Acum este 23 Iul 2026, 07:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 17 Oct 2013, 15:28 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Dragele mele, zilele aceastea am stat mai mult in umbra, caci nu prea am avut timp, decat sa citesc postarile voastre.
De maine, 3 zile sunt la Covasna, in team-building. Andrei este tare suparat, caci mami pleaca de acasa. Insa se si bucura in acelasi timp, ca va veni mamaie in vizita.

Am savurat bunatatile, oferite de voi, m-am relaxat 5 minute si fug, caci mai am ceva de rezolvat, inainte de a ajunge acasa.

Va sarut si va doresc o saptamana frumoasa.

Elza, iti doresc destindere totala la team-building.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 07:25 
Neconectat

Buna dimineata, Monica si gargarite harnicute!

Am venit sa servim o cafea impreuna si sa va urez o zi cat mai frumoasa.
Pentru mine astazi este ziua cea mai lunga din saptamana. Este vineri si astept cu nerabdare sa inceapa weekendul.

Cu un gand bun,

Hi, hi! Si cand te gandesti ca se spune ca vinerea este o zi scurta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 07:45 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele flori, draga mea zana buna.
Eu sunt nedumerita si ingrijorata la maxim. Tot la 2-3 saptamani Maria ori raceste ori face otita. M-am saturat de antibiotice, si asa este fara imunitate. Astazi iar mergem la doctor, sa vedem ce mai este de data asta. I se infunda nasul si pana il desfund plange in hohote. Mai apar "polemicile " socrilor, pe care, in momentele in care mi-este copilul bolnav, chiar nu mai am rabdare sa le tolerez. "Ai tinut-o pe gresie, ai lasat-o prea dezbracata, nu i-ai dat tratament cum si de care trebuie, tot la aia mergi cu ea... etc."
Sper sa auzim numai de bine.
Sanatate va doresc.

Simona, printesa ta este mai gingasa ca un pui de gaina (expresie deprinsa de la matusa mea), iar pana va capata imunitate mai curge ceva timp. Eu am avut-o pe matusa citata mai sus langa mine cand imi erau pruncii mici si leacurile ei din batrani m-au ajutat mult (sare calda pe piept, inhalatii, bai cu plante sau cu sare, ceaiuri, mancaruri ce contineau anumite condimente suportate de copii, mediu salin in casa etc.).
Referitor la celalalt aspect mentionat de tine, sa stii ca papusa mea arata ca o minge ce statea sa se rostogoleasca cand o imbraca aceeasi matusa (draga de ea, Domnul sa o odinneasca!) si tare se mai supara artizana acestei echipari cand ii aduceam reprosuri.
Am invatat insa lectia imbracarii gen foi de ceapa (maieut, maleta, pulovar si daca se impunea, ilicel), pe cap o caciulita pe timpul iernii (cand in apartament nu exista decat caldura de la o anemica aeroterma), iar in picioruse sosetele de bumbac si inca o pereche dine lana (ca la noi, iarna gresia era atat de rece ca pe mine ma curenta cand puneam piciorul descult pe ea).
Stiu cum te simti cand primesti reprosuri pentru ca am experimentat destule astfel de momente, dar toate-s trecatoare.
Fii fericita ca ai asa un copil minunat si te rog nu uita sa ii pupi manutele printesei ca sunt sarutari pline de sanatate din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 08:33 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Onuta, iti multumesc pentru toate bunatatile cu care ne rasfeti zi de zi.
Elza, ma bucur ca Andrei este bine deoarece sanatatea este cel mai important lucru.
Nico ai baiat mare de acum.
Simona, imi pare rau sa aud ca iar este bolnav ingerasul tau, dar poate are doar imunitatea slabita si ar trebui sa ii dai un tratament pentru cresterea imunitatii fara antibiotice care mai mult distrug.
Lora, iti doresc multa sanatate si doar ganduri frumoase si pozitive deoarece acestea ne intaresc corpul si sufletul.
Acum las o cafeluta si un ceai si fug si eu prin gradina un pic.
Va imbratisez cu mult drag si va doresc un week end cat mai placut alaturi de cei dragi.

Si pentru suflet o imagine calda si pastelata de toamna.

Helen, iti multumesc pentru toamna ta ce mi-a adus aminte de toamna de la Raiul tau si iti doresc un sfarsit de saptamana incarcat cu bucurii si odihna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 08:55 
Neconectat

Dragi gargarite, buna dimineata!
Va doresc si eu o zi frumoasa si weekend placut, dar mai ales rezolvarea tuturor problemelor de sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 09:11 
Neconectat

Simona, este sezonul virozelor, cred ca este inevitabil sa mai si racim. Cu atat mai mult micutii nostri sunt expusi. Pentru imunitate eu le-am dat Propolis cu vitamina C de la Fitterman, are un gust foarte placut si este foarte bine tolerat, sau Imunogrip junior de la aceeasi firma.

Si noi cu Mirela tot avem probleme, ii curge nasul de la orice. Avem si noi programare astazi la medic sa vedem ce este cu ea fiindca si tuseste, si nu stiu daca este de la secretiile din nas sau sunt si alte probleme. Eu oricum sunt pregatita sufleteste.

Multa sanatate si putere sa treceti peste micile neplaceri.

Celorlalte gargarite le urez o zi placuta in continuare si va pup cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 09:21 
Neconectat

Simona, imi inchipui cat de greu este ca toate oalele sa se sparga in capul tau.
Multa sanatate si voiosie le doresc printeselor si printilor vostri, dragi gargarite.
Helen, atat cat netul ma ajuta, cat timpul imi permite, imi doresc sa fiu in aceasta gradina. Sunteti ca o oaza de liniste pentru mine, un rai virtual unde o data ce am pasit, uit de toate durerile trupesti si sufletesti, de necazuri. Ma simt altfel aici si asta ma bucura. Natura si aceasta gradina sunt singurele locuri care ma pot transforma intr-o alta persoana.

Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 14:00 
Neconectat

Buna ziua, Monica.
Buna ziua, dragi gargarite.

Vin o fuga langa voi, sa-mi trag un pic sufletul si sa mananc ceva in fuga, in timp ce mai colind gradina.
Am avut o saptamana incarcata, atat emotional, cat si fizic. Stefi a mers toata saptamana la cresa, a fost cu cantec dimineata incepand de marti si cu concert in toata regula cand il luam la 4. Astazi l-am luat la pranz ca sa doarma acasa, fiindca la 5.30 are Mihaita antrenament la inot si sa putem merge in liniste. Ma doare sufletul cand il vad pe puiul meu cum plange tot drumul spre casa ca vrea la mami in brate, dar pentru ca conduc, acest lucru este imposibil. Va imaginati cam cum gonesc sa ajung acasa cat mai repede sa-l alin.
Mihaita are duminica concurs, sper sa fie bine.

Simona, imi pare rau ca printesa ta este bolnavioara. Cum zicea si Oana, poate ar fi bine sa ii dai ceva cat mai natural ca sa-i intaresti imunitatea. Stiam ca este buna catina, dar nu stiu daca si pentru copii asa mici. La noi, lui Mihaita i-am dat tot felul de minuni pentru imunitate si tot racea. Cu Stefi nu am mai procedat asa, l-am lasat in voie si nu mi-a facut atatea probleme cate am avut cu Mihaita.
In ceea ce priveste socrii, parerea mea este sa-ti inchizi urechile. Este mai sanatos asa si pentru tine si pentru printesa ta. Este greu, stiu, dar lasa-i sa vorbeasca in legea lor si tu fa ce-ti zice inima ca este mai bine.

O calda imbratisare pentru toate si un weekend cu mult soare in suflet.

P.S. Nico, ramane sa ne vedem un picut duminica. Noi la 9 dimineata vom fi la bazin.

Ioana, nu uitati aparatul de fotografiat la intalnire!
Pe nazdravani tai ii strang in brate cu toata caldura, poate isi mai uita micile lor angoasele Nu ma indoiesc ca si Mihaita are emotii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 15:16 
Neconectat

Ioana multa bafta lui Mihaita. Cat despre Stefi cred ca este tare greu. Verisorul meu are baietel de aproape 2 ani si nu a vrut sa stea la cresa (urla), asa ca a trebuit sa gaseasca o persoana in grija caruia sa il lase cat ei sunt la munca.
Helen, multumesc de gandurile bune.
Simona, fetita ta este tare sensibila, ca si mine de altfel. Eu de mica am foat tare imbracata de bunici apoi la scoala de parinti, dar nu raceam prea des. Asta pana sa iau prea multe pastile si sa slabesc imunitatea organismului. Acum imi este tare greu, de la orice curent mic sau daca fac baie si nu ma bag iute sub pilota, racesc. Pana acum, toamna si primavara tineam cura cu oua de prepelita si era tare eficienta pentru imunitate si chiar si pentru anemie. Incearca sa mergi la un medic homeopat cu fetita poate reusesti sa o intaresti.
Monica, asa faceau batranii se imbracau bine. Si strabunica mea (Dumnezeu sa o ierte!) avea o vorba 'fahai sa va paziti di raceala'. Si sa stii ca ea daca s-a pazit nu a avut de stat in spitale si nici pastile nu a luat si a trait 93 ani.

Lora, strabunica ta parca este matusa mea ce avea convingerea ca raceala este primul pas spre alte afectiuni. Stia, intuitiv, ca in timp ce paznicii organismului se ocupau de raceala (inflamatie), in alta parte a organismului se subrezea ceva. Asa ca, daca raceam, invariabil eram obligata sa fac bai fierbinti cu sare la picioare, inhalatii acoperita bine de prosop si apoi primeam bonus o frectie cu Carmol, nu inainte de a bea o cana cu ceai indulcit cu miere si cu surplus de lamaie. Isi termina tratamentul cu o rugaciune de sanatate catre Sfanta Treime, in numele nostru.
Ma gandesc ca si tu ai nevoie de o astfel de rugaciune pentru tine, asa ca il rog pe Arhanghelul Rafael sa presare pulberea lui magica, plina de sanatate si asupra ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Oct 2013, 16:18 
Neconectat

Va multumesc pentru sfaturi si incurajari. Am scapat fara antibiotic, iar saptamana viitoare, dupa control o sa ne indice doamna doctor ceva pentru imunitate. Va las, ca am de gatit ceva. Ne "vedem" maine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: