Acum este 18 Apr 2026, 10:20

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 06 Mar 2016, 20:30 
Neconectat

Nume forum:1
Hop si eu!
Leana, iti multumesc pentru martisor. Cum spunea si Oana, ne-ai adus o idee pentru anul urmator.
Si gargaritele TTT si-au facut simtita prezenta, motiv sa le multumesc pentru ikebana.
A fost o duminica frumoasa si relaxanta. Pacat doar ca timpul a trecut prea repede. Eu sper sa ne vedem mai des, poate in luna mai, sa vedem cate kilograme am mai pus pe noi dupa Paste. Hi, hi, hi!
Iata si singura mea dovada de la intalnire:

Multumesc dragelor pentru cadouri. Poate vom reusi sa cream impreuna un topic cu semnele de carte. Eu mi-am propus sa le lucrez cat mai repede (si asa am mai multe restante si se tot aduna).

Va pup si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Mar 2016, 21:35 
Neconectat

Ma bucur ca si in acest an am sărbătorit Ziua Gargaritei împreuna cu gargaritele speciale din aceasta gradina.
Dragi gargarite TTT va multumesc mult pentru surpriză, frumoasa Ikebana cu lalele, pe care o voi lucra cu mult drag. Ca in fiecare an v-ați facut simtita prezenta alături de noi.
Draga Leana, multumesc inca o data pentru martisor, este special pentru mine, mai ales ca este lucrat de tine.
Dragi gargarite din București, ma bucur ca am putut sa ne si auzim, deși cofetăria era putin cam zgomotoasă si telefonul meu putin ramas in urma. Astept cu nerăbdare fotografiile. La Iasi responsabile cu fotografiile au fost Sorina si Rralluca.
Oana, Rralluca, Onuta, Sorina, m-am bucurat de revedere, am petrecut 2 ore plăcute si relaxante in compania voastra. Va multumesc mult de cadouri.
Onuta, daca te decizi sa începi semnele de carte, sa ma treci si pe mine prezenta in topic, nu voi lipsi.

Floricica si-a luat locul in coltul verde al casei alaturi de celelalte flori.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Mar 2016, 23:13 
Neconectat

Buna seara dragi gargarite!
In sfarsit am reusit sa intru si eu pe net (face figuri calculatorul).
Mi-a placut tare mult sa fiu in compania voastra chiar daca a fost cam scurta intalnirea noastra.
Va aduc multumiri tuturor pentru frumoasele atentii si nu in ultimul rand multumesc si gargatitelor TTT pentru superba Ikebana cu lalele, - este foarte colorata si placuta prin buchetul ei de primavara.
Mai am inca o multumire de adus pentru gargarita plimbareata, Leana. Martisorul de la tine ma face si pe mine cu dor de duca.

Hi, hi, hi! Spre deosebire de Rralluca si Oana eu mi-am facut si singura cadou, am numarat o gargarita in plus.
Onuta, te rog sa nu uiti sa ma treci si pe mine cand deschizi sezatoarea semnelor de carte.

Pupici si imbratisari de la,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mar 2016, 10:26 
Neconectat

Dragi gargarite, se pare ca eu sparg gheata de la Bucuresti.

Am avut parte de o dupa-amiaza placuta pe care am petrecut-o alaturi de persoane minunate. Gigik si Adria, a fost o placere sa va cunosc, pe restul sa va revad. Timpul a trecut pe nesimtite si din pacate la 5 a trebuit sa parasesc grupul vesel.

Draga Monica si restul colectivului TTT, ati fost alaturi de noi prin minunatele cadouri oferite si va multumim.

Cum nu am avut aparatul la mine o sa las restul fetelor sa posteze fotografii de la intalnire.

Va multumesc tuturor pentru frumoasele cadouri primite (florile sunt deja in vaza si nu le-am mai prins in fotografie), dar si pentru timpul minunat petrecut alaturi de voi:

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mar 2016, 15:50 
Neconectat

Dragi gargarite ma bucur enorm ca am participat la intalnirea de ieri de la Bucuresti.
A fost o exeperienta unica si frumoasa pentru mine.
Sunt foarte incantata ca am putut sa si cunosc personal o parte din gargaritele acestei gradini.
Ne-am intalnit la ora 13:00, dar din pacate pe la ora 16:35 a trebuit sa dau startul plecarilor.
Va dati seama ca nici nu am simtit cele aproape 4 ore. Subiectele sunt inepuizabile.
Sincer va spun ca voi repeta aceasta experienta.
Si sotul meu a observat ca am venit cu o stare de bine, cu toate ca eram plecata de vreo 12 ore de acasa.
Am venit binedispusa si parca mai energica decat de obicei.

O imagine cu atentiile oferite de gargaritele prezente la intalnire, si bineinteles surpriza atat de placuta din partea gargaritelor TTT. Mi se potriveste perfect. Un model cu doi copilasi: fetita si baiat.

Sa stiti ca florile si-au gasit repede locul in vaza ca erau terminate dupa atata drum.

Din pacate trei gargarite (Alexa, Nuti si Elza) nu au mai putut sa ne insoteasca la aceasta frumoasa intalnire din motive serioase.
Cateva imagini cu cele 10 gargarite.
Ordinea din stanga spre dreapta: Tina, Madalina, Gigik, Leana, Rodi, Adria, Helen, Rodic si Victory. Dalina a mai intarziat putin.

A venit in sfarsit si ea!

Cam atatea am gasit prin telefon.

Dragele mele va multumim frumos pentru ca ne-ati primit atat de frumos pe mine si pe Adria.
Si pana la intalnirea de anul viitor, va astept cu mare drag la Mangalia la vara, daca veti veni in concediu si veti avea timp.

Cu mare drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mar 2016, 22:24 
Neconectat

Buna seara dragi gargarite, buna seara draga Monica.

Dragi gargarite de la Iasi va felicit pentru intalnirea voastra frumoasa si mai ales pentru rapiditatea cu care ati impartasit cu noi, pe forum, acest eveniment.

Ma bucur mult ca am putut participa si de aceasta data la Ziua Gargaritelor din Bucuresti. Astfel, am reintalnit gargaritele dragi de aici si nu numai, pe Dalina, Helen, Madalina, Rodi, Rodic, Tina si Victory, dar am cunoscut si gargarite noi, pe Adria si Gigik. Imi pare rau ca, din cauze obiective, Elza, Alexa si Nuti nu au mai putut ajunge la intalnire. Dragi gargarite, doresc multa sanatate celor dragi voua si sper ca problemele aparute se vor rezolva cu bine.

Am si eu cateva fotografii: prima, mai buna, facuta cu aparatul foto inainte de a ramane fara baterii si celelalte facute cu telefonul, pe care, desi nu sunt foarte reusite, le voi posta totusi, deoarece constituie amintiri frumoase. Unele pozitii se repeta, deoarece au fost facute de Cezar, baiatul lui Rodi, fotograful nostru preferat.

Primul tur de masa: Tina, Madalina, Gigik, Leana, Rodi, Adria, Helen, Rodic si Victory.

Tina, Madalina si Gigik:

Helen, Rodic si Victory:

Rodic impartind cadourile de la gargaritele TTT. A venit si Dalina intre timp.

Si fotografiile finale cu darurile primite:

Dragi gargarite de la Iasi, draga Vero, iti multumesc ca ne-ati sunat si astfel, duplexul telefonic mult visat s-a realizat, facand o punte de legatura intre cele doua intalniri Iasi - Bucuresti.

Dragi gargarite, va multumesc frumos pentru darurile ce poarta insemnele acestei gradini si pentru intalnirea minunata de ieri. Ma bucur mult pentru ca v-am cunoscut si revazut. Sper sa ne revedem cat de curand si cu alte ocazii.

Draga Gigik, iti multumesc frumos pentru darurile personalizate si, daca ti se pare buna ideea, as vrea sa te rog sa deschizi un topic comun, pentru a coase impreuna semnele de carte oferite de tine. Bineinteles, o sa le invitam cu drag si pe gargaritele de la Iasi alaturi de noi, deoarece au si ele de-acum noile semne de carte ale firmei TTT.

Dragi gargarite TTT, draga Monica, va multumesc ca ati fost alaturi de noi, ca de fiecare data si mi-ati daruit un goblen atat de frumos. O sa-l cos cu mare drag.

Numai bine si, deoarece s-a facut tarziu, va doresc tuturor noapte buna si somn usor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mar 2016, 00:08 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Pentru mine ziua de duminica, a fost super relaxanta, deosebita si pot spune ca mi-am incarcat bateriile pentru muuult timp.
Am petrecut doua ore in compania unor prietene deosebite. Am ras, am povestit, ne-am distrat si ne-am adus aminte cu drag si de Ioana, ce acum zboara printre ingeri.
Intalnirea a fost deosebita, animata, plina de surprize.
Leana, gargarita calatoare, multumesc frumos pentru martisoare si felicitare.
Gargarite TTT,ca in fiecare an sunteti alaturi de noi.
Vero, Onuta, Oana, Sorina, multumesc inca o data pentru cadouri si de abia astept ,,bisul,,. Hi, hi, hi.
Onuta, ma inscriu si eu la sezatoarea semnelor de carte.

Gargarite de la Bucuresti, ma bucur sa va revad.
Va pupacesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mar 2016, 11:41 
Neconectat

Va felicit pentru reusita intalnirii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mar 2016, 13:16 
Neconectat

Dragi gargarite ma bucur tare mult ca am reusit sa ne intalnim si in acest an sa sarbatorim "Ziua gargaritelor" la Bucuresti si in acelasi timp sa fim in "legatura directa" cu gargaritele de la Iasi.
A fost o exeperienta placuta pe care asa cum am spus probabil la fiecare intalnire, imi doresc sa o repet in fiecare an.
Ma bucur ca de aceasta data am cunoscut noi gargarite minunate - Gigik si Adria - si totodata am revazut dragi gargarite. Desi cele cateva ore au trecut pe nesimtite de parca abia ne intalnisem si a trebuit sa ne si despartim, mi-am reincarcat bateriile pana la urmatoare intalnire.

Si acum o imagine cu cadourile primite de la gargaritele noastre dragi dar si din partea echipei TTT carora le multumesc din suflet:

Din pacate nu am fost un fotograf constiincios si mi-a placut mai mult sa stau de vorba cu gargaritele noastre asa ca nu am decat 3 poze in care nu surprins doar gargaritele din fata mea - Victory, Tina, Madalina si Dalina:

Va multumesc dragi gargarite TTT, draga Monica deoarece datorita voua am reusit sa cunosc oameni minunati si pentru ca ati fost langa noi de fiecare data.
De asemenea multumesc dragi harnicute gargarite ca v-am intalnit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Mar 2016, 14:19 
Neconectat

Cat de frumos ati petrecut ziua de duminica!
De-ati stii cat de mult mi-am dorit in acest an sa nu locuiesc in Cluj.
Dar unde? Oriunde altundeva. Doar sa fie pe o raza de cativa kilometri 2-3 gargarite. Sa organizam si noi intalnirea gargaritelor ardelence.
Va felicit pentru reusita, va felicit pentru darurile pe care le-ati primit si pe care le-ati oferit.
Va felicit ca v-ati incarcat cu energia pozitiva pe care o emana gradina gargaritelor.
Va imbratisez cu drag,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: