Acum este 04 Aug 2026, 09:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: La Multzi Ani, Romania!
MesajScris: 17 Oct 2009, 21:20 
Neconectat

Nume forum:1
La Multzi Ani, Romania! by cucos catalina (1635 mesaje), la 01-12-2006

Replica: Romanul de serviciu by Admin TTT (4020 mesaje), la 02-12-2006

E luni, de-abia v-ati revenit dupa linistea din week-end, iar eu vreau sa va spun o poveste de vineri seara. O seara speciala, intotdeauna.
Ce poti face vineri seara? Ai la dispozitie mai multe variante: sa iesi la un restaurant, sa mergi intr-un club, sa mergi la un shopping sau sa vezi un film la cinematograf. Dar daca vrei sa stai acasa si sa vezi un film, ce faci? Daca vrei sa adormi in patul tau, pe o perna moale, uitandu-te cum Bruce Willis salveaza lumea? Ei, noi asta am vrut. Satui de lume si de agitatie, de fum de tigara si de sume enorme aruncate pe mancare sau filme la nu stiu ce plex-uri, am ales sa stam acasa. Si am intrat pe Internet, cu gandul sa-i fac sotiei o supriza.

Mancare chinezeasca si un film bun pe DVD: asta am cautat. Si am gasit repede pentru ca Romania e online bine de tot. Despre WuXing aveam ceva referinte, cele mai multe pozitive. Am intrat, am comandat niste delicatese cum numai chinezii stiu sa faca, am setat livrarea la o ora la care stiam ca voi ajunge acasa si, vorba romanului, m-am pus pe asteptat. In cinci minute, poate mai putin, m-a sunat o voce suava sa confirm comanda. Am confirmat, bucuros, si am realizat ca, in sfarsit, ceea ce vedeam prin filmele americane, e posibil si la noi: mancare adusa acasa.

Incurajat de reusita si mandru ca traiesc intr-o Romanie in care serviciile incep sa fie la inaltime, intru pe Videomax, sa inchiriez un film. Marketing bun pe site, filme pe categorii, liste cu preferinte, note de la useri, ce mai, jos palaria. Imi fac un cont, dau niste date, pun x-ul pe un film si-mi zice ca e gratuit. Fiind prima comanda, si livrarea la domiciliu e gratuita. Hait, mai bag rapid doua filme, sa traiasca si Videomax si sa nu dea faliment pana vinerea viitoare. Selectez intervalul orar in care vreau sa am acasa DVD-urile si plec sa-mi iau sotia de la munca.

Aglomeratie, ca vineri seara. Pierd minute pretioase la Romana si aud telefonul: Buna seara, de la Videomax, am venit cu filmele. Unde sunteti? Raman masca de atata profesionalism. Fiind in Romania, reusesc sa-l conving pe curier sa ne intalnim la o adresa la care el trebuie oricum sa ajunga. In tromba, sosesc la locul faptei, imi iau DVD-urile si platesc. Bun serviciu. Ajung acasa si, in fata blocului, un nene in Matiz alb ma astepta cu mancarea chinezeasca. Hopa! O fi ceva in aer, a dat vreo bomba sau chiar astea sunt serviciile, private, e drept, in Romania?

Am mancat bine si am vazut un film bun. O vineri seara placuta, dupa o saptamana de munca. Serviciile au viitor in Romania. Sunt sigur ca exista multi oameni ca mine, care prefera linistea caminului in locul unui tur ingrozitor prin cluburile Capitalei. Si sa nu uit: am revazut Filantropica. Ce film! Ce regizor! Ce actori! Trist si vesel in acelasi timp, precum e Romania profunda. Spor la treaba!
Florin Campeanu

Replica: Primita de la Mihaela Simion by Admin TTT (4020 mesaje), la 02-12-2006

Romania

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum