Acum este 04 Aug 2026, 10:40

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: La multi ani, 2007!
MesajScris: 17 Oct 2009, 21:24 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
La multi ani, 2007! by Admin TTT (4020 mesaje), la 31-12-2006

Replica: Cuvinte frumoase by Admin TTT (4020 mesaje), la 01-01-2007

Multumim tuturor celor care si-au facut timp pentru a ne trimite o urare.

La multi ani! Fie ca anul 2007 sa va aduca bucurii, fericire si prosperitate, atat pe plan
profesional cat si personal. Intreaga echipa sa fie sanatoasa ca sa poata munci cu spor.
Cu stima,
Ileana Udangiu

Va multumesc pentru grija de a ne tine la curent cu noutatile. Sunteti tare draguti, niste persoane speciale. Va doresc un sincer La multi ani!, multe realizari in noul an 2007.
La multi ani si lui Iris.
Succes!
Mirea Camelia

Multa sanatate, implinirea dorintelor, bucurii, prosperitate, un an mai bun.
La multi ani!
Irina Dimulescu

Va multumesc pentru urare si va doresc si eu ca anul 2007 sa va aduca pe langa sanatate si bucurie, noi realizari, mari succese, prosperitate.
Fie ca arta dvs. sa ajunga in toata lumea! La multi ani!
La multi ani si Cristianei, - sa-i dea Dumnezeu sanatate, fericire in viata, lumina si bucurie!
La multi ani si mamei ei, intregii ei familii si intregului colectiv Rogoblen! Sunteti cu adevarat creatori ai frumosului.
Sa va dea Domnul numai bine !
Grama Ana

La multi ani! Un an nou fericit! pentru toata echipa de la Rogoblen.
Rodica Timsa

La multi ani si un an nou plin de succesesi de bucurii!
Niazi Ailin

Va doresc un an bun, cu multe comenzi de expediat si ca in anul ce a venit sa realizati multe goblenuri care sa incante ochiul asa cum ati facut si pana acum.
La multi ani cu multe bucurii si sanatate pentru intreaga echipa!
Miluca

Va doresc ca anul ce vine sa aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepti sa fii iubiti si tot ce are lumea asta mai bun in ea, sa plutiti de fericire si norii toti sa va astearna scara vrajita sub talpi, sa puteti ajunge la coltul de luna de care stau agatate toate implinirile.
La multi ani!
Claudia Samoilescu

Multumesc din suflet ca existati. Ca nu m-ati uitat desi cred ca sunt sute de clienti care au comandat produsele dvs, din care au iesit adevarate opere de arta. Dumnezeu sa va ocrotesca si sa va calauzeasca pe mai departe. Multe impliniri in 2007 si fie ca acest an sa fie un an al implinirilor si al cat mai multor colaborari.
Cu respect
Codruta Salagean (Bistrita)

Multumesc pentru urari. Va doresc tot binele intregii echipe si un an nou plin de realizari, impliniri, si, nu in ultimul rand, multa sanatate.
Anca Botosanu

La multi ani va ureaza un client fidel si ani de sanatatte pentru noul nascut.
Anul care a sosit sa ne aduca tuturor sanatate, bucurii si mii de multumiri pentru viata cea grea de toate zilele.
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti. La mult ani!
Papp Imola

Echipa Rogoblen ai primit o felicitare de la Elena Pascaru

Noul an al aderarii sa va deschida noi orizonturi
si sa aveti parte numai de progres!
La multi ani!
Valeriu Ripa

In pragul noului an va doresc multa sanatate, bucurii, prosperitate si un gand de iarna:
...v-as trimite in dar fulgi de nea
dar ning doar peste inima mea.
La multi ani!
Letitia Vasiliu

Impartasesc alaturi de dumneavoastra bucuria nasterii fetitei Iris Cristiana careia ii urez sa aiba numai noroc, sanatate si fericire in viata.
Pe 24 Decembrie 2006, baiatul meu a implinit 27 de ani. Citind mesajul Dvs. mi-am amintit de toate emotiile si bucuria zilei de Ajun din 1979.

Anul 2007 sa aduca familiei Cristianei si familiei firmei dvs. numai impliniri si lumina in suflet!
La muklti ani!
Carmen Barbu

Un An Nou cu sanatate, bucurii si prosperitate! Pentru Iris Cristiana si parinti - sanatate si noroc!
Virginia Gavrilescu

Multumim pentru felicitari si multa sanatate si Echipei Rogoblen.Vreau sa o felicit pe mama Cristianei si sa-i doresc sa aiba parte de o fetita sanatoasa si cuminte.
Cu respect si numai urari de bine
Ionita Elena

La mulţi ani şi dumneavoastră, multă sănătate şi inmpliniri echipei Top Terra Trade, iar pentru Iris Cristiana - să crească frumoasă şi deşteaptă! Un An Nou bun pentru toţi!
Ostahie Lidia

La multi ani si dumneavoastra!
Fie ca acest an sa va aduca multa sanatate si bucurii,
dar si multe realizari!
Cu stima,
Stefania Balan

Primiti, va rog, din partea mea si a familiei mele multe si sincere multumiri pentru felicitari, iar acum, la revenirea din salbaticie, va urez si eu un calduros La multi ani cu bucurii si sanatate si cu mult succes in toate, iar micutei nou venita pe lume cit si fericitei mamici alaturi de familie sa traiasca si sa creasca, pe cei dragi sa fericeasca, sa fie sanatoasa, frumoasa si isteata dar si cu noroc in viata!
Cu drag, al dumneavoastra,
Brezeanu Stefan

La multii ani va dorim si noi, multa sanatate si prosperitate!
Rodica Sandu

La multi ani! va urez la toata echipa. Anul 2007 sa va aduca succese depline
Margo

Sa traiasca Iris-Cristiana! Sa-i dea Dumnezeu viata lunga si frumoasa, bucurie cu carul si tristeti cu stropul, s-o scalde-n noroc, s-o inconjoare cu aripi ocrotitoare de ingeri, sa-i umple inimioara de iubire si sa umple de iubire inimile tuturor celor din jurul ei!
Multumesc pentru mesaj.
Coca Paun

Sa aveti un an minunat, prosper.
Urez intregii echipe de la Rogoblen, La multi ani!
Ionica Ion

Multumesc pentru toate urarile de sarbatori. Iubiti frumosul in toate.
Sunteti minunati.
Corina

La multi ani!
Dajbog Corina

La multi ani!, toate urarile mele de sanatate, prosperitate, fericire si bucurii intregului colectiv al firmei dumneavoastra, o viata plina de bucurii si cu adevarat europeana micutei Cistiana si de ce nu, noua tuturor! Va doresc tot binele din lume si un 2007 cu realizari si impliniri!
Steluta Lacramioara Stefanescu (Bucuresti)

Va multumesc pentru toate urarile ce mi-ati trimis. Va doresc, in continuare, mult succes pe toate planurile, atat personal cat si profesional, iar pentru micuta Iris Cristiana si parintii ei, ca de fapt pentru intreaga echipa de la Top Terra Trade, tot binele din lume!
La multi ani va ureaza L. Stalomir

La multi ani, intregului colectiv Rogoblen, iar 2007
sa va aduca numai bucurii, realizari, succese,
sanatate si putere de munca pentru a fi fericiti
impreuna cu toti cei dragi!
Cu toata stima pentru munca dvs.
Mihaela Cotoi

La multi ani! intregii echipe multa sanatate prosperitate!
Alexandrowicz Lighicea

Pentru_voi1.pps [link lipsa]
Eliza Sorescu

Multumesc pentru toate urarile de sarbatori. Iubiti frumosul in toate.
Sunteti minunati.
Corina

Sarbatori fericite!
La multi ani si la multi bani!
Costea Victoria

Anul Nou sa va aduca implinire, bucurie si mult succes.
Dinescu Iuliana

Va multumesc pentru urarile trimise cu ocazia Sarbatorilor de iarna si totodata va doresc si eu, din tot sufletul, sa aveti parte de multa sanatate, fericire mult noroc in afaceri si tot ce este mai bun in lume. La multi ani!
Cu mult drag,
Adriana Toropu

La Multi Ani si multe succese si impliniri in activitatea dumneavoastra!
Mihaela Asarboaei

La multi ani si un an nou plin de succese si de bucurii!
Niazi Ailin

Multumesc colectivului de la Rogoblen pentru urari, mesaje si promptitudinea cu care au onorat comenzile mele. Va doresc un an plin de impliniri si succese! Integrare usoara si fructuoasa! Multa sanatate si tot ce este mai bun in lume. Dumnezeu este cu noi si ne ajuta. La multi ani!
Cioroba Silvia

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: