Acum este 23 Iul 2026, 05:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 12 Oct 2013, 12:22 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragele mele Gargarite si dragele mele Gargarite si Gargarei din echipa TTT.
Nu am mai trecut de mult pe aici. Viata mea a avut suisuri si coborasuri, dar acum suntem OK cat de cat. Eu stau acum cu Sarah in alt oras, Tony este in alt oras, il vedem o data la saptamana. Sarah merge la gradinita, plange dimineata cand o las, dar dupa-amiaza este OK. Eu merg si cu facultatea in paralel cu noul job pe care il am.
Acum merg putin sa vizitez noile topice si noile modele aparute, de care m-am indragostit iremediabil si pe care mi le doresc in ladita.
Va pup dulce, va imbratisez cu drag si va zambesc.
O zi buna va doresc.

Alexa, un zambet pentru izbanda ta, pentru tine si puii tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2013, 13:35 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua Monica.
Am venit si eu dupa mirosul de cafea.
Cosmina, multumesc pentru link, dar si pentru tortul ce pare delicios.
Onuta, multumesc de cafea.
Alexa, ma bucur ca lucrurile incep sa intre pe un fagas normal.
Va doresc un week end frumos si linistit.

Nico, la asa zile frumoase de toamna, sfarsitul acesta de saptamana pare rupt din rai. Este tot ce iti doresc si tie, dar si lui Alexandrel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2013, 14:33 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite. Buna ziua, zanuta Monica.

Vin si eu la o cafea, ca am mare nevoie. Ma simt secatuita de puteri, probabil din cauza vremii mohorate si a lipsei somnului. Ca raspuns la intrebarea ta, Monica, da, suntem mare de acum, dar inca cerem "tz" si mami trebuie sa dea ca altfel este jale. Recunosc ca pe Stefi l-am alintat mai mult decat ar fi trebuit, tocmai pentru ca a aparut intr-un moment cand tatal lui nu-l vroia si era si in permanenta absent din viata noastra. Si pentru ca inca din burtica a trait alaturi de mine un zbucium continuu si o gramada de sentimente, s-a legat de mine poate mai mult decat Mihaita.

Sunt multumita ca Mihaita merge bine la scoala, este cuminte (va puteti imagina un Mihaita cuminte care sa stea locului?), isi vede de treburile lui, este atent, raspunde frumos si este laudat de toata lumea. Urmeaza o perioada mai plina si la inot, ca avem saptamana viitoare concurs la Bacau si apoi altul la Tg. Mures.

Simt ca Dumnezeu ma iubeste pentru ca mi-a daruit doi copii minunati, care imi umplu inima de bucurie si mandrie. Va doresc tuturor sa simtiti aceeasi multumire ca mine.

O calda imbratisare de la,

Ioana, si de la mine o calda imbratisare pentru tine (imi place noul tau look), dar si cate una pentru fiecare nazdravan.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2013, 18:45 
Neconectat

Buna vreme, dragi surate!
Buna vreme, Gargarita Mama Monica!

In primul rand zana Monica iti multumesc pentru asa descriere minunata ce mi-ai facut-o cu imaginea minunata. Cat de frumoasa sunt! Hi! Hi!
Alexa, nimanui nu-i usor, asa cred eu. Dar cand te desparti de familie este atat de dureros. Iti doresc sa ai parte de rabdare si de o atitudine pozitiva.
Ioana, toamna ne afecteaza nervii, sentimentele, starea de sprit, oasele si muschii deci trupul si sufletul. Noroc ca este trecator.
Important ca avem o asa Gradina minunata unde ne mai alinam un pic.

Va multumesc ca existati!

Va pupa si va imbratiseaza cu drag,

Iunia, si eu iti multumesc ca existi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Oct 2013, 19:45 
Neconectat

Monica, intr-adevar este un sfarsit de saptamana tare placut. Am facut astazi o plimbare cu nazdravanul meu, iar maine avem in plan sa mergem la teatru.
Ioana, cand este concursul? Vii si tu la Bacau? Si mie imi place noul tau look.
Ce spuneti de un ceai?

Nico, ii multumesc pentru ceai.
Noapte buna!

P.S. Pupa, te rog, manutele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2013, 07:38 
Neconectat

Buna dimineata, Monica, gargarite.
Ieri, exceptand o vizita fulger prin gradina, nu am putut sa stau cu voi. Sa va spun si de ce. Am mers, impreuna cu Maria, in satul meu natal. Am stat vreo 7 ore, timp in care am fost asa de fericita, ca odinioara. Le-am facut gogosi alor mei si o ciorba de cartofi cu carne. Parca a fost vara, asa a fost de frumos afara.
Am suferit din cauza ca bunicul meu este imobilizat la pat, pana ii ia ghipsul de pe picior. Il schimbam si plangea, saracul, de neputinta lui. Mi-a fost asa mila de el. A slabit foarte mult, s-a schimbat enorm si, din pacate, nu in bine.
In rest, viata mea, cu bune si rele, tot la fel. Bine ca suntem sanatosi. Numai intelepciune sa dobandim.
Astazi, dupa ce se trezeste Maria, o duc la biserica, la impartasit. Restul zilei cred ca il vom petrece in casa, ca a inceput sa ploua.
Va doresc o duminica cu soare si pace.

Simona, ii doresc multa sanatate bunicutului tau si pace-n inima tie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2013, 09:28 
Neconectat

Buna dimineata, Monica! Buna dimineata, dragi gargarite!

Eu astazi am program de bucatareala, ca maine tati este de servici in tura de 24 de ore si trebuie mancare. Asa ca, chiar daca este duminica, sunt prinsa cu treaba.
Nico, sa-ti raspund la intrebare: concursul are loc pe 19 si 20 octombrie, adica sambata si duminica viitoare. In functie de antrenamentul de astazi de la Roman, se va stabili daca Mihaita participa si sambata sau numai la probele de duminica. Noi mergem toti, adica si cu Stefi, numai ca, asa cum iti ziceam, inca nu stiu programul.
Concursul, "Cupa Bacaului la inot" , se tine la Sala Sporturilor din Bacau, unde este si bazinul olimpic, numai ca nu stiu exact locatia.
Sincer, daca ai putea si daca imi va permite si mie timpul, mi-ar face mare placere sa ne vedem 10 minute macar, sa ne cunoastem.

Va doresc o duminica linistita, plina de soare in suflete macar. La Iasi este o vreme mohorata care ma afecteaza negativ, dar asta e.

O calda imbratisare de la,

P.S Draga Monica si draga Nico poate ca sunt eu adormita, dar nu-mi dau seama la ce va referiti cand spuneti ca va place noul meu look, ca eu asa sunt de cand ma stiu.

Ioana, te-am vazut la intalnirea gargaritelor si initial nu te-am recunoscut. Pare ca ai intinerit si imi doresc sa am dreptate mereu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2013, 10:24 
Neconectat

Draga Monica si dragi gargarite, va doresc o duminica placuta.

Lenuta, mi-ai inseninat inima cu imaginea ta. Iti multumesc din inima.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2013, 11:36 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, Monica.

Am intrat si eu la cafenea sa vad noutatile. Chiar daca nu prea am avut timp sa scriu, v-am urmarit din umbra.
Dupa ce saptamana trecuta ne-am bucurat, mai mult sau mai putin, de zapada, de cateva zile Brasovul se bucura de o vreme foarte frumoasa, cu temperaturi de peste 20 de grade. Mie imi place caci nu sunt o mare iubitoare de frig.
Va arat si voua prima zapada de anul acesta, de la Brasov.

Va doresc o zi frumoasa de toamna alaturi de cei dragi.
Va imbratisez cu drag.

Nadina, prima zapada este intotdeauna frumoasa. Iti multumesc pentru fotografie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Oct 2013, 17:57 
Neconectat

M-am sculat la miezul noptii, ca sa ajung la stalpul portii, spune o vorba din batrani.
Insomnia mea devine cronica pe masura ce timpul trece. Mai rau este ca in aceasta perioada nu sunt eu insumi pentru ca se instaleaza o incapacitate de a ma exprima si a reactiona, iar in timpul zilei nu ma pot concentra. Asa ca deocamdata nu mai sunt Bica ce va raspundea la fiecare in parte. Imi cer scuze.
La noi mai este doar putin pana va incepe o noua zi, asa ca va las, nu inainte de a va dori sa aveti o saptamana frumoasa si calda.
Merg sa ma intind langa Mariuca, poate totusi adorm.

Va imbratisez pe fiecare in parte cu mare drag.

P.S. Am adus tot ce trebuie pentru ceiutul de seara pentru voi:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: