Acum este 16 Apr 2026, 01:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Veste minunata
MesajScris: 14 Oct 2009, 05:43 
Neconectat

Nume forum:1
Oana, de la noi primesti pupici multi de tot. De la patru persoane.
Eu iti recomand sa mananci fructe si legume la greu, pe cat se poate, normal, iar cu dulciurile sa le papi in cursul zilei, nu seara.
Cand eram insarcinata cu Iusti, doctorul mi-a zis ca pot sa pap si o tabelta de ciocolata pe zi, dar nu seara si sa nu fac exces.
Iti doresc sa ai o sarcina usoara (nu ca ale mele), sa radiezi de fericire si sa te bucuri de fiecare zi. Viata ti se va schimba numai in bine.
Imi aduc aminte ca si parintii nostri au fost socati. Parintii mei mai putin, mai au si alte nepotele, dar socrii au izbucnit in plans. Parca imi aduc si acum aminte bucuria de pe fetele bunicilor si matusilor.
Iar la al doilea bebe, pe care toti il asteptam cu nerabdare si cu mai multa nerabdare vrem sa vedem ce este, - bucuria a fost foarte mare. Inainte de bucurie a fost un soc puternic, cateva secunde de liniste bune. La nasi, socul a fost imens caci nu se asteptau asa de repede. Speram ca la sfarsitul acestei lunii sa aflam ce este. Noi si toti cei care m-au vazut aici in India, prieteni cu copii, au spus ca o sa avem un baiat. Daca va fi asa, Doamne ajuta, fericirea o sa aiba cote maxime pentru toti. Socrii, prima pereche de nepoti, parinti mei, primul nepot, iar nasii vor boteza inca un baiat.
Daca ai nevoie de sfaturi sau intrebari, nu ezita sa ma intrebi.
Pupici pentru viitori parinti si il pupacim si pe bebe mic din burtica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Oct 2009, 07:04 
Neconectat

Oana, felicitari! Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca o noua viata creste in interiorul tau si depinde in totalitate de tine. Sper sa ai o sarcina usoara si astept noutati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Oct 2009, 12:20 
Neconectat

Oana multe, multe felicitari!
Stiu ca sunteti niste viitori parinti foarte fericiti!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Oct 2009, 12:44 
Neconectat

Multumesc tuturor din nou, multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari, multumesc ca ne sunteti alaturi.

Daniela, te voi contacta la nevoie, desi stiu ca vei fi si tu destul de ocupata dupa venirea celui mic.

Adriana, te astept si pe tine cu un topic similar, cand va fi momentul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2009, 19:41 
Neconectat

Dragele mele,

Va atasez o fotografie cu primul cadou primit pentru "piticeii" nostri (licenta poetica Elena-Gargarita-din-Nori). Este primit de la varul meu si sotia lui, niste persoane deosebite si foarte dragi prieteni.

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2009, 20:47 
Neconectat

Oana, te-ai gandit unde si cum ai vrea sa nasti? Felicitari! Sa stii ca o sa treaca foarte repede perioada asta, dar o sa fie foarte frumos dupa nastere, cand o sa admiri ceea ce ai asteptat atat de mult.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2009, 22:00 
Neconectat

Ce scumpei sunt botoseii! Eu tare astept sa vad fotografia pe care o s-o faci cand vor fi purtati de piticei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2009, 16:25 
Neconectat

Felictari, Oana! Este o veste, cu adevarat, minunata.
Imi aduc aminte cand am aflat eu ca sunt insarcinata. M-a fulgerat la servici, ca am presimtit ca sunt insarcinata si l-am sunat pe sotul meu ca sa-mi cumpere un test de la farmacie, sa-l am cand vin acasa. Nu cred ca este necesar sa spun ce bucurie am trait cand pe banda test au aparut doua liniute. Am trecut ca si tine prin nenumarate framantari sufletesti, in centrul carora era vesnica intrebare: "Oare....?" Acum, dupa trei ani jumatate de la aflarea marii vesti pot doar sa te sfatuiesc sa nu lasi nici un necaz sa-ti umbreasca fericirea si sa te bucuri in fiecare secunda de aceste zile speciale, de legatura speciala ce exista intre tine si bebele tau.
Daca mai ai intrebari as fi mai mult decat bucuroasa sa-ti impartasesc din experienta mea ca mama.

Pupici multi si dulci pentru bebica si pentru mami.

P.S. La ce medic mergi?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2009, 17:23 
Neconectat

Felicitari, Oana! Sa aveti un bebe frumos, cuminte si sanatos!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2009, 18:45 
Neconectat

Ioana, merg la doamna doctor Oana Rosin de la cabinetul Iris, undeva in zona Garii.
Tot ea a monitorizat-o pe o colega care a nascut recent si de la ea stiam ca este profesionista. Imi place de ea ca este foarte pedanta si nu se lasa pana nu vede ce vrea ea sa vada. La ultima ecografie, am stat cam o ora pe masa, pana a facut toate masuratorile si a vazut tot ce era de vazut, cu toate ca pe sala mai asteptau cam cinci persoane.

Inainte, am mers la un alt medic, dar nu mi-a placut de ea, nici ca medic nici ca dotare a cabinetului.

Nu stiu daca stii, dar "bebica" sunt de fapt doi (am scris in alt topic despre acest lucru). Voi avea gemeni, diferiti, sunt in saculeti diferiti cu placente diferite.

Tu, ce analize ai facut in timpul sarcinii, daca mai tii minte? Aceeasi intrebare as avea-o si pentru Nico.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 641 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 65  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: