Topic: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 Cand Steaua sus rasare
si-i cald in inimi si cuvinte,
e iar Craciun si sufletul tresare
cand pe la geam ne ninge cu colinde.
Va fie sufletul spalat de stele,
usor va fie tot ce-i greu
si in lumina noptii sfinte
va calce-n inimi Dumnezeu!
Craciun fericit!
La multi ani, celor ce poarta numele lui Cristos!
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 http://hyperupload.com/download/02758f9656/Dar_pentru_Craciun.pps.html
Trimis de Gargarita Sefa!
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi ani cu sanatate si succes in toate! Trimis de Stefan Brezeanu
P.S. Admin face numai in aceasta zi, serviciul de postare pentru cei ce nu au posibilitatea sa o faca personal.
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 Alesului Colectiv de la Rogoblen cu care sper sa am cele mai frumoase colaborari in 2007, o frumoasă colinda din Maramures (Ieud)- fragment din Viflaim!
"Haia, haia, Pui de Domn
Mult Te leagan şi n-ai somn,
Da mama te-a legăna
Că Tu-i mantui lumea
Haia, haia Puiuc Sfant
Să fii mărit pe Pămant! " (Viflaimul din Ieud, fragment)
Sarbatori fericite!
Daniela Moga
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 Doresc si eu intregii echipe Craciun fericit! si un an nou cu multe impliniri. La multi ani! Mihaela Georgescu
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 Gandurile mele sincere celor care au facut posibila apropierea dintre noi.
Multumiri voua celor care ne dati motive sa deschidem zilnic acest site.Craciun fericit si un An Nou bun, plin de bucurii, pace in suflet si iubire, si din partea mea, pentru voi toti cei de aici, si cei mai maiastri si cei care inca mai invata, cei mai activi si cei mai putin implicati (sau as putea spune eu...) pentru ca ati fost minunati si aproape intotdeuna, intocmai ca o familie. Sa va dea Domnul numai bine!
Sa aveti sarbatori ca-n povesti!
Mihaela Simion
Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006 http://hyperupload.com/download/02a3ba1795/joyeux_noel.pps.htmli de la Mihaela Simion

Replica: Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 26-12-2006
http://hyperupload.com/download/0259690885/rocking_santa_clause.pps.html de la Oana Gagenel
Replica: De Craciun... by Georgeta Petrea-Manta (148 mesaje), la 28-12-2006 Paul a primit cadou de Craciun o masina nou-nouta de la fratele sau. In seara de Ajun, cand a coborat din biroul sau sa-si ia masina parcata in fata cladirii, a vazut un copil de vreo sapte ani invartindu-se cu ochii mari in jurul masinii sale.
- Este masina dumneavoastra, domnule? a intrebat el.
Paul a dat din cap.
- Fratele meu mi-a dat-o cadou de Craciun.
Baiatul ramase nauc.
- Vreti sa spuneti ca fratele dumneavoastra v-a dat-o asa... gratis? fara sa platiti nimic? Domnule! As vrea...
"Desigur, se gandi Paul, stiu ce-i trece prin cap. Ar vrea sa aiba si el un frate bogat ca al meu". Dar ceea ce spuse apoi copilul il facu pe Paul sa ramana cu gura cascata:
- As vrea sa pot fi si eu un astfel de frate.
Paul se uita cu uimire la baietelul din fata lui si, manat de un impuls interior, ii zise:
- N-ai vrea sa te duc cu masina mea?
- Cum sa nu! Tare mi-ar placea!
Dupa un scurt raid prin cartier, baiatul se intoarse spre Paul. Ochii ii straluceau de emotie.
- Domnule, n-ati vrea sa treceti prin fata casei mele?
Paul zambi. Stia ce dorea baiatul. Voia sa le arate vecinilor ca soseste acasa cu o masina mare, nou-nouta. Dar Paul gresea din nou.
- Vreti sa opriti aici? Langa treptele acelea, va rog!
Urca apoi scarile in fuga. Dupa cateva momente il auzi cum revine. De data aceasta nu se mai grabea. Ducea in bratele sale un fratior mai mic. Era handicapat. L-a asezat pe ultima treapta a scarii, dupa care s-a asezat langa el. Strangandu-i umerii cu mana dreapta, cu cealalta arata spre masina lui Paul.
- Vezi, Jonny? Asta este masina, exact cum ti-am spus sus. Fratele lui i-a dat-o cadou de Craciun si nu l-a costat nici un cent. Intr-o zi am sa-ti dau si eu una exact la fel ca asta si ai sa vezi de unul singur ce lucruri extraordinare sunt de Craciun in toate vitrinele din oras, despre care am incercat sa-ti povestesc.
Paul s-a dat jos din masina. L-a luat in bratele sale pe micutul olog, l-a asezat pe scaunul din fata. Cu ochii sclipind de bucurie, fratele lui mai mare s-a asezat langa el si toti trei au inceput o calatorie de neuitat prin orasul impodobit de Craciun.
In seara aceea de Ajun, Paul a inteles pentru prima data ce a vrut Isus sa spuna cand a afirmat ca
este mai bine sa dai decat sa primesti.
(Dan Clark)

Replica: Craciun fericit! by Bica Nistor (1302 mesaje), la 28-12-2006 si
http://hyperupload.com/download/0296522d26/Urari.pps.html
Copilul Zeu s-a nascut si Lumina a invins din nou. Zilele incep sa creasca.
Va urez sa aveti parte de bucuriile la care visati!
Georgeta, am lacrimat de fumusetea povestii scrise de tine.
Replica: Silent Night by Andrei Stancu (193 mesaje), la 28-12-2006 Silent night, holy night
All is calm, all is bright
Round you Virgin Mother and Child
Holy Infant so tender and mild
Sleep in heavenly peace
Sleep in heavenly peace
Silent night, holy night!
Shepherds quake at the sight
Glories stream from heaven afar
Heavenly hosts sing Alleluia!
Christ, the Saviour is born
Christ, the Saviour is born
Silent night, holy night
Son of God, love`s pure light
Radiant beams from Thy holy face
With the dawn of redeeming grace
Jesus, Lord, at Thy birth
Jesus, Lord, at Thy birth
Replica: La multi ani, Sfantul Stefan! by Admin TTT (3927 mesaje), la 29-12-2006 [
b] La multi ani[/b], tuturor celor care poarta numele Sfantului Stefan, sfant pe care il serbam astazi. Sa va traiasca toti cei dragi ce poarta acest nume, iar dvs. Sfantul sa va aduca sanatate, bucurii si pace in inima.
Echipa de la Top Terra Trade, Focsani
Replica: Am si eu o poveste despre Craciun by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 29-12-2006 Fantana celor trei Intelepti In vechea Tara a Iudeei, Seceta alerga din loc in loc sorbind apa raurilor, secand izvoarele, aducand cu ea arsita si suferinta. Intr-un tarziu, dupa ce pustiise tot ce intalnise in cale, ajunse si la Fantana Inteleptilor. Seceta se aseza pe ghizdul Fantanii care nu secase, se spune, niciodata si privi in adancul ei. Oglinda luminoasa a apei care odata se vedea chiar aproape de gura Fantanii acum era scazuta, iar in fundul ei intunecat se vedea numai o mocirla. Bucuroasa, Seceta se adresa rautacios, Fantanii:
- As vrea sa stiu cand ai de gand sa te ispravesti? Cred ca acuma nu mai ai nici-un izvor care sa-ti dea viata!
- Poti fi linistita, suspina Fantana, nimic nu ma mai poate ajuta! Poate numai un izvor trimes de Cer.
- Ei, atunci nu te voi parasi pana nu te voi sorbi de tot!
Si Seceta, multumita, se aseza mai bine, bucurandu-se sa auda suspinele Fantanii. Asa trecu toata ziua. Noaptea veni si mai fierbinte parca. Stelele licareau sus din ce in ce mai mari si mai stralucitoare in timp ce Lumina Lunii arunca o lumina albastruie peste dealurile cenusii. In acea lumina, Seceta zari o caravana coborand parca din inaltul boltii catre Fantana Inteleptilor. Deja se bucura la gandul de cat de dezamagiti vor fi Oamenii cand vor gasi in loc de apa namolul fierbinte al Fantanii. Caravana se opri langa Fantana si Seceta nu putu sa nu remarce multimea camilelor cu burdufuri grele care o alcatuia. In fruntea caravanei se aflau trei calareti imbracati in vesminte de un alb stralucitor si fiecare dintre ei avea pe cap un turban impodobit cu cate o stea orbitoare. Unul din ei se adresa Secetei:
- Venim din tari straine si te rugam sa ne spui daca aceasta este Fantana Inteleptilor.
- Aceasta este, confirma Seceta, dar pana maine dimineata numai urma ei va ramane!
- Bineinteles ca asa va fi, daca tu te-ai instalat aici, dar spune-ne Povestea ei! De ce se numeste Fantana Inteleptilor?
Si Seceta povesti cum in acest tinut traiau cu sute de ani in urma, trei Intelepti. Toti, insa, erau saraci pentru ca nimeni nu le cauta intelepciunea. Si asta pentru ca unul era putred de batran, altul era plin de lepra si al treilea era un arap negru, ceea ce ii indeparta pe Oameni. Intr-o noapte, Inteleptii zarira o Stea neobisnuita ca stralucire si ei isi dadura seama ca undeva, pe Pamant s-a nascut un Rege. Atunci, se hotarara sa-i caute pe Parinti si sa le spuna de soarta buna a Pruncului, gandind ca vor fi rasplatiti si vor scapa de saracie. Tot drumul au fost calauziti de Stea care ii duse pana la o Pestera de la marginea orasului Bethleem. Cand Inteleptii vazura Pruncul care se odihnea pe o mana de paie intr-o iesle saraca, se revoltara in sinea lor:
- Cum sa ne inchinam la Copilul unui cersetor? Sa profetim unui Copil de cioban toate maririle? El nu va face altceva decat ceea ce au facut si parintii lui! Revoltati si dezamagiti in asteptarile lor, se hotarara sa se intoarca acasa. Dupa zile intregi de mers isi dadura seama ca ratacisera drumul si atunci isi amintira de Stea. Ridicara ochii spre Cer gandind ca Steaua ii va calauzi pe drumul cel bun dar, din pacate, Steaua disparuse de pe Cer si ei isi dadura seama ca pacatuisera in fata lui Dumnezeu. Atunci se infricosara si plini de umilinta incepura sa caute Pestera in care vazusera Copilul sperand ca daca il vor adora, Cerul ii va ierta pentru nesabuinta lor. Ratacira cat ratacira pana ajunsera la aceasta Fantana si se aplecara insetati sa bea apa. In clipa aceea, se spune ca Dumnezeu i-a iertat pentru ca ei zarira oglindindu-se in apa lumina Stelei care-i calauzise. Bucurosi, cei trei Intelepti se lasara din nou calauziti de Stea pana ajunsera la Pestera din Bethleem. Aici cazura in genunchi in fata Copilului si-i zisera:
- Tie iti aducem odoare de aur, arome si radacini scumpe. Smirna si tamaie iti aducem Tie, caci Tu vei fi cel mai mare Rege dintre toti cati au trait pe Pamant si vei trai in veacul veacurilor!
Atunci, Copilasul le surase si le dadu ceea ce nici-un rege al Lumii nu le putea da. Caci batranul intineri, leprosul se vindeca iar negrul se albi. Acum erau asa de frumosi si de intelepti incat fiecare din ei deveni rege in neamul lui. Seceta se opri din povestit.
- Minunata ti-a fost Povestea, spuse unul dintre calareti, ne miram insa ca cei trei Intelepti Magi nu fac nimic pentru Fantana care le-a aratat Steaua.
- Sa fi uitat ei, adauga al doilea, o asa de mare binefacere? Oare nu trebuie ca Fantana sa dainuiasca si sa aminteasca oamenilor ca
norocul care se stinge pe culmile mandriei se regaseste in smerenia cea mai adanca? - Sa fie ei oare mai rai decat oamenii? spuse al treilea. Oare cei care traiesc in Paradis uita sa fie recunoscatori?
Seceta se ridica cu un strigat de groaza. De abia acum ii recunoscuse pe cei trei Intelepti. Si fugi ca o nebuna ca sa nu mai vada cum cei trei Crai porunceau servitorilor sa toarne apa din burdufurile de pe camile. Si fantana secata fu astfel din nou umpluta cu apa adusa din Paradis.
Replica: An Nou fericit! by cucos catalina (1630 mesaje), la 29-12-2006 Sa ne dea Dumnezeu un an mai bun decat totzi ceilaltzi shi sa avem parte de sanatate!
La Multzi Ani!
P.S. Am intrat in zodia Capricorn, Andrei!
Replica: Primit de la Coca Paun by Admin TTT (3927 mesaje), la 30-12-2006 Multumesc mult pentru toate mesajele si ofertele pe care le trimiteti. De data asta chiar m-ati "nimerit" : pe fiul meu il cheama Stefan, si tocmai a implinit 18 ani. Va pretuiesc mult, sunteti minunati!
Coca Paun
Replica: Primit de la Ioana Luca by Admin TTT (3927 mesaje), la 30-12-2006
Spiritul sarbatorilor sa va lumineze viata si sa va aduca pace in suflet. Anul ce va sa vina, sa va aduca multa sanatate, viata lunga si imbelsugata plina de impliniri si sa aveti parte de tot ce va doriti, dvs. si familia dvs. Va ureaza din toata inima, a dvs. prietena,
Ioana Luca Replica: Binecuvantare by Pusa Antonie (26 mesaje), la 30-12-2006 Iti trimit o lumina, ca sa te imbratiseze cu iubire.
Iti trimit o lumina, ca sa te aline cu iubire.
Ca si tu sa iubesti, sa respecti si sa pretuiesti
Acea fiinta unica care esti tu insuti,
Precum si fiecare fiinta a acestei lumi,
Fiecare unica, fiecare speciala si fiecare mult iubita.
Fie ca tu sa poti vedea bunatatea si frumusetea ta
Reflectata oriunde ai privi, dar si in ochii celor care te privesc.
Fie ca tu sa gasesti multumirea si uimirea copilareasca
In fata darurilor pe care ni le ofera, din abundenta, Viata.
Fie ca splendoarea majestatii fiintei tale
Sa fie ghidul care sa iti calauzeasca limbajul, gandurile, si actiunile.
Fie ca durerea si frica cu care te-ai confruntat poate vreodata
Sa se transforme in putere, intelegere si compasiune.
Fie ca lumina fiintei tale sa radieze pace si armonie,
Oriunde vei pasi si oriunde te vei afla.
Fie ca fiinta ta sa cunoasca bucuria si fericirea,
Facand din fiecare clipa o sarbatorire a vietii.
Fie ca bunastarea si generozitatea ta
Sa fie daruri pe care chiar tu insuti le impartasesti in jurul tau;
Si fie ca bunatatea sufletului tau sa-i mangaie pe cei din jurul tau, ca un balsam vindecator,
Ca parfumul dulce al florilor.
Fie ca tu sa ai parte de intregire, de sanatate, si de bine,
Si sa-i imbratisezi cu compasiunea ta si pe cei care sunt in suferinta.
Fie ca lumina puritatii si perfectiunii tale
Sa imprastie aburii discordiei, disperarii sau conflictului.
Fie ca inteligenta si intelepciunea mintii tale deschise catre Infinit
Sa-ti confere claritate, chiar si atunci cand lumea pare pierduta in
confuzie.
Fie ca sa cunosti si sa ai credinta in faptul ca esti perfect iubit, perfect ingrijit si perfect ajutat de catre Iubirea Infinita a Divinitatii - acum si intotdeauna. Fie ca sa ai cu adevarat parte de comoara fermecata a Recunostintei, care face ca totul sa devina Paradis.
Si fie ca tu sa poti sa te opresti putin in fiecare zi,
Ca sa-ti reamintesti aceasta binecuvantare...
Prin care sa invoci adevarata splendoare a fiintei tale,
Si sa oglindesti si tu, pentru ceilalti, splendoarea fiintei lor adevarate.
Iti trimit aceasta raza de lumina,
Ca sa vindece cu iubire, tot ceea ce este de vindecat.
Replica: Un altfel de Craciun fericit! by Admin TTT (3927 mesaje), la 31-12-2006 Si cum impartasirea bucuriei nasterii unui prunc este intotdeauna bucurie,
va anuntam ca pe 24 decembrie 2006 in una din familiile* familiei firmei noastre s-a nascut Iris Cristiana!
*mama Cristianei este cea care a desenat pentru dvs., alaturi de colegii sai, zeci de modele de goblen. Nasa Robotica
P.S. Robotica m-a rugat sa postez si aici bucuria ei!
Replica: Venirea unui copil este intradevar o bucurie pe care trebuie sa o impartasesti cu prietenii. by Andrei Stancu (193 mesaje), la 31-12-2006 Incepand cu ziua Craciunului din acest an sunt tatic. Fetita mea, Cristiana Andreea a venit pe lume, umplandu-mi inima de o caldura pe care nu pot descrie. Mamica ei nu se simte bine, motiv pentru care am gatit singur: salata boeuf si salata de fructe. Bunica mea ne trimite saramalute si cozonac, iar eu, pe la 4 cobor in spatele blocului sa pun de un gratar. Avem doua cupe de sampanie mari si una mica si vom ciconi toti trei pentru prima oara.
Multumesc Catalina ca ai fost, in felul tau, alaturi de mine. A contat. Sa ti se implineasca si tie visele ca la mine inca un vis s-a implinit.
Va urez La multi ani si sa vi se implineasca visele.
Andrei
Bun venit, Iris Cristiana!
Replica: Andrei, by Admin TTT (3927 mesaje), la 31-12-2006 veste mai frumoasa, nu exista. Cred ca pentru fiecare, Craciunul ce inseamna nasterea este o bucurie deosebita. Cand aceasta zi capata si o astfel de conotatie, ca cea din familia ta, nu exista comparatie. Ne simtitm fericiti ca ne-ai impartasit acest vis implinit.
Tie, sotiei tale (careia ii uram insanatosire grabnica) si puiului tau va dorim
La multi ani, ani cu vise implinite!
Replica: Pomul Craciunului (G. Cosbuc), by Admin TTT (3927 mesaje), la 01-01-2007 Tu n-ai vazut, padurea, copile drag al meu
Padurea iarna doarme, c-asa vrea Dumnezeu
Si numai cate-un viscol, o bate uneori,
Ea plange-atunci cu hohot cuprinsa de fiori,
Si tace apoi si-adoarme cand viscolele pier,
In noaptea asta insa vin Ingerii din cer
Si zboara-ncet de-a lungul padurilor de brad
Si canta-ncet si miere si flori din san, le cad.
Iar florile s-anina de ramuri pana jos.
Si-i cantec si lumina si-asa e de frumos!
Iar brazii se desteapta, se mira, asta ce-i?
Se bucura si canta ca ingerii si ei
Tu n-ai vazut padurea, copile, drag, al meu
Dar uite ce-ti trimite dintr-insa Dumnezeu
un inger rupse-o creanga din brazii cu faclii.
Asa cum a gasit-o cu flori si jucarii
Departe, intr-un staul e-n fase acum Isus,
Si ingerii cate si cate i-au adus
Dar El e bun si-mparte la toti cati il iubesc
Tu vina si te-nchina, zi:
,,Doamne-ti multumesc!
Trimisa de Adela Iamandi