Acum este 24 Iul 2026, 06:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 10 Iun 2012, 14:14 
Neconectat

Nume forum:1
Draga Iunia, ma bucur ca ai ajuns cu bine.

Tuturor, o zi placuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Iun 2012, 20:55 
Neconectat

Va invit la ceai, dragele mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Iun 2012, 08:16 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Buna dimineata, Monica.

Va invit la un ceai cu miere si lamaie, caci dupa raceala de saptamana trecuta, acum m-am ales cu o laringita de toata frumusetea, asa ca astazi nu am voce. Deci scriind, ma simt in largul meu.
Pentru mine a fost un week-end plin, la fel ca si Dalina, am spalat covoare, perdele, am facut curatenie generala si am finalizat unul dintre goblenele la care lucram. Ieri am fost la targul I love handmade, ca sa imi bucur si eu privirea cu frumoasele exponate.
Va doresc o saptamana frumoasa, dragele mele si va trimit o imbratisare matinala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Iun 2012, 08:36 
Neconectat

Nadina, draga mea, mi-am adus aminte ca tu de astazi incepi sesiunea de bacalaureat. Iti doresc liniste multa, examene usoare si fara emotii. Te sarut si asteptam vesti imbucuratoare de la tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Iun 2012, 08:45 
Neconectat

Buna dimineata, Monica!

Elza, multumesc de tratatie, imi prinde bine.
La noi s-a terminat anul scolar, asa ca astazi dimineata era o liniste ca de duminica, parca este vacanta pentru toti. Gradinita se inchide la sfarsitul lunii, asa ca mai avem un pic si noi.

Va doresc o saptamana placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Iun 2012, 09:10 
Neconectat

Buna dimineata dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica!

Astazi va servesc din toata inima cu o felie de tort virtual. Este ziua mea.
Dupa cateva zile agitate care m-au tinut departe de gradina, revin cu bucurie printre voi.
Iunia, ma bucur pentru tine ca ai ajuns cu bine la destinatie.
Elza, iti multumesc pentru ceaiul aromat.
Nadina, iti doresc multa inspiratie, atentie si putere de concentare.

Va imbratisez cu mult drag si prietenie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Iun 2012, 09:52 
Neconectat

Buna dimineata, draga Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

In aceasta dimineata eu aduc cafeluta, pentru cine a stat aseara pana mai tarziu. Ca doar s-a votat. Si ca niste buni cetateni, am vrut sa vedem si cu cine vom merge la drum in urmatorii patru ani. Sper sa le lumineze Bunul Dumnezeu mintile si sa se gandeasca si la muritorii de rand si la nevoile acestora.

Draga Bica, daca nu mi-as rupe oasele, nu as fi eu. Bunica din partea mamei mi-a lasat aceasta mostenire. De la ea am invatat ce inseamna viata la tara, in vacantele care abia le asteptam sa pot fugi la munte la Buzau, la ea. Acum ea nu mai este, dar amintirile raman mereu vii si glasul pamantului vorbeste prin mine.

Despre apretat, ce ma distrez! Si eu am facut asa ceva in tinerete, ca doar invatasem de la mama, ca toate trebuie sa stea in picioare cand sunt apretate. Ce pierdere de timp! Acum daca ma crezi nici perdelele nu le apretez. Le spal la masina pe program de delicate si repede cu ele la geam (au carlige de plastic), - m-a invatat o batranica. Si nu mai trebuie nici sa le calc ca m-as prapadi sa ma apuc sa calc pentru un geam 5 m de perdea. Astea le am si cu ele defilez o vreme.

Moate de carpa, am prins si eu vremea lor cand eram in liceu, aveam un par ondulat si rebel. Ca sa-l mai potolesc imi punea mama moate. Ea isi pune si acum, ca bigudiurile o deranjeaza noaptea. Ce vremuri si ce distractie! Cand vorbesc cu tine imi aduc aminte de toate aceste intamplari dulci si trecatoare.

Nu m-a pedepsit nimeni, dar trebuia sa fac curat. Daca ai doi copii mici si o bunica care din cand in cand mai sta cu ei si ii lasa sa faca ce vor, arata casa ca dupa razboi. Toata viata am fost bolnava de curatenie, acum imi spune sotul ca daca nu termin si nu ma uit mai bine in jurul meu, nu o sa mai aiba cu cine sa creasca copii, ca ma consum din toate prostiile. Mare dreptate are.
Dar ce sa fac, asta sunt. Sambata mi-am rupt oasele la sapa. Toate florile si legumele ziceai ca sunt bagate in beton, asa era pamantul dupa atatea ploi. M-am prajit ca un tractorist, am o febra musculara de abia merg si nici nu am terminat, dar astazi nu cred ca mai fac ceva ca esrte un soare de te topesti. Poate mai pe seara.
Daca pleci in Australia, Bicu va fi valiza ta. Ca doar nu vrei sa-l lasi acasa. Si asa in parc nu vrei sa te duc cu el. Pacat! L-as lua de brat, ca doi nostalgici indragostiti si as pleca sa admir trandafirii din parc. Ce mi-as dori eu sa ajung la o varsta inaintata si sa fiu indragostita de sotul meu si sa ne giugiulim la 80 de ani prin statiuni. Hi, hi, hi! Cand i-ai spus ultima data cat de mult inseamna pentru tine si cat il iubesti? Sper ca nu am atins o coarda sensibila, ca sa te superi pe mine.
Te imbratisez cu mare drag si iti trimit un pupic de la munte.

Draga Lori, pusa pe sotii ca intotdeauna. Te imbratisez cu drag si trimit pupici pe manutele Irinucai.

Draga Lora, ai dreptate, nu prea merita sa te strofoci atat, ca si asa nu luam nimic cu noi. Te imbratisez cu drag.

Draga mea finuta, Iunia, ma bucur ca ai ajuns cu bine si iti doresc spor la munca si multa sanatate. Te imbratisez cu drag.

Draga Nico, multumesc de cafelute. Au fost delicioase in compania ta. Pupici lui Alexandrel. Te imbratisez cu drag.

Draga Cri Zuza, am facut o baie pe cinste alaturi de tine. Multumesc. Imaginea m-a amuzat foarte mult. M-ai ales ca eu dadeam cu sapa si aveam nevoie de ceva racoritor.
Te imbratisez cu drag.

Draga Doina, m-am topit privind ochisorii aceia de catel milog. Chiar ca voia un pic de apa rece.
Te imbratisez cu drag si pe micul tau prieten la fel.

Draga Lenuta, iti multumesc pentru gandurile bune si pentru aceea imagine deosebita. Te imbratisez cu drag.

Draga Elza, sper ca nu ai de gand sa-mi calci pe urme cu ruptul de oase. Cat despre faptul ca nu prea mai ai voce, astazi cred ca te va ajuta la lucru, ca sa nu te auda colegii tipand de bucurie ca esti pe cale sa fii Gargarita-Roua-Diminetii.Iti multumesc pentru ceai si gandurile tale bune.
Te imbratisez cu drag.
Pupici micutului tau.

Draga Ralu, la tine deja miroase a vacanta. Ti-ai facut bagajele, ca sa nu uiti ceva pana cand pleci. Cred ca abia astepti. Numeri zilele, numeri clipele.
Si la noi mai sunt aproape doua saptamani de gradinita.
Te imbratisez cu drag si pupici micului tau Dario.

Draga mea Rodi, ingeras pazitor, iti doresc La multi ani!. Fericiti, impliniti si bogati spiritual. Ce tort frumos si delicios! Am sa mananc o felie chiar daca este dimineata. Iti multumesc si iti trimit mii de pupici.

Draga mea, micuta Nadina, iti tin pumnii, si iti doresc inspiratie maxima. Bafta!
Te imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 07:30 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele! In sfarsit reusesc si eu sa ajung in cafenea. Cafeaua este gata.

Eu sunt la dieta. Doar legume, carne alba la cuptor sau grill si multa apa. Sa vedem ce rezultate voi avea. Hi, hi, hi!

Sa aveti o zi usoara si cu mult spor.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 07:58 
Neconectat

Buna dimineata si de la mine.
Rraluca, multumesc de cafea, eu una am mare nevoie de ea. Am avut o noapte destul de agitata, nu as sti sa va spun de ce, dar somnul nu a fost odihnitor.
Eu mi-am facut programare la medic astazi, pentru ca sunt tot fara voce.
Va trimit sarutari de roua dragele mele, sa va racoreasca astazi, pentru ca se anunta caldura mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Iun 2012, 08:50 
Neconectat

La noi este intuneric afara si ploua. Intr-un final au ajuns si ploile mult anuntate. Maine trebuie sa sarbatorim in parc sfarsitul anului de gradinita, dar cred ca se va amana, cu vremea asta.

Va doresc o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: