Acum este 07 Mai 2026, 14:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 22 Iun 2010, 20:09 
Neconectat

Nume forum:1
Rodica, nu te amari! Reuseste el sa scape din tot marasmul acesta. Nu sunt OTV-ista (nici nu ma uit la TV, il ascult, din cand in cand), dar mie mi se pare ca totul este numai un joc politic.
Mai tii minte ca i s-a inchis televiziunea, prima data?
Hai, tz inainte si capul sus! Se rezolva repede.

Dragele mele, eu nu inteleg ce este cu vremea aceasta. Cred ca Dumnezeu in bunatatea lui nu vrea sa pedepseasca pe cei mai amarati dintre romani cu aceste furtuni si inundatii. Cred insa ca neatentia noastra vizavi de mediu incepe sa isi arate coltii. Am observat asta in satul parintesc. Suvoaiele de apa si-au facut loc pe zonele defrisate, dar si pe vechea albie a raului. Se pare ca apa are drumul ei neabatut. Tare imi pare rau de oamenii loviti de inundatii.

Iuli, ma bucur pentru propunerea facuta de tine.

Va pup pe toate si va doresc o seara buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 08:07 
Neconectat

Buna dimineata. Gargarite harnicute. La noi ploua si este cam rece pentru aceasta perioada a anului, dar este o zi perfecta pentru goblenat, asa ca va urez spor in tot ceea ce faceti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 08:09 
Neconectat

Buna dimineata!
Racoare si cer innorat.
O zi buna va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 11:11 
Neconectat

Rodica, imi pare rau. La mine, sotul era devorator de OTV si se perpeleste si el.
Si la noi, vant, frig si cer innorat.
Si voi sa aveti o zi frumoasa in duflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Iun 2010, 13:36 
Neconectat

olteanu rodica scrie:
Sunt la a treia cafea. Este cea mai trista zi din viata mea de pensionara. De cinci ani sunt aproape noapte de noapte cu goblenul in mana si OTV imi e companie. Nu ma pot opri din plans.
Dan Diaconescu, in catuse. Nu tin sa-mi impartasiti opinia, dar pe mine ma doare si simteam nevoia sa spun cuiva.
Rodica, sa stii ca m-am gandit automat si la tine cand am vazut la TVstirea. Stiu ca OTV iti tine companie noptile. Si mie dealtfel, cum bine stii. Ca la noi, la nimenea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 07:24 
Neconectat

SOARE IULIANA scrie:
Bica, imi pare rau pentru patania Mariucai. Nu-l judecati prea aspru pe tata. Sunt convinsa ca el a fost cel mai afectat de tot ce s-a intamplat. Tatii nu au acel simt de alerta permanenta pe care-l avem noi, mamele. Sper ca Mariuca este bine si nu va ramane cu semn in urma acestei experiente.
Iuli, a fost o lovitura puternica incat medicul ne-a recomandat RMN. Intrucat lucrurile nu sunt concludente vom repeta RMN-ul peste o luna. Ma doare sufletul ca este socata si are cosmaruri de cum adoarme. Sper sa nu-i ramana semn. Stii si tu cum sunt copiii, - se refac repede.
Stiu cum sunt tatii. Acesta parca a innebunit, acum. Este tot negru de cand s-a intamplat si numai ofteaza. Incerc sa il mai calmez, dar parca am in fata un bivol fioros. Fioros pe el. Refuza sa manance, nu doarme, sta numai in jurul Mariucai. Fetita mea nu stie nimic.
Imi pare rau ca este atat de frig afara ca l-as trimite la tara sub diverse pretexte ca sa mai uite.
Sper ca la voi este mai cald si mai putin umed si ca veti avea o zi frumoasa.

Maria, ma bucur ca te revad.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 17:18 
Neconectat

Bica, placerea este si de partea mea. Salutari Bicului si zi-i ca un rau mic ne apara de unul mai mare.
Mariucai ii urez sa uite cat de curand si sa aiba doar vise frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 18:50 
Neconectat

Maria, multumesc pentru gargarita deosebita.
Ginerele meu, aflat intr-o scurta delegatie in Romania, a facut boacana. Bicu spumega ca un taur. Iti dai seama si va dati seama cum sunt eu intre doua taurine care scot jar pe nari? Ginerele meu sta numai cu Mariuca de mana, iar Bicu vine si il reclama ca invata copilul dependent. Nu uita sa-si aduca aminte cum a intrat Mariuca pe usa, cu sangele pa hainute. Eu dau din cap si ii spun ca are si el dreptatea lui, dar ca nu trebuie sa uitam ca el este tatal Mariucai si sufera si el.
Nu stiu de ce am impresia ca barbatii nostri raman o viata tot copii.
Mariuca a dormit cu mine in camera asta-noapte si dupa primul cosmar, am luat-o in pat langa mine si a dormit linistita pana dimineata. Probabil, cosmarurile erau urmele socului prin care a trecut cand a cazut, dar si de la investigatia medicala.
Un singur lucru va doresc acum. Sa nu aveti parte de astfel de traume in viata voastra.
Maria, pe tine te imbratisez cu tot dragul. Esti tare inteleapta: zi-i ca un rau mic ne apara de unul mai mare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 19:00 
Neconectat

Buna seara tuturor!
Sanatate si sper ca totul sa treaca repede, iar Mariuca sa uite experienta asta.
Eu sunt "experta" in accidentele copiilor.
Ana a avut capul spart, in timp ce era cu noi in casa. Barba taiata in coltul mesei in timp ce se juca cu tatal ei.
Pe la doi ani si ceva, numai ce plecasem eu la serviciu dupa concediul pentru cresterea copilului, era la mama si a cazut la subsolul blocului.
Acum are mana in ghips.
Sotul are rau de spital asa ca atunci cand a trebuit sa fie cusuta eu am fost cea care am stat cu ea in camera de garda.
Traume cred ca eu am. Si acum am in fata imaginea cand o cosea la barba. Cum scartaia acul cand trecea prin piele.
O seara buna tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Iun 2010, 19:17 
Neconectat

Doamne, Georgeta, dar ce le-ai mai tras si tu! Si se mai spune ca barbatul este sexul tare!
Multumesc de urari si o seara frumoasa si tie.
Pup pentru Ana, dar si pentru Alexandra.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: