Acum este 17 Apr 2026, 13:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 08 Oct 2009, 16:13 
Neconectat

Nume forum:1
Clementina, Emma este o fetita foarte sensibila si iubitoare. Sa ai soare in suflet, asa cum reiese si din desenul facut de nepotica ta.

O sedere cat mai placuta si te asteptam cat mai mult si alaturi de noi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Oct 2009, 23:41 
Neconectat

Clementina, foarte frumos desenul. Se vede ca ii era dor de tine. Tu ai luat-o pe Alba ca zapada?
Daniela, din pacate printre straini, de multe ori este o supravetuire si nu de fiecare data esti luat in serios. Mama ta are dreptate. Gandeste-te ca a fost o experienta si important este ca sunteti sanatosi.
Rodi, sanatate multa sper sa te faci bine cat de curand.
Doruletz, ma bucur ca Naluca iti este alaturi asa o sa-ti treaca raceala foarte repede.
Nicoleta, sper sa te vad mai des la cafenea. Imi lipsesc ceaiurile in compania ta.
Adriana, si eu am avut aceeasi problema, dar ma gandeam ca nu ma pricep eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2009, 09:35 
Neconectat

Buna dimineata, mai pe la pranz.

Astazi este zi de post, de nu bea nimeni cafea? Eu am facut cafeaua, va astept.
Rodicuta, sanatate, fa-te repede bine ca vreau sa vad si alte episoade din Noaptea feerica.
Pupici tuturor si o imbratisare calda pentru bolnavioare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2009, 09:42 
Neconectat

Victorita, buna este si cafeaua ta, dar eu va invit la o cafea frantuzeasca pe toate.
Rodicuto, te pup si vreau sa vad si alte episoade la Noapte feerica.
Multa sanatate!
Zi buna si spor la goblenat!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2009, 10:22 
Neconectat

Multumim, Victorita, si bucurosi de revedere.
Oare Bica ce-o mai fi facand cu spatele?
Rodica, ceaiurile bea-le aici cu noi, o sa-ti treaca mai repede raceala.
Adriana, ai reusit sa dormi azi noapte?
Daniela, mie-mi tremura stomacul de revolta cand sunt furata. Te inteleg foarte bine, ascult-o insa pe Rodimar.
Clementina, fericita bunicuta. Poate ne arati cat a crescut printesa ta.
Doi na, ieri m-am gandit la tine cand o colega mi-a spus ca pisicile nu sunt capabile de afectiune. Stiu ca a mea doar ma "stampileaza" atunci cand se freaca de mine, sa stie tot poporul ca sunt bunul ei propriu. Dar cand ma izbeste cu capsorul ei ala ciocolatiu, stiu ca ma iubeste. Ce-i daca nu se supune? Tocmai de-aia mi-e draga.
Doruletz, buna reteta de ceai!
Salut toate gargaritele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2009, 13:33 
Neconectat

Buna ziua, dragelor.
Doruletz, ti-am urmat intocmai sfaturile, fara nici o abatere. Frectia a avut loc, aspirina si paracetamolul, luate. Am adaugat algocalminul aferent durerilor de cap si acum totul este in regula. Mai ramane calculatorul pe care nu stiu cum sa-l mai tratez. Va multumesc tuturor pentru ca imi purtati de grija. Ioana am vrut sa iau ceaiurile alaturi de voi, dar de cate ori scriam se bloca PC-ul. Incet, incet imi revin.
Victorita, incerc sa tin ritmul.
Va doresc tuturor o zi buna si multa sanatate. Se pare ca pe mine schimbarea de anotimp m-a dat peste cap. Vremea asta m-a cam pacalit.

P.S. Cristina, se pare ca in sfarsit am reusit sa scriu eu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2009, 14:58 
Neconectat

Buna ziua

Ce dor mi-a fost de voi!
Casuta noua este minunata, de cand am vazut-o (cred ca pe 1 octombrie a fost oficial deschisa) m-a fermecat.
Intru zilnic cate 10 minute (mai mult nu prea imi permite timpul) sa vad intreg formatul ma obisnuiesc mai greu cu el.
Inca nu stiu cum sa postez poze si avatarul acesta m-a omorat. Dar ma descurc pana la urma, il mai bibilesc mai caut in topice poate a mai intrebat cineva.

Daniela, am citit ce ti s-a intamplat si imi pare rau, stiam ca indienii sunt un popor de oameni majoritar saraci, dar nu credeam ca se poate ajunge la asa ceva. Chiar am ramas dezamagita pentru ca eu imi creasem o alta imagine despre aceasta tara, stii tu, cea din filmele deja celebre.

Rodicuto, insanatosire grabnica iti doresc. Cred ca ma paleste si pe mine imediat o raceala, deja am cateva simptome. Mult spor la cusut!
Eu cred ca astept sa imi termine altcineva goblenurile. De doua saptamani nu am mai pus mana pe ac si pe panza si nici nu am mare lucru cusut.

Am si eu o intrebare: cunoaste cineva vreun remediu impotriva oboselii, in afara de concediu? De luni ma trezesc mai obosita decat atunci cand adorm. Ora mea de culcare este undeva inte 22 si 23, dar dimineata la 6:30 trag de mine sa ma scol si nu pot.

Va pupic dulcic pe toate si va urez mult spor la goblenat, ca eu inca ma mai joc pe forum sa vad cum ma pot descurca si sa caut informatiile care ma intereseaza.
Nici nu am apucat sa vizitez toate topicele.

P.S. Victorita, Clementina, multumesc de cafea, sigur am nevoie macar de inca una, ca altfel o sa adorm cu capul pe birou.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Oct 2009, 21:34 
Neconectat

Si mie mi-a fost for de voi, Gabriela. Si de tine! Imi place cum scrii si cum detaliezi.
Sa stii ca eu ii dau baiatului meu cel mic (este student), MagneB6 si Calciu in aceasta perioada.
Adriana, cu aceeasi formula de mai sus, am rezolvat si problema insomniei. Atat, ca in acea perioada, am mancat foarte multe salate de cruditati, fructe si am inlocuit carnea cu pestele. Nu am baut cola si nici alte sucuri.
Rodi, ma bucur ca it este mai bine.
Daniela, stai cuminte. Nu te implica ca esti mamica. Si asa o sa ai parte de stres ca vii fara Cosmin, in Romania. Intrebare: cand nasti, el o sa fie in Romania?
Ioana, jur ca cei doi motani ai mei (castrati) imi arata afectiune.
Clementina, multumesc de cafeaua frantuzeasca. Intrebare: este facuta in Franta?
Induiosatoare imaginea cu desenul Emei. Cred ca te-ai topit!
Victory, nu este zi de post, este una din acele zile in care ma bucur ca reusesc sa ajung pe la miezul noptii pe forum.
Doruletz si Nico, bine ati revenit, indragostitelor!
Salutari Nalucei!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2009, 09:49 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Doruletz, ti-am urmat intocmai sfaturile, fara nici o abatere. Frectia a avut loc, aspirina si paracetamolul, luate. Am adaugat algocalminul aferent durerilor de cap si acum totul este in regula. Mai ramane calculatorul pe care nu stiu cum sa-l mai tratez.

Rodica, daca m-as pricepe te-as ajuta imediat. Tin minte ca la inceput, pe forumul celalalt intrau si Gargareii si ei ne ajutau cand aveam probleme cu PC-ul.
O sambata frumoasa plina cu sanatate pentru tine.

Popescu Ioana scrie:
Doruletz, buna reteta de ceai!

Stiu, Ioana. Si, cred ca si cea mai frumoasa din viata mea.

Maria Nistor scrie:
Doruletz, ma bucur ca Naluca iti este alaturi asa o sa-ti treaca raceala foarte repede.

Este un sentiment tare placut sa simti ca ii pasa cuiva de tine.

Cozea Rodica-Maria scrie:
Doruletz Mic, cred ca ceaiul facut de manutele Nalucai este foarte bun pentru tine. Deja incep sa se vada rezultatele afectiunii si grijii tale pentru ea: s-a oferit sa vina sa-ti faca un ceiut ca sa scapi de raceala. Cred ca ti s-a inmuiat sufletul la auzul vorbelor ei.

RodiMar,
Naluca mea are multe gingasii. Una dintre ele este sa stearga praful de pe pian. Pentru pian eu am o laveta din piele de caprioara si pentru mine este un moment deosebit cand sterg praful, aici. Este un fel de mangaiere pe care o aplic acestui instrument care pentru mine are valoare sentimentala si nu numai. Am grija de fiecare coltisor, iar la pedale am alt ritual. Cred ca Naluca mea a simtit ca acest obiect reprezinta ceva deosebit pentru mine si atunci cand ma gaseste facand curat, striga repede: Pianu', io, io! Nu mai are rabdare sa spuna Sterg eu praful de pe pian. Este atat de surescitata! Daca ai vedea-o! I se misca buzitele in ritmul in care sterge praful (foarte delicat, vizavi de modul ei abrupt de a fi) si din cand in cand scoate limbuta si simt ca atunci este maxima concentrare la ea.
Naluca a fost inscrisa anul trecut la scoala de parintii ei, dar nu i-am intrebat niciodata de ce nu a mai ajuns sa fie scolarita. Anul acesta, medicii au indicat sa nu inceapa scoala pentru ca fi nevoie de intrerupere la fiecare doua luni, cand aceasta va fi internata, evaluata si sa speram ca nu si reoperata.

Rodica, multumesc pentru urare.

Va urez o sambata plina de bucurii si nu uitati ca oricand o pot chema pe Naluca sa va faca un ceai revigorant.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Oct 2009, 10:34 
Neconectat

Va salu pe toate, dar am o intrebare particulara:
Catalina, pe unde esti?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: