Acum este 03 Aug 2026, 23:46

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sugestii pentru Sfantul Valentin
MesajScris: 12 Oct 2009, 15:40 
Neconectat

Nume forum:1
Sugestii pentru Sfantul Valentin by Maria Zanfir (584 mesaje), la 18-01-2008

Am comandat de la Rogoblen, felicitari pentru Sf. Valentin, goblen imprimat, cate 3 bucati din fiecare ca sa le dau la prietenele mele din Italia. Mi-a scris doamna care mi-a luat comanda alaltaieri, ca maine pleca spre Italia si ca ajunge pana pe 1 februarie. Tot in coletul acesta mai am o cana alba, cu fotografie asezata in inimioara. Este toata familia doamnei (la care stau) intr-o inimioara. Este facuta prin imprimare la Rogoblen. Voi ce idei aveti? Va intreb pentru ca sigur mai este timp sa mai fac o comanda care sa ajunga pana pe 14 februarie.

Replica: Maria eu, by Anitescu Constanta (71 mesaje), la 18-01-2008

lucrez in Verona. Tu?
Nu am idei pentru Sfantul Valentino, dar mi-ai dat tu idei. Eu o sa comand o pernuta pentru cineva si cred ca si felicitarile acelea pe care le-ai comandat tu sunt o idee.

Replica: Sugestii pentru Sfantul Valentin by Marian Topala (541 mesaje), la 19-01-2008

Replica: Si by Marian Topala (541 mesaje), la 19-01-2008

Replica: S-a intamplat ceva, Marian? by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 19-01-2008

Replica: Sugestii pentru Sfantul Valentin by Oana Stancu (356 mesaje), la 19-01-2008

Replica: Chiar daca nu veti primi in dar by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 20-01-2008

o casa cu o astfel de gradina, rasfatati-va pentru o clipa in imagine...

Replica: Si by Oana Stancu (356 mesaje), la 21-01-2008

unde sa pun frumusetea asta de gradina, pe 14 februarie. In pod, poate!
Eu nu am vazut Wisteria alba pana acum. O fi existand? Bolta de la poarta este o provocare.
Tu, Letitia, care ai o fobie cu irisii, - am vazut ca ii tot postezi, ai observat ce irisi roz sunt in imagine?

Replica: Pentru cele cu inima ranita. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 13-02-2008

Replica: Si o invitatie intr-o gradina de vis. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 13-02-2008

Replica: Multumesc, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 14-02-2008

Letitia! Banuiesc ca numai eu ma simt confortabil, daca numai eu am venit aici sa ma asez pe bancuta aceasta intre florile acelea din paradis! Ma primesti?
Sper ca nu te superi daca o iau cu mine in visul meu din aceasta seara. Lucrez la un proiect si nu il mai termin. Ma mananca degetele sa pun primele puncte la Eden...

Replica: Ma bucur by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 16-02-2008

c-ai venit alaturi de mine, Margareta. Eu speram ca gradina sa fie mai animata dar... unde ne-or fi visatorii?
Oana, pe irisii roz am "vazut" chiar si o gargarita blue.

Replica: Va invit by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 29-02-2008

in gradinita cu flori ca sa lucram goblen.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: