A crescut insa o planta firava, dar nu stiu daca a inflorit.

Nu as sugera sa-l cultivati in ghiveci decit daca aveti conditii bune de lumina multa si aerisire buna altfel riscati sa nu iasa nimic. Eu am facut o astfel de experienta cu niste bulbi de frezie si n-a iesit nimic, - mai mult m-am necajit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: