Acum este 23 Iul 2026, 15:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 05 Dec 2013, 07:30 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Abriela multumesc de cafeluta. Eu va astept macar pentru cateva minute sa va odihniti aripioarele.

Sa aveti o zi minunata.

Adelina, cu siguranta as avea cea mai frumoasa zi daca nu as pleca de langa masa ta. Iti multumesc.

P.S. Daca nu ma mai vedeti in gradina, cu siguranta ma rasfat cu cartea Adelinei, dar si cu sucul de zmeura. Cedez cu greu ceaiul si afinele, va daruiesc si florile, iar pe gargaritele fara probleme cu metabolismul le astept la biscuitii cu crema (eu vreau sa incap intr-o pereche de pantaloni ultra-slim, maine seara).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2013, 09:07 
Neconectat

Buna dimineata tuturor.

Sa nu uitam ca la noapte vine "Mosul din ghetuta" cu surprize pentru mari si mici.

Va pup cu drag si va doresc o zi cu spor in toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2013, 09:08 
Neconectat

Buna dimineata!
Adelina, vin si eu la o cafea. Intr-un asemenea colt de liniste mi-as odihni si eu aripioarele cu placere.
P.S. La ghicit nu sunt buna, dar stiu ca oamenii speciali isi cedeaza mereu lucrurile dragi celor din jurul lor. Monica, iti multumesc pentru cuvintele frumoase. Cat despre ghici, ghicitoare ce-i, este vorba despre o presa de facut biscuiti pe care de abia astept sa o "probez".
Duminica am petrecut frumos, am avut ajutor in bucatarie si am facut de toate. Ba chiar am reusit sa mergem la un suc si sa trecem sa aprindem o lumanare la o biserica catolica (ma gandesc ca Dumnezeu e numai unu, indiferent de religia pe care ne-a fost data sa o purtam). Din pacate ziua ni s-a stricat in urma vestii ca prietenul meu nu mai poate merge la munca. S-a dus si cheesecake-ul meu, caci nu am mai avut nici o stare sa il fac. Am avut doua zile de silentio-stampa sa spun asa, dar acum sunt fresh pentru o noua calatorie. Am decis sa ne luam purcelul si catelul si sa plecam acasa, in Romania. Ce va fi mai departe? Un nou an, un nou inceput. Vom vedea!

Va pup si va doresc o zi frumoasa.

Onuta, toate au un inteles in viata. Spun asta pentru ca mereu ni se intampla ca o actiune ce ne supara pe moment sa devina ulterior un pas inainte.
Ma bucur ca ai intelepciunea de a accepta ceea ce nu poti schimba, curajul de a schimba ceea ce-ti sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele.

P.S. Jucarie ca a ta am avut si eu, dar cred ca nu era croita pentru mainile mele pentru ca a cedat dupa numai vreo doua-trei utilizari.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2013, 14:16 
Neconectat

Buna ziua, Monica si dragi gargarite.

La fel de fugar trec sa va salut si sa beau o gura de ceai alaturi de voi. Eu sunt in continuare terminata, viroza nu mai vrea sa plece de la mine oricat de multe as lua. Monica, si eu aplic trucul cu sarea pentru sinusuri, doar ca de data aceasta nu a mai functionat. Inca am dureri groaznice de cap si toate le fac in virtutea inertiei, ca sa nu credeti ca stau cuminte. L-am adus pe Mihaita de la scoala si cred ca ma voi intinde un pic in pat pana sa ma duc dupa Stefi.

Va doresc multa sanatate si o zi cu multa caldura si soare in suflete. (La Iasi este frig tare, simti cum te patrunde pana in adancul oaselor. Sa fim totusi optimiste si sa nu uitam ca la noapte vine Mos Nicolae).

Cu drag,

Ioana, eu nu as sta deloc, as merge la medic ca ceva nu este in regula. Dureaza de prea mult timp si pare ca te afecteaza mai mult in ultimul timp.
Il rog pe marele ierarh ce vine in noaptea aceasta in inima noastra sa aiba grija de tine.

P.S. Si la noi, temperaturile seamana cu cele de la Iasi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Dec 2013, 16:53 
Neconectat

Buna ziua, gargaritelor.
Buna ziua, Monica.

Am intrat la cafenea, doar pentru a va ura o seara minunata, alaturi de cei dragi.

Mos Nicolae, sa va umple ghetutele cu tot ce va doriti. Sa fiti cuminti, ca l-am vazut, este pe drum si vine catre voi:

Elza si dragi gargarite, daca v-ati facut ghetutele, maine dimineata veti gasi in ele inima mea, cu toata dragostea ce v-o port.

P.S. Acum cand scriu, la noi este trecut de ora 21.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2013, 00:02 
Neconectat

Buna seara va spun la toate.
Cum este seara, cum imi fac si eu aparitia ca sa ma pun la curent cu ce ati facut azi. Vreau sa va cunosc mai bine si de aceea ma documentez.
Eu sper ca voi ati reusit sa va spalati ghetutele caci mosul o sa intre neaparat si sa fie totul pregatit.
Va doresc o seara placuta alaturi de cei dragi, iar Mos Nicolae sa va aduca tot ce este mai bun si ce va doriti.
Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2013, 09:11 
Neconectat

Buna dimineata la toata lumea!
A venit mosul?
Trec sa va las si eu cateva bunatati, caci astazi este o zi sfanta.

Oxanna, am prins si eu din zbor multi pupici, cateva zambete pe care le impart cu voi si doar un gand bun, caci imi este de ajuns.
Monica, suntem resposabili de actiunile pe care noi le facem. Ca am facut bine sau nu, nu putem sti acum. Cert este ca eu vad plecarea de aici cea mai corecta solutie, iar asta imi aduce un sentiment de multumire si impacare. Restul nici ca mai conteaza.

O zi buna sa aveti.

Onuta, fie ca mosul de astazi sa te aiba in grija.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2013, 09:23 
Neconectat

Buna dimineata Monica! Buna dimineata, dragi gargarite!
Sper ca a trecut Mosul pe la fiecare si v-a adus ceva irezistibil de dulce.
Eu va doresc sa petreceti si astazi o zi minunata de sarbatoare.
Numai bine tuturor!

Leana, iti multumesc pentru gloxinii. Sunt irezistibil de dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Dec 2013, 09:38 
Neconectat

Buna dimineata, Monica.
Buna dimineata, dragi gargarite.

Onuta, iti multumesc pentru bunatati. Eu va aduc un loc frumos, unde se aud pe fundal colinde, pentru a ne relaxa.

Si un tortulet pentru ca am si eu un Nicolae acasa (sotul meu).

Adelina, sa iti traiasca Nicolae din casa si sa fiti mereu iubiti de ierarhul de astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: