Femeie, care e numele tau? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 08-12-2008 Avem toate un nume de botez si un nume de familie, a tatalui sau al sotului. Cand una din colegele mele a divortat, sotul ei i-a cerut sa renunte la numele lui. Era ciudat, avea doi copii cu care acum parca nu mai era ruda. Sigur ca legatura de sange ramane, dar atunci m-am intrebat; dac-ar fi scris o carte, daca ar fi pictat un tablou, daca ar fi fost o savanta de renume, cum ar fi fost? Voi cum credeti ca ar trebui sa semneze o femeie, chiar si goblenele pe care le lucreaza, pentru ca multe vor dainui?
Replica: Cu sufletul, Letitia. by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 08-12-2008 Pentru ca restul, va fi uitare.
Citat:
Voi cum credeti ca ar trebui sa semneze o femeie?
Replica: Laura, tu poti sa te semnezi cum vrei, by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 09-12-2008 cand scrii, iti recunosc stilul, dar spune-mi te rog cum pot recunoaste un goblen cusut de Laura. Intrebarea mea era usor retorica ca de cateva zile ma gandesc care initiale sa le pun in goblenul meu. Imi cer scuze, nici nu mi-am inchipuit ca tu vei intelege altceva. Vorbim intr-o limba plina de sensuri si mie tot nu mi-e clar. Cu ce nume ar trebui sa semneze o femeie? (Nu ma refer la acte ci la ceea ce va trai mai mult decat ea).
Replica: Letitia, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 09-12-2008 Este interesanta intrebarea ta. Eu care am ales sa imi pastrez numele si dupa casatorie. La noi in tara nu se obisniueste acest lucru si nu este nici apreciat. In privinta goblenelor chiar nu stiu ce sa spun. Este o tema interesanta si ar fi interesant ca toate Gargaritele sa-si dea parerea.
Replica: Letitia, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 06-01-2009 stii cum a semnat primul goblen, prietena mea? Cu numele cu care o alinta feciorul ei, - a inserat in goblen numele si apoi i-a facut cadou goblenul.
Este un goblen mic, cu flori de vara pe care, de cate ori il va privi, ii va aminti de mama lui.
Replica: Buna intrebare, Letitia. by Popescu Ioana (484 mesaje), la 06-01-2009 Ma gandesc la ziua de maine si ma vad obligata sa reamintesc ca numele meu nu este Ioana. Sa nu cumva sa ma gratulati, sunt sub acoperire! Doar aici, pe forum am nume de sfant.
Va pup pe toate si-mi pare nespus de rau ca nu am timp sa stau mai mult cu voi si sa intru mai des. La servici nu am timp si acasa nu am loc.
Si pentru ca a inceput sa creasca ziua, pentru voi toate o imagine draguta cu o crenguta dupa care tanjesc.

Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 06-01-2009 eu iti pregateam de zor un pps, mai ales ca am reusit conversia.
Replica: Minerva, by Popescu Ioana (484 mesaje), la 06-01-2009 atunci o sa ma comport ca si o adevarata Ioana. Nici nu stii cat ma bucur ca ai reusit si sincer, ma simt foarte onorata.
Te pup.