Acum este 30 Iun 2026, 05:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 15 Iun 2014, 15:30 
Neconectat

Nume forum:1
Iunia, sa stii ca te inteleg perfect. Si eu imi doresc sa am o casa insa stim bine ca o sa mai dureze ceva.
Iti doresc sa iti atingi cat mai rapid scopul si sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Iun 2014, 15:55 
Neconectat

Bun gasit, dragi gargarite, draga Monica.

Draga Simona, te felicit pentru reusita si iti doresc mult spor la invatat. Sunt convinsa ca totul o sa iasa asa cum iti doresti tu. Maria ta ce mai face?
Dragele mele, va doresc ca toate visele voastre sa vi se implineasca si sa aveti parte de tot ce este mai frumos pe lume.
Sa aveti o dupa-amiaza minunata, alaturi de cei dragi.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Abriela, spiritul urarii tale a fost langa mine (i-am avut pe cei dragi in jurul meu) si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Iun 2014, 18:52 
Neconectat

Eu va astept la taifasul de seara:

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Iun 2014, 10:21 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.
In sfarsit am rezolvat problema calculatorului si sper sa pot fi alaturi de voi cat mai mult.
Am multe de citit, dar am si eu noutati asa ca ma grabesc sa va aduc fotografiile.
O saptamana frumoasa si cu multe realizari.

Ultima imagine am ales-o pentru ca imi amintesc de trandafirii de acasa (o sa va aduc fotografii in topicul trandafirilor).

Va pup si va trimit o calda imbratisare.

Lenuta, ma multumesc cu floricelele tale, ca eu nu am avut inima sa le culeg pe cele intalnite in cale. Vorbesc cu ele, le spun cat sunt de frumoase, le mangai cu drag, dar am un recul cand cineva ma roaga sa ii rup o floare.

P.S. Si eu sunt obsedata de trandafiri (am si un motiv intim) si am mii de copii de la ei. Toamna, cand ii curat, fac butasi pe care mai apoi ii daruiesc celor ce sunt aidoma mie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Iun 2014, 10:33 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, draga Monica.

Desi afara ploua, eu va invit la o plimbare invaluita in parfum de trandafiri:

Va doresc o saptamana frumoasa si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup.

Abriela, la schimb, te invit la o plimbare sub teii infloriti din Focsani. Am sentimentul ca nu mai calc pe pamant ci sunt intr-o caleasca trasa de un norisor alb, pufos si indragostit si el de parfumul florilor de tei. Din clipa in clipa, ma astept sa isi ia zborul.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2014, 08:52 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Bine v-am regasit. Mi-a fost asa dor de voi. Timpul acesta nu mai tine deloc cu mine.
Am reusit sa fur cateva minute, sa le petrec alaturi de voi pentru ca mai am si eu nevoie de putina relaxare.

Va ofer o cafeluta magica si va doresc o zi frumoasa si senina.

Elza, crezi ca timpul tine cu cineva? Banuiesc ca el ne supune unui test inteligent, dar noi nu prea ii dam atentie (ca uite si eu sunt in vrie, la fel ca tine). Zilele noastre sunt frumoase si senine doar daca noi ni le dorim asa. Sa stii ca astazi, in ciuda ploii de afara, chiar imi doresc ca eu sa am o astfel de zi, asa ca impart cu tine clipa.

Nota bene: [...] avem in fata noastra atitudinea specifica a unor intelepti ai Estului care ignora timpul cu desavarsire: este vorba despre cei care au ales “drumul ceaiului”. Jupiter opereaza prin “arta ceaiului”. Prepararea si consumul ceaiului este menit sa opreasca timpul in loc – atingerea unei stari sufletesti in care iesim din inchisoarea timpului – facand loc mintii sa lucreze in tihna. Arta ceaiului este importanta pentru a defini planul ideilor, dar creeaza intarzieri in planul fizic. Iata ca pentru a ordona scurgerea timpului, este necesara colaborarea armonioasa a planetelor Jupiter si Saturn. In timp ce Jupiter incearca sa opreasca mersul timpului in loc, iar Saturn creeaza impresia lipsei de timp, atunci cand cele doua planete colaboreaza printr-un trigon, timpul va incepe sa curga in mod armonios. In luna iunie este de asteptat sa fim scutiti de eventualele crize de timp. Astrele ne promit ca vom avea posibilitatea de a duce la bun sfarsit activitatile la care ne-am inhamat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2014, 13:07 
Neconectat

Buna vreme gargarite surate!
Buna vreme Gargarita Mama Monica!

De ceva vreme eu nu mai vad flori inflorite decat in Gradina nostra.
Aici sunt doar blocuri caramizii, asfalt masini si praf (momentan locuiesc in centrul Madridului).
Lunile urmatoare, avand in vedere ca o sa ma mut intr-un sat, sper sa se schimbe un pic situatia si macar sa respir aer proaspat.
Oksanna, oare cine nu vrea locsorul lui?!
Lenuta, ma bucur mult ca ai rezolvat problema calculatorului. O sa ne bucuram mai des de prezenta ta in Gradina.
Abriela, si eu vreau acolo sub floricele parfumate.
Elza, asa-i ca Gradina provoaca dependenta?! Asa patesc si eu. Si sa stii ca timpul nu tine cu nimeni. Eu stau toata ziua in casa si tot nu am timp sa fac tot ce vreau. Ce este timpul?! Ce suntem noi?! Asa cum spune Monica trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa, sa pretuim fiecare detaliu.
Monica, eu imi doresc enorm sa ajung candva la Focsani. As vrea sa ma plimb printre teii infloritii, sa respir aer parfumat. Doamne cat mi-este de dor! Cate lucruri frumoase avem noi. Ma iei si pe mine la o plimbare pe sub tei?!

Va invit sa contemplam timpul la un ceai de iasomie, imaginativ. Inca tastez de pe telefon.

Va pupa cu drag si va doreste numai de bine,

Iunia esti invitata mea in aceasta perioada a anului. Mai avem o strada cu castani si trebuie si ei admirati cand sunt in floare.

Bine ca schimbi centrul Madridului cu imaginea idilica de la sat. Sper sa fie o parte buna in toate si sa nu ramai fara internet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Iun 2014, 14:04 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.
Monica, imi pare bine ca ai reusit sa te odihnesti asa cum ai vrut.
Si aici avem multi tei infloriti si tare imi place mirosul. Eu am reusit si mi-am cules cateva flori pentru ceai, caci este preferatul meu.
Lenuta, ma bucur ca in sfarsit ai rezolvat problema si esti din nou la cafenea. Sa stii ca ti-am simtit lipsa.
Iunia, sunt perfect de acord cu tine. Cu incetul o sa le reusim pe toate.
Eu ma pregatesc sa plec la Grilfest la firma. Inca nu stiu cu ce ocazie se organizeaza aceasta petrecere, dar poate o sa aflu de la cineva. Pana mi se usuca oja am trecut sa va salut, sa va doresc o dupa amiaza placuta si sa nu uitati sa zambiti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Oksanna, am zambit inca de cand am vazut ca ai semnat din nou in topic.

Ceaiul de tei fost si preferatul meu ani la rand pana ce am aflat ca a-l consuma mai mult de sase luni, zilnic (cum faceam eu) inseamna a-ti forta inima mai mult decat trebuie.
Citat:
Inca nu stiu cu ce ocazie se organizeaza aceasta petrecere
Posibil sa participi la un team-building. Fetita mea are astfel de activitati acolo unde lucreaza, macar o data pe luna. Este relaxant, spune ea, asa ca sper sa simti si tu la fel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Iun 2014, 09:28 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Iunia, are si orasul farmecul lui. Bucura-te de el, cat mai poti, iar dupa, incarca-ti energia cu prospetimea satului.
Oksanna, cum a fost petrecerea?
De luni, eu sunt singurica cu sotul si goblenul. Am incheiat primul an de gradinita si Andrei este la bunici in vacanta. Momentan nici nu vrea sa auda de oras.
Incerc sa ma relaxez cat pot, sa profit de timpul acesta mai liber ce il am seara.

Monica, iti multumesc pentru floricele si gandurile bune.
Va doresc o zi frumoasa.

Elza, mi-am luat o pauza ca sa-mi admir florile din fotografii si impartasesc cu tine acest moment:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Iun 2014, 14:26 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.
Monica, nu stiam ca ceaiul de tei are astfel de urmari. Oricum eu nu beau in fecare zi. Ceea ce stiu este ca imi place. Multumesc de informatii.
Elza, iti doresc sa profiti la maxim de timpul tau liber.
Cat priveste petrecerea sa stiti ca a fost bine. Au fost si angajatii si pacientii. Au avut diverse salate, frigarui, dulciuri si diferite bauturi. Mesele au fost asezate afara si am ascultat muzica, am mai dansat. Am avut posibilitatea sa cunosc persoane noi, am comunicat.
M-am interesat cu ce scop se fac astfel de sarbatori si stiti de ce? In general, firmele platesc taxe, iar daca banii sunt cheltuiti in folosul firmei atunci se scade din aceasta suma si deci le este mai convenabil sa se petreaca decat sa ii dea la stat, logic, nu?
Va doresc o dupa amiaza placuta si va imbratisez si va pup.

P.S. Sa nu uitati sa zambiti.

Citat:
In general, firmele platesc taxe, iar daca banii sunt cheltuiti in folosul firmei atunci se scade din aceasta suma si deci le este mai convenabil sa se petreaca decat sa ii dea la stat, logic, nu?
Parca nu am fi toti in UE! Uite cum este la noi: Daca petrecerea a fost organizata pentru salariati, cheltuielile inregistrate reprezinta avantaje si se impoziteaza potrivit prevederilor art. 57 din Codul fiscal, fiind retinute toate contributiile sociale atat cele individuale, cat si cele ale angajatorului. Era cat pe ce sa uit sa zambesc (!).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: