Acum este 17 Iul 2026, 01:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 26 Apr 2011, 09:14 
Neconectat

Nume forum:1
Dinuta, te invidiez ca poti invata germana. Eu am facut 12 ani de germana si acum nu mai stiu nimic. Felicitari ca poti invata o limba asa grea. Sincer, mai repede am invatat turceste de la televizor decat germana pe care am facut-o 12 ani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Apr 2011, 11:08 
Neconectat

Adevarat a inviat!
Dupa o perioada de absenta, a venit momentul sa-mi scutur de praf aripile si sa fac un zbor prin gradina.
Va doresc o primavara frumoasa, asa cum o vad si simt eu acum. La mine, de abia acum au inflorit cativa copaci, iar padurea din fata casei si-a schimbat haina, din griul urat, are acum un verde superb.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Apr 2011, 06:24 
Neconectat

Buna dimineata dragele mele gargarite. Cum sfintele sarbatori pascale s-au incheiat si totul revine la normal va invit sa savuram micul dejun impreuna pentru a putea prinde forte.

Va pup si va doresc o zi frumoasa cu mult spor in tot ce faceti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Apr 2011, 06:41 
Neconectat

Buna dimineata, fete frumoase si harnicute!
Va spun si eu cu ceva intarziere Hristos a inviat!
Sper ca ati petrecut cu bine Pastele si ca sunteti cu totii bine, sanatosi.
Ziceam eu acum ceva vreme ca am noutati. Pai, am! Si am si o motivatie pentru absenta mea de pe aici. Am reusit sa vindem apartamentul din Galati (mai usor decat ne asteptam si cu mult mai repede decat anul trecut cand incercarile au esuat aproape din fasa), cu mare greutate am gasit un apartament in Braila si pe 6 mai ne ies actele. Nu ma asteptam sa fie atat de greu sa gasesc ceva sa imi placa. Eu vroiam un apartament cu 3 camere, decomandat, cu hol lung, pe care sa imi expun eu goblenurile (hi, hi! minte de copil tampitel), aproape de parintii mei si mai departe de cumnata-mea. Si am luat: apartament cu 3 camere, semidecomandat, relativ aproape de parintii mei si foarte aproape de cumnata-mea. Na, ironia soartei! In schimb, este intr-o zona destul de bunuta, ca am marketuri si piata aproape, am bucataria mare, asa cum mi-am dorit, plus doua balcoane.
Zilele acestea, am profitat un pic de liberele sotului si ne-am apucat de strans din apartamentul din Galati, am carat aproape tot de acolo si am obosit ca niste rahatei. Si cu toata oboseala noastra, aseara am tras toti patru o portie de dans cu Irina care nu accepta ideea ca muzica sa cante si noi sa stam pe canapea, iar ea sa danseze. Asa ca, am dansat candcanta Capca ) Cleopatra Stratan).
In alta ordine de iei, in ziua de Paste, Irina mi-a facut frebra (asta e, ca ma-sa: in zile de sarbatoare o apuca toate alea. O sa va explic de ce zic asta). Ieri am mers la medic si mi-a spus ca are puroi pe amigdale, deci, papam antibiotic. Sotul este si el cu infectie in gat si face getamicina injectabila.
In rest, despre noi, toate bune si frumoase si la vara, cald. Abia astept sa pot intra in apartamentul nou sa il vad si eu ca lumea si sa fac fotografii ca sa il tin minte cum arata inainte si cum va arata dupa renovare (ca este nevoie mare de renovare, avand in vedere ca in el au locuit niste batrani).
Gata, nu va mai zapacesc cu ale mele, ca le aveti si voi pe ale voastre.
Sa aveti o zi faina rau si usoara!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Apr 2011, 08:15 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Adelina, multumesc frumos pentru cafea si pentru micul dejun. Sunt tare somnoroasa la ora asta, ma obisnuisem cu zilele de concediu si trezitul mai tarziu.
Sa aveti o zi minunata si mult spor in tot ceea ce faceti.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Apr 2011, 08:24 
Neconectat

Adelina, multumesc de micul dejun, este special si foarte gustos.
Lori, ma bucur ca ati vandut usor si repede apartamentul si ca acum vei fi mai aproape de parintii tai. Ai sa vezi ca incet, incet toate se vor aseza la locul lor si nu vor mai fi probleme. Pupa apasat pe Irinuca din partea mea.
Sa aveti o zi frumoasa, cu spor la goblenat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Apr 2011, 08:47 
Neconectat

Lori, sa va fie de bine noua achizitie si sa aveti numai bucurii in aceasta noua casa. Este bine ca mai aveti bani si de renovare, imi amintesc cand ne-am mutat ne-au ajuns banii la limita (noi am cautat de la bun inceput ceva care sa fie gata facut, ca stiam ca nu ne vor ramane multi bani dupa cumparare, acte, etc.)

La noi este o zi foarte frumoasa de aproape vara, toate zilele de Pasti au fost foarte frumoase, de altfel.

De la Iasi va pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 06:57 
Neconectat

"O ceasca de cafea impartita cu un prieten este fericire gustata si timp bine petrecut."

Va invit in oaza noastra de liniste...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 07:16 
Neconectat

Cristos a inviat! Multumesc draga Elenuta. Eu nu beau cafea, dar iti fac companie. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Apr 2011, 07:55 
Neconectat

Buna dimineata si din partea mea gargarite harnicute. Elenuta multumesc de cafeluta.
Va pup si va doresc o zi frumoasa cu mult soare in suflete.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: